Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Zorunlu Stajyer Öğrenci

İstanbul Anadolu Yakası
  • 25.06.2019
  • 50 - 100

İş Tanımı

Anne Bebek Ürünleri üzerine üretim,satış ve teknik servis hizmeti veren firmamızda istihdam edilmek üzere stajyerler alınacaktır. Asgari ücretin %30'u verilecektir.

Aranan Nitelikler

Meslek Liseleri;

Elektrik Elektronik
Biyomedikal Cihaz 
Satış ve pazarlama
Muhasebe
İşletme

ve benzeri bölümlerde zorunlu staj döneminde ki öğrenciler istihdam edilecekitir.

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Trablus Tercüme
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
1.03.2024
BAŞVUR
Cevahir Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
Dost Ziraat İşletmeleri
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Ay
BAŞVUR
Design tasarım
Türkiye
25.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

EDAY ELEKTRONİK DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

Firmamızın temelleri 1997 yılında atılmıştır. Sağlık ve anne bebek ürünleri sektöründe üretim danışmanlığı, ithalat ve teknik servis hizmetleri veren firmamız, girişimci hamleleriyle bu alanlarda lider firmalar arasına girmeyi hedeflemiştir. Çevresindeki gelişmeleri yakından takip etmektedir. En kaliteli ürünleri ekonomik fiyatlarıyla müşterilerine sunmayı prensip edinmiş, satış sonrası müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan firma profiline sahiptir.

Firmamız süt pompaları ve emzirme ürünlerinin satış, pazarlama ve teknik servis hizmetlerini vermektedir. Firmamız SPECTRA anne sütü pompaları ve emzirme ürünleri, MIKROMED implant, SUMIRON, EUSCUPE Türkiye tek dağıtıcısıdır. 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları