Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Diyaliz Doktoru

Sivas
  • 27.02.2013
  • 0 - 20

İş Tanımı

Sas Group Sağlık Hizmetleri A.Ş - Sivas Gökmedrese Diyaliz Merkezi

Aranan Nitelikler

Sas Group Sağlık Hizmetleri A.Ş Bağlı Sivas Gökmedrese Diyaliz Merkezimizde Çalıştırılmak Üzere Diyaliz Doktoru Aramaktayız.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

DurakCopy Kırtasiye San. ve Tic. Ltd. Şti.

1987 yılında kurulan DurakCopy, gelişmiş teknolojik ürünleri Türkiye pazarında ilk talep eden olmuş ve öncü rol oynamıştır. Türkiye'de dijital baskılama ürünlerini ilk talep eden firma olan DurakCopy'nin yeniliğe ve son teknolojilere olan yönelimi, güçlü pazarlama sistemi, satış öncesi ve sonrası hizmet kalitesi, kuvvetli tedarikçi ilişkileri, sektörde lider konum ve başarı kazanmasını sağlamıştır.

DurakCopy, kuruluşundan bu yana, Xerox, Konica Minolta, HP, Canon gibi dünya markalarını bünyesinde bulundurarak, müşteri odaklı çalışma ile, "Dijital Baskı" kavramını farklı boyutlara taşımıştır. Ürün, hizmet ve marka konusunda, temsil edilen kadar duyarlı olmuş ve sürekli yenileme arzusuyla hep ilkleri gerçekleştirmeyi hedeflemiştir.


Gelişimin sürekli olması ilkesini benimseyen DurakCopy, 2006 yılı başında teknolojik gelişimi ve tüketici beklentilerini yeniden yorumlayarak, en son teknolojiyi getirmek, müşteri memnuniyetini garanti etmek ve hizmet ağını genişletmek hedefleriyle yaniden yapılanmıştır. Değişen koşullar ve ürün gruplarındaki birleşmeler, yatay ve dinamik organizasyonları ön plana çıkardığı için, şirket içindeki bölümler birer verimli ve yetkin satış organizasyonuna dönüştürülmüştür.


DurakCopy, "yüksek müşteri memnuniyeti" prensibini en önemli kurumsal ilke edindiği için, satış sonrası destek servislerine uzun vadeli yatırımlar yapmıştır. Müşteri hizmetleri konusundaki hassasiyeti, tüm müşterilerine üstün hizmet kalitesi sunmasını garanti etmektedir.


DurakCopy İstanbul'daki yedi şubesi ile misyonuna uygun şekilde hizmet vermektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları