Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ziraat Mühendisi /Zooteknist

İzmir
  • 22.05.2012
  • 0 - 20

İş Tanımı

Aliağa Organize Sanayi Bölgesinde Faaliyet gösteren firmamız bünyesinde görev yapmak üzere;

Aranan Nitelikler

- Gelecekte en üst düzeyde sorumluluk alabileceği konusunda kendine güvenen,

- Aktif Satış Temsilcisi veya yöneticiliği yapabilecek,

- Piyasa deneyimli (Toprak ve Bitki Besleme ve Premiksler konusunda)

- Tercihen yüksek lisans yapmış

- İyi derecede İngilizce bilen

- B sınıfı sürücü belgesine sahip

- Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olması

- Tecrübeli veya tecrübesiz,

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DORADO NATUREL ÜRÜNLER KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş

 

30 yıllık tecrübeye sahip Öztürk Grup, 2011 yılının son çeyreğinde Türkiye'nin en verimli Zeolit yatağında yer alan Gordes Zeolite'a %50 ortak olarak madencilik sektöründe de hizmet vermeye başlamıştır. Böylece, bünyesinde Opet, Regnum Gayrimenkul, Carya Golf Club ve Güvenok Lojistik gibi kurumlar bulunan Öztürk Grup, bu şirketlere Gordes Zeolite'ıda dahil ederek büyümesini sürdürmüştür.

Dünyadaki doğal zeolit üretici firmaları arasında, ürün saflığı yönü ile ilkler arasında anılmaktadır. Maden sahamız, yüksek kalitede klinoptilolit yapısındadır. Zeolitin dünyada en çok aranan ve adına klinoptilolit denen tek tipini yüksek oranda içeren, ülkemizdeki tek özel sahadır.

Bunun yanı sıra, aynı sahadan klinoptilolitin de üç tipini, yani farklı reçetelerini sahasında barındıran, dünyada başka bir zeolit madeni yoktur. Madenimiz potasyum, sodyum ve kalsiyum klinoptilolit tipli klinoptilolit içeren zengin bir kaynağa sahiptir. Ayrıca madenimiz arzu edilmeyen eser element içeriği ve yan taşları yönü ile dünyadaki diğer ürünlerle karşılaştırıldığında oldukça saftır.

Gordes, dünya doğal zeolit platformunda, Türkiye'nin kaliteli zeolit esaslı ürünlerinin sunumu ve temsilinde önemli bir misyonu üstlenmiştir. Sektörün ayakta kalabilmesi için AB'de yerli ticari kodlu ürünleri sunulan ilk Türk firmasıdır. 15 yılı aşkın bir süre içinde, yaklaşık dünyanın 60 ülkesine tanıtım veya düzenli satış şeklinde ürün pazarlamaktayız. Ülkemizde tarımsal, hayvan besleme ve arıtımla ilgili doğal zeolit esaslı ürünlerin kullanımı, uygulamaları üzerine her türlü bilgi ve deneyime sahibiz. Doğal zeoliti anılan alanlarda büyük tonajlı ürünler halinde sunan, spesifikasyonlarını oluşturan ilk firma da Gordes Zeolite'tir.

Ticari markalar artık vazgeçilmez olmuştur bu pazarda. Agro-Clino, Clino-San, Nat-min 9000 kodlu ürünler, dünya pazarında hemen hemen tüm zeolit esaslı ürünlere tercih edilmektedir. Firmamız, araştırma ve geliştirme çalışmalarına büyük önem vermekte, ISO 22000-2005 ve ISO 9000-2001 kalite sertifikasyonları ile ürün üretmektedir. Ürünlerimizin sağladığı faydalar düşünüldüğünde, aynı alanda kullanılan diğer ham maddeler ve ürünlere göre daha işlevsel ve ekonomiktir.

Gordes Zeolite, Manisa'nın Gördes kasabasındaki modern tesisiyle ve liman kenti İzmir'deki merkez ofisiyle en kaliteli doğal zeolit ürünlerinin üretim ve tanıtımına ev sahipliği yapmakta ve ülkemizi bu alanda gururla temsil etmektedir.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları