Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Forklift Operatörü

Manisa
  • 15.10.2017
  • 0 - 20
DNZ-DENİZ DIŞ TİC LTD ŞTİ Forklift Operatörü İş İlanı

İş Tanımı

Firmamızın Salihli/Manisa tesislerinde çalıştırılmak üzere ;

Aranan Nitelikler

En az lise mezunu,
Forklift kullanım ehliyetine sahip
Forklift kullanımı konusunda tecrübeli,
En az 2 yıl depo tecrübesine sahip,
Analitik yönü kuvvetli, sonuç odaklı çalışmaya yatkın,
Takım çalışmasına uyumlu, iletişim ve ilişki yönetimi konusunda başarılı,
Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,

Forklift operatörü aramaktayız

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
APNEA DENİZ MALZEMELERİ
Manisa - Yunusemre
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DNZ-DENİZ DIŞ TİC LTD ŞTİ

1987 yılında DENİZ TARIM ÜRÜNLERİ TİC. ve SAN. A.Ş adıyla GAZİANTEP'in Nizip ilçesinde 10.000 m2 lik bir alanda kurulmuş olup, 1996 yılına kadar tekstil sektöründe faaliyet gösterdikten sonra, iştigal konusunu değiştirerek gıda sektöründe aranan bir firma olma yolunda çalışmalarına başlamıştır.

Ülkemizin sebzelerini ve ithal ettiği kaparileri üstün teknoloji kullanarak işleyen firmamız üretimlerini her geçen gün arttırmakta, Kapari, Kapari Meyvesi, Salamura Yaprak, Hazır Yemek Çeşitleri (Yaprak Sarma, Lahana Sarma, Karışık Dolma, Pilakiler, Humus), Turşular, Közlenmiş Biber, Közlenmiş Patlıcan, Kurutulmuş Domates üretimi ve ihracatında Türkiye’nin önemli firmalardan birisi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Firmamız Organik Kapari, Kapari Meyvesi, Zeytin ve Zeytinyağı ürünlerinin yanı sıra her türlü Organik Bakliyat işleme yetkisine sahiptir.

Üstün kalite ve özenle üretilen ürünleri  başta AB Ülkeleri, ABD, Avustralya, Yeni Zelanda ve Ortadoğu Ülkeleri olmak üzere 27 ülkeye ihraç etmektedir.

Firmamızın ihracat tonaj ve cirosu her yıl düzenli olarak artış kaydetmektedir.Üretimde kalite standartlarına ve sürdürülebilir ürün & hizmet kalitesine çok önem veren firmamız;ISO 22000, BRC, IFS, ECOCERT, TSE, STAR-K KOSHER belgelerine sahiptir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları