Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

GARSON

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası
  • 15.10.2018
  • 200 - 500
Dobby's Burger Place GARSON İş İlanı

İş Tanımı

    • Dobby's Burger Place / Maslak  ve Kızıltoprak  şubeleri için tam zamanlı veya yarı zamanlı (part time) garsonluk yapacak çalışma arkadaşları arıyoruz.
    • Bir yandan okuluna devam ederken, bir yandan da çalışıp kendi kazancını elde etmek istemez misin? Ya da garsonluktan başlayıp, kendini kısa sürede geliştirmek ve kariyerinde emin adımlarla yürümek mi istiyorsun?
    • O zaman doğru ilanı okuyorsun. Gel, bize katıl.

Aranan Nitelikler

    • İletişim becerileri güçlü
    • Öz güven sahibi
    • Güleryüzlü
    • Dürüst
    • Disiplinli
    • Hijyen kurallarına özen gösteren
    • Kişisel bakımına özen gösteren


Full Time / Part Time Garson çalışma arkadaşları arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

VK KAHVE ÜRÜNLERİ GIDA DAĞITIM SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DoubleTree by Hilton Tuzla
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
LA QUINTA BY WYNDHAM
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Ay
BAŞVUR
YENİBİRİŞ DİJİTAL İNSAN KAYNAKLARI VE TEKNOLOJİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
19.02.2024
BAŞVUR
Jolly Joker Pub Kanyon
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
LA QUINTA BY WYNDHAM
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BİNSAT HOLDİNG
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
26.12.2023
BAŞVUR
Mövenpick Living, Çamlıvadi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
GRAND GALATA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Dobby's Burger Place

Dobby's Burger Place 2014 yılında Kızıltoprak / Kadıköy'de doğmuş %100 yerli bir fast-food markası.
 
Dobby's'i diğer fast-food restaurant'larından ayıran belli başlı bazı özellikleri bulunuyor.
 
Bunlardan en önemlisi  burger ve hot dog ekmeklerinin Dobby's'in kendine özgü reçetesiyle her sabah günlük olarak yoğurulup pişirilmesi. Her gün ekmek pişirmenin ne özelliği mi var? Şöyle açıklayalım; ne kadar taze ekmek, o kadar lezzetli burger ve hot dog demektir. Dobby's'de hiç bir zaman 2 günlük ekmekten yapılmış bir burger veya hot dog yiyemezsiniz.

Bir diğer önemli özelliğimiz ise ülkemizin geleneksel tatlarını kullanarak Burger'ler ve Hot Dog'lar yapıyor olmamız. Dilerseniz bu bölümde sadece bizde bulabileceğiniz bazı lezzetlerimizden bahsedelim;

Mesela Pirzola Burger; 28 gün dinlendirilmiş dana pirzola etinden hazirladigimiz burgerimiz bir başyapıt. Sizi temin ederiz, burger ekmeği bugüne kadar bu kadar lezzetli bir etle buluşmamıştı.

Bir diğer burger çeşidimiz The Big Anatolian Burger; burger ekmeğinin içerisine ilk kez ülkemizin müthiş tadlarından biri olan Kaşarlı İnegöl Köfteyi yerleştirdik. Neden mi Big? Çünkü içinde 130gr'lik kalin bir İnegöl köfte var. Bu kombinasyonu pastırma dilimleri ve çıtır patateslerimizle tamamladık. Ortaya çıkan lezzete inanamayacaksınız.

Tandır etini hiç unutmuş olabilir miyiz? Tabii ki hayır. Kuzunun sadece kol bölümünden hazırlayıp 12 saat boyunca ağır ağır pişirdiğimiz tandır etinden yaptığımız burgerimize karamelize soğan, biraz mayonez ve çıtır patatesler eşlik ediyor. Tandır Burger varyasyonlarını mutlaka deneyin..

Zeytin sever misiniz? Peki Dobby's zeytin soslu bir burgere ne dersiniz? O zaman Burger İstanbul tam size göre. 65gr köfte, Cheddar peyniri, Dobby's domates sos, Dobby's zeytin sos, bir dilim dana jambon ve çıtır çıtır patatesler. Burger Ístanbul'a karşı koymak çok zor.

Evet biz bir burger restoranıyız ama Hot Dog'larımızda da çok iddialıyız. Dobby's Hot Dog ekmeğiyle buluşan %100 dana sosislere karamelize soğan, çıtır patatesler ve turşu eşlik ediyor. Farklı birşeyler mi denemek istiyorsunuz? Dobby Dog'ınızı kişiselleştirmeye ne dersiniz? Pastırma dilimli yada cheddar peynirli bir Dobby Dog kulağa hiç de fena gelmiyor..

Son bir detay; Dobby's'in ürettiği hiç bir ürün herhangi bir koruyucu madde veya katkı maddesi içermez çünkü gerek duymaz. Herşey evinizde ailenize hazırladığınız yemekler kadar katkısızdır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları