Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

YURTDIŞI BÖLGE SATIŞ MÜDÜRÜ
Dizayn Grup
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt, Erzurum
Bugün
SATIŞ DESTEK PERSONELİ
Dizayn Grup
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
Firmanın Tüm İlanları

Sistem Destek Uzmanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 19.10.2018
  • 200 - 500

İş Tanımı

MİR HOLDİNG
2011 yılında kurulmuş olmakla birlikte Mir Holding, 1987 yılında kurulan Dizayn Grup firmasının farklı iş ve sektörlere yönelik farklı açılımlarının ayrı kurumsal firmalar ve markalar adı altında tanımlanması ve ilgili işlerin bu farklı şirketlere delege edilmesi sonucunda ortaya çıkmıştır. Dizayn Grup`un temelinde Ar-Ge olduğu için bu farklılaşma doğal olarak ortaya çıkmış ve yine bu Ar-Ge temeli doğrultusunda Mir Holding bir teknoloji şirketi olarak konumlandırılmıştır.
Mir Holding, hem iş yapma biçimi hem de işe bakış açısı bakımından Türkiye`de ve dünyada birçok firmadan farklılaşan özelliklere sahiptir. Kendine misyon olarak ``teknolojinin sınırlarını zorlayarak insanlığın çare bulamadığı sorunlara çözüm geliştirmek`` vasfını seçip her anlamda bunu içselleştirmeyi başarabilmiş bir firma olan Mir Holding, teknolojiyi çoğunluğun hizmetine sunan ve teknoloji geliştiren bir teknoloji firmasıdır.


Mir Holding A.Ş. şirketimizin İstanbul lokasyonunda görevlendirilmek üzere Bilgi İşlem Uzmanı pozisyonunda çalışacak ekip arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.


• Holding ve bağlı şirketlerin strateji ve hedefleri doğrultusunda bilgi işlem çalışmalarının yönetilmesinin sağlanması,
• Holding ve bağlı şirketlerin kullandığı ERP sisteminin ve ERP dışındaki yazılımların uyumu, yatırımı ve konsolidasyonu, geliştirilmesine yönelik çalışmalarının yapılması, ilgili konularda operasyon ve iş süreçlerinin analiz ve tasarımlarının yönetilmesi,
• Endüstri 4.0 kapsamında, siber-fiziksel sitemler, nesnelerin interneti ve hizmetlerin interneti konularına hakim,
• Yönetimi altındaki bilgi işlem personelinin organizasyonunu sağlamak ve yetkinliğini artırmak, gerekli görülmesi durumunda eğitimler ve seminerlerle mesleki gelişimlerin sağlanması,
• Bilgi teknolojileri ile ilgili gelişmelerin sürekli takip edilmesi ve bilgilerin güncellenmesi,

Aranan Nitelikler

• Tercihen üniversitelerin mühendislik (Bilgisayar, Elektronik, Matematik …vb.) bölümünden mezun,
• Bilgi teknolojileri alanında en az 5 yıl deneyimli,
• SAP projelerinin yönetim ve koordinasyonunda görev almış, ERP süreçlerini bilen,
• ISO27001 Bilgi Güvenliği Sistemi uygulamalarına hakim,
• Dokümantasyon ve süreç kontrol becerisine sahip,
• Proje ekiplerine ve yöneticilere teknolojik danışmanlık için gerekli etkin liderlik yetkinliğine sahip,
• Analiz etme ,karar verme ve takip yeteneği gelişmiş,
• Takım yönetimi ve desteğinde yetkin,
• Analitik düşünce yapısına, problem çözme, planlama ve organizasyon becerisine sahip,
• İletişim becerileri güçlü,
• İngilizce okuma, yazma ve konuşma becerisi ileri düzeyde olan,
• Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmayan,
• Seyahat engeli olmayan,
• Esnek çalışma saatlerine uygun,
• Tercihen sigara kullanmayan,
• İstanbul Avrupa yakası Avcılar, Beylikdüzü , Esenyurt ve E5 güzergahına yakın ikamet eden.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

BUĞRA PERAKENDECİLİK VE MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Bayrampaşa
Son 1 Ay
BAŞVUR
TACİRLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
ARTİSTANBUL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE DANIŞMANLIK
Türkiye
Dün
ERESİN HOTELS TOPKAPI
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OTTOMARE HOLIDAYS TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
SUMO YAZILIM & DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
SUMO YAZILIM & DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Ay
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
12.02.2024
BAŞVUR
ETÜD BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
C4 İNTERAKTİF BİLİŞİM VE REKLAM TEKNOLOJİLERİ DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler, İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Dizayn Grup

DİZAYN GRUP

1987 yılında ısıtma ve sıhhi tesisat sektöründe proje geliştirmek ve uygulamak amacıyla kurulan Dizayn Grup, 1992 yılında yerden ısıtma borularıyla üretim hayatına başladı (başlamıştır).

Bugün Dizayn Grup,12 mm'den 1600 mm çapa kadar yüksek basınçlı, 50 mm'den 3600 mm çapa kadar düşük basınçlı, içinden akışkanların geçtiği 23 ayrı sistemde, 4 bini aşkın boru ve ek parçaları üretmektedir. Ürün grupları;

— Isıtma Ürün Grubu

— Temiz Su Ürün Grubu

— Atık Su Ürün Grubu

— Altyapı Ürün Grubu

— Tarımsal Sulama Ürün Grubu

-Ar-ge çalışmalarına verdiği önem sonucu, dünyada alternatifi olmayan teknolojilerle üretilen Dizayn ürünleri, sahip olduğu uluslararası kalite belgeleriyle, Avrupa'dan Avustralya'ya, Amerika'dan Afrika'ya kadar uzanan bir coğrafyada, 72 ülkeye ihraç edilmektedir. Dizayn Grup'un sahip olduğu uluslar arası kalite sertifikalarından bazıları; BVQI ISO 9001 (İngiltere), SKZ (Almanya), DVGW (Almanya), Hygiene Institute (Almanya), KIWA ( Hollanda), QAS( Avustralya) ve AENOR (İspanya)'dır. Hiç kuşkusuz, bu sertifikalar Dizayn Grup'un tüketiciye olan saygısının en somut göstergesidir.

-Ayrıca Dizayn Grup, 64 adet patentiyle Türkiye'de en çok teknoloji üreten iki firmadan biri olup, Türk Patent Enstitüsü tarafından ödüllendirilmiştir.

-Gerekli test araçları ile donattığı Mobil Laboratuar ile Türkiye' nin her yerini dolaşan Dizayn Grup, yerinde testler yaparak normlara uygun olmayan kalitesiz boru kullanımını da engellemeye çalışmaktadır.

-Teknoloji araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu Dizayn Grup, 2001 yılında 1600 mm çaptaki boruyu PN 12,5 basınçta üreterek, imkansız denileni başarmış, kendi rekorunu arka arkaya üç kere kırarak bir dünya rekoruna imza atmıştır. Bu rekor, Türkiye'nin endüstriyel bir ürünle kırdığı ilk dünya rekoru olma özelliğini taşımaktadır. Bugün, Tüm dünyada, bu rekorun 1. kademesine bile ulaşılamamıştır.

-Binalarımızı yer hareketi ile oluşan çekme kuvvetlerine karşı dayanıklı kılan demirin, binaya tırmanan rutubet sebebiyle paslanması, binalarımızın yıkılmasının en önemli sebebidir. Adapazarı Depremi'nde de binaların %64'ünün yıkılmasının sebebi iç donatı paslanması olmuştur.

-Bugünkü bilinen teknolojilerle, bu konunun çözümü maalesef bulunmamaktadır.

-Dizayn Grup, uzun yıllar bu korkunç gerçeğe çözüm üretmek için teknoloji geliştirme mücadelesi vermiş ve güçlü ArGe kadrosuyla bugün itibari ile bizi %100 başarıya götüren teknolojiyi geliştirmiştir.

-Ulusal ve uluslararası yatırımlarla her geçen gün biraz daha büyüyen ve gelişen Dizayn Grup, Anadolu Üretim Noktaları Projesini hayata geçirmiş ve Anadolu'nun kalbinde fabrikalar kurmaya başlamıştır.

-Azerbaycan'da %50 Dizayn Grup %50 yerel ortaklıkla kurulan 15 milyon dolarlık Boru Fabrikası ise Dizayn Grup'un ilk yurtdışı yatırımını oluşturmaktadır.

-Üretmiş olduğu özel ürünlere ait, özel projeler geliştiren Dizayn Grup, patenti kendisine ait teknolojik çözümler ile ulusal ve uluslararası birçok dev projeyi hayata geçirmiştir. Suya susamış Sudan halkını suya kavuşturan, Nil Nehri Geçiş Projesi bunun en güzel örneklerden biridir. Proje, UNESCO tarafından da büyük hayranlıkla karşılanarak 2003 yılında Fransa'da düzenlenen Su Sempozyumu'nda Dizayn Grup, büyük ödülün sahibi olmuştur.

-Patenti Dizayn Grup'a ait Kıbrıs Barış Suyu Projesi ise yıllardır su sorunu yaşayan Kıbrıs'ı suya kavuşturacaktır. (kavuşturan projedir)

-Dünyanın en prestijli 3 projesinden biri kabul edilen Dubai Palmiye Adaları projesinde, tüm dünya rakiplerimiz elimine edilerek Dizayn Grup ürünleri tercih edilmiştir.

Dizayn Grup tarafından yapılan projelerden bazıları;

•  Büyükçekmece Deniz Deşarj Projesi

•  Hong Kong Adalararası Bağlantı Projesi

•  İzmir ENKA Bechtel Elektrik Santrali Projesi

•  Hollanda Bechtel Enka Enerji Merkezi Projesi

•  Salihli Şehir Isıtma Projesi

-Dizayn Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları, 2002 yılında Filipinler'de düzenlenen Dünya Genç Girişimci İşadamı yarışmasında ülkemizi başarıyla temsil etmiş, Almanya, İngiltere, Hollanda gibi ülkelerin de katıldığı yarışmada Büyük Ödülün sahibi olmuştur.

-Dizayn Grup'un ilkini 2002 yılında başlattığı "Beyin Göçüne Karşı, Beyin Gücünü Teşvik Ediyoruz!" Kampanyası ise endüstriye dönüşebilecek, proje, buluş ve yeni fikirleri maddi ve teknik açıdan desteklemekte, genç beyinlerin bilgi birikimlerini Türkiye'nin aydınlık yarınları adına kullanmaları için tüm engelleri ortadan kaldırmayı hedeflemektedir. Bu proje, büyük bir sivil toplum projesidir.

Vizyonumuz;

  • Akışkanların taşınmasında farklılık oluşturacak yeni teknolojiler üreterek bir dünya markası olmak.

Misyonumuz;

  • Akışkanların en optimal yöntem ile taşınabilmesi için; doğru teknolojiyle, soruna özel proje, ürün ve sistem geliştirerek güvenilir, verimli bir şirket olabilmeyi başarmak.

Yeni Ürün Geliştirme Stratejilerimiz;

- Herkesin ürettiği ya da üretebileceği ürünlerden uzak durmak.
- Kalite ve fiyat açısından rekabet edilebilir ürünler üretmek.
- Rakiplerin şimdiye kadar düşünemediği değer oluşturan farklılıkları, düşünebilmek.
- Olabildiğince ürünlere odaklanmak.
- Üzerinde çalıştığımız her konuda bir tamlık duygusuna ulaşmayı başarmak.
- Asla ulusal ve uluslararası bir rakibin ürününü taklit etmemek.
- Geliştirilen tüm ürünlerde ayrıcalıklar oluşturmak ve oluşan ayrıcalıkları, patentlerle kanuni koruma altına almayı başarmak.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları