Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ANTALYA HASTANE MÜDÜRÜ

Antalya
  • 24.11.2008
  • 20 - 50

İş Tanımı

Sağlık sektöründe; *Hasta memnuniyetinde sınırımız gökyüzüdür* felsefesi ile Türkiye'nin ilk ve en büyük göz hastaneleri zinciri olan *Dünyagöz Hastaneleri*nin büyüyen organizasyonlarında görevlerinde değerlendirmek üzere yeni takım arkadaşları arıyoruz.

Dünyagöz Hastanesi Ankara Şubesinde değerlendirmek üzere;



Aranan Nitelikler

Üniversitelerin 4 yıllık işletme ve/veya ekonomi bölümlerinden mezun (yüksek lisans tercih sebebidir),
Sağlık ve/veya hizmet kuruluşları bünyesinde minimum 5 yılı yöneticilik pozisyonunda olmak kaydıyla en az 10 yıllık deneyimi olan,
Bütçe hazırlama, gelirler ve takibi, projeksiyon, fizibilite ve hizmet kalitesinin arttırılması konularında tam yetkin,
Hedef kitle analizi ve buna bağlı olarak kurumsal pazarlama stratejileri uygulayabilecek
Müşteri potansiyeli ve iş hacmini artırıcı yetkinliğe sahip olmak
Sözlü ve yazılı ifade yeteneği gelişmiş,
Analitik ve metodik düşünen, insiyatif kullanbilen, planlama ve koordinasyon yeteneği güçlü,
Sorumluluk sahibi ve temsil yeteneği gelişmiş, dış görünüşüne özen gösteren,
İletişimi güçlü, motive edici,
MS Office uygulamalarına hakim,
İyi derecede ingilizce bilen,
Etkin liderlik vasıflarına ve organizasyon becerisine sahip, işbirliği içinde takım çalışmasına yatkın,
Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış,

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İMECAR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.
Antalya - Konyaaltı, Antalya - Döşemealtı
Bugün
BAŞVUR
Global Lounge St İstanbul Gıda Sanayi ve Tic. A. Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
KORUNCUK /Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
ANADOLU HASTANELERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar, Zonguldak - Ereğli
Bugün
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
BETA CAĞRİ VE İLETİŞİM HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
BARCELO HOTEL GROUP TÜRKİYE
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
KAYAŞEHİR OĞUZ FEN BİLİMLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Dünyagöz Hastanesi


Türkiye’nin ilk özel göz hastanesi olan “Dünya Göz Hastanesi”, 1996’dan bu yana verdiği ilkeli sağlık hizmeti ve sürekli yenilenen teknolojisiyle Profesör, Doçent ve Uzman doktorlardan oluşan deneyimli medikal kadrosuyla, 700’ü aşkın personeli ve çağdaş yönetim anlayışıyla, dünyanın sayılı birkaç merkezi arasında yerini alarak yurdumuzun her köşesinden ve yurt dışından gelen binlerce hastaya ışık tutmaktadır.

1996 yılında, İstanbul Levent’te 4000 m² kapalı alanda hizmet vermek üzere kurulan, günde 250 muayene ve 50 ameliyat kapasitesiyle, göz sağlığı ile ilgili her türlü soruna 365 gün ve 24 saat kesin çözüm bulunabilecek olan hastanemizden hemen sonra, 2001 yılında Feneryolu’ nda 2. şubemiz ve 2003 yılında ise Nispetiye Caddesi’ ndeki şubemiz hizmete açılmıştır.

 

03 Haziran 2004 tarihi itibariyle faaliyete geçen ve dünyanın en büyük özel göz hastanesi olma özelliğini taşıyan Ataköy şubemiz ise 12.000 m² kapalı alan üzerine kurulmuştur. Adına yakışır nitelikte dev bir kadroyla çalışmaya başlayan hastanemizde 120 medikal kadro ve 800 kişiden oluşan uzman personel hizmet vermektedir. Günde 250 ameliyat ve 500 poliklinik yapılabilecek hastanede, 25 muayene odası, 42 hasta odası, 3000 m² ameliyathane katı ve 8 ameliyathane yer almakta olup, bu “akıllı” binamızda hastalarımıza dünya standartlarında sağlık hizmeti vermekteyiz. Haziran 2005 içinde ise, Altunizade'de 8000m² kapalı alandaki en büyük 2. hastanemiz hizmete açılmıştır.


Internet / web sitesi üzerinden verdiğimiz sağlık turizmi hizmetimizle ve kısa bir süre sonra başta Almanya ve Hollanda olmak üzere Avrupa’nın diğer büyük merkezlerinde açılacak kliniklerimizle daha da büyüyecek olan grubumuz; Dünyanın göz alanında en iyi bilinen ve en yaygın hizmet ağına sahip sağlık kuruluşu olmayı hedeflemektedir.

GİRİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ OFTALMOLOJİ DEPARTMANI İLE İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI

Lazerin babası Prof.Dr. Ioannis Pallikaris’in direktörlüğünü yaptığı, Oftalmoloji alanında araştırmaları ve buluşlarıyla dünyanın önde gelen üniversitelerinden biri olan Girit Üniversitesi Tıp Fakültesi Oftalmoloji Departmanı ile hastanemiz arasında, Türkiye ve Yunanistan Sağlık Bakanlıklarının da desteğiyle “Ortak Çalışma Protokolü” imzalanarak araştırma geliştirme alanında dünya çapında önemli bir adım atılmıştır. MOBİL GÖZ TARAMA ARACI VE VIP SERVİS HİZMETİ

Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın gerekliliğine inanan hastanemiz, özel olarak tasarlanan ve en ileri teknoloji ile donatılmış Mobil Göz Tarama Aracımız ile başta çocuk yuvaları, okullar ve huzur evleri olmak üzere çeşitli semtlerde ücretsiz göz taramaları yapmaktadır. 1998 yılından bu yana 65.000 kişi ücretsiz göz taramasından geçirilerek, maddi imkanı olmayan 10.000 kişiye gözlük temin edilmiş, 3.500 kişinin göz ameliyatı gerçekleştirilmiştir. Tam donanımlı tır mobil göz kliniği 2004’ün son çeyreğinde yola çıkarak 81 ilimizdeki vatandaşımıza ücretsiz göz sağlığı hizmeti götürecek, bu yolculuk yaklaşık 1,5 yıl sürecektir. VIP servis araçlarımız ise ameliyat olacak hastalarımızın hastanemize ulaşımları için hizmet vermektedir.

SOSYAL HİZMET BİRİMLERİMİZ

Dünyadaki birçok hastaneden farklı olarak, Ataköy Hastanemiz içinde yer alan “Mescit, Sinagog ve Şapel”, uluslararası bir hastanenin konuklarına vermesi gereken hizmetin ve dini inançlara gösterdiğimiz saygının da bir işareti olarak 7 gün 24 saat ibadete açık tutulmaktadır. Ayrıca hastanemiz terasında yer alan 2500 m²’lik mini bir golf sahası da konuklarımızın hizmetindedir.

İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKAMIZ

İnsan Kaynakları Politikamız; Dünya Göz Hastaneleri bünyesindeki tüm çalışanlarımızın Performans ve Verimliliğini yüksek tutacak İnsan Kaynakları Sistemlerini kurmak, Eğitimler ve Çalışan Memnuniyeti çalışmaları ile Personel Yetkinliklerinin yükseltilmesini sağlamak ve çalışma şartlarını en üst düzeye çıkarmaktır.

Ana Hedeflerimiz;

1. Kurumumuzun, kısa ve uzun vadede ihtiyaç duyduğu kadrolara “doğru işe doğru insan” prensibi çerçevesinde insan kaynağı temin etmek

2. Tüm çalışanlarımızın sağlık sektöründeki yenilikleri ve değişiklikleri izlemelerini sağlamak, kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak her türlü programı organize etmek.

3. “Hastalarımız kurumumuza gelen misafirlerimizdir” ilkesi çerçevesinde hizmet odaklı ve takım çalışmasına uygun bir zemin yaratmak.

4. Kişisel performansı kurum performansına pozitif olarak yansıtacak “Katma Değer Yaratan” sistemler oluşturmak,

5. İç müşteri memnuniyetini sağlayarak bunun dış müşteriye doğru ve üstün hizmet olarak yansıtılmasını sağlamak ki bu iş ancak yüksek motivasyonlu çalışanlar bireysel ve takım hedeflerine ulaştıkları takdirde gerçekleşebilir. Sağlıklı bir ücret yönetimi ve ödüllendirme sisteminin uygulanmasını sağlayıcı politikalar geliştirmek,

6. Dünya Göz Hastanesi Grubuna ait hedef ve politikalarının oluşturulmasına ve işletilmesine destek vermek, stratejik İnsan Kaynakları planlarını hazırlamak.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları