Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Genel Başvuru

İzmir
  • 14.10.2010
  • 1000+

İş Tanımı

Bu bir genel başvuru ilanı olup, belirli bir pozisyona yönelik olarak yayınlanmamıştır. Bu ilana yapılan başvurular aday veri tabanımızda kayıt altında tutulacak, mevcut veya oluşabilecek yeni pozisyonlar için ihtiyaçlar doğrultusunda değerlendirmeye alınacaktır.

Başvurularınızda görev almak istediğiniz pozisyon ve Bölüm bilgisini belirtmenizi rica eder, nitelik ve beklentilerinize uygun pozisyonlar oluşması durumunda sizinle iletişime geçeceğimizi bildiririz.

Ege Seramik San. ve Tic. A.Ş.’ye gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, kariyerinizde ve iş arayışınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

İnsan Kaynakları

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya, Kocaeli, Bursa, Gaziantep
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Ege Seramik San. ve Tic. A.Ş.

1972 yılında kurulan Ege Seramik, 1975 yılında üretime başlamıştır. Şirketimizin merkezi ve üretim tesisleri, İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesinde yaklaşık 500.000 m²'lik bir alan üzerinde konumlandırılmıştır. Kurumumuz; istikrarlı yatırım ve büyümeyle, Türk seramik sektörünün liderlerinden ve dünya zirvesindeki en iyi seramik üreticilerinden biri haline gelmiştir.

1992 yılından bu yana halka açık olan şirketimizin hisseleri İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında işlem görmektedir. Yüksek katma değer sağlayan ürünlere yönelik yatırım çalışmalarıyla şu an kurulu yıllık üretim kapasitesini 25 milyon m²'ye çıkarmıştır.

Ege Seramik hali hazırda üretiminin yarısından fazlasını, elliye yakın farklı ülkeye ihraç etmektedir. Geçmişi uzun yıllar öncesine dayanan satış anlaşmalarına sahip yurtdışı müşteri portföyü ve iç pazar bayi ağı ile Ege Seramik, doyurucu ve istikrarlı talep yapısını, yenilenmiş zengin ürün portföyü ile karşılamaktadır.

Ege Seramik, tasarım, ürün geliştirme, üretim, tesis ve hizmette uluslararası kaliteyi simgeleyen ISO 9001-2008 Kalite Güvence Belgesi'ni 1994 yılında sektörde almaya hak kazanan ilk kuruluş olmuştur. ISO 14001 Çevre Yönetimi Sistemi Belgesi'nin alınması çalışmalarına başlanmıştır. Şirketimiz, Fransız standartlarında UPEC ve Almanya'nın DQS Kalite belgesine sahiptir. Ayrıca ihracat yapılan tüm ülkeler için gerekli denetim aşamaları olumlu sonuçlanmıştır.

Modernizasyon yatırımlarının da yardımıyla, pazarda ve ürün çeşidinde yüksek katma değere yönelen bir stratejiyi benimseyen Ege Seramik; en son teknolojik gelişmelere göre yeniden oluşturulmuş bilgi işlem altyapısı, yenilenen ve otomasyona alınmış üretim hatları, işinde uzmanlaşmış ve kendisini sürekli geliştiren kadrosu ile geleceğe güvenle bakmanın gururu içindedir.
Ege Seramik San. ve Tic. A.Ş.
Ankara Karayolu 26. Km 35170 Kemalpaşa / İZMİR
www.egeseramik.com
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları