Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, Uzman Yardımcısı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 2.03.2012
  • 0 - 20

İş Tanımı

İŞİN TANIMI :

Eksen Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi her türlü tüzel ve/veya gerçek kişiye ait gayrimenkullerin, gayrimenkul projelerinin ve/veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerini bağımsızlık, tarafsızlık ve bilimsellik ilkeleri doğrultusunda ve uluslararası değerleme standartları çerçevesinde takdir etmenin yanında, işverenlerine konu gayrimenkullerle ilgili hukuki ve bilimsel konularda danışmanlık hizmeti vermektedir.

Asli amacı, ülkemiz bankacılık sektörünün tüm Türkiye’deki değerleme taleplerini hızlı ve isabetli bir şekilde “Uluslararası Değerleme Standartları” çerçevesinde cevaplayabilmek olan firmamız, bu gayesini, Türkiye’nin tamamında kadrolaşma ve temsilcilikler yoluyla kurumsal kadrolaşma çerçevesinde; bağımsızlık, sorumluluk, sır saklama, mesleki özen ve titizlik ilkelerinden ödün vermeden icra etmek amacındadır.

Uluslararası değerleme standartlarını temel alarak, kurumsal yapıda çalışmak gayesi ile 2011 yılında yola çıkan genç firmamız, şirketin omurgasında yer almak isteyen çalışma arkadaşları ile tanışmaktan mutluluk duyacaktır.

Aranan Nitelikler

Firmamız İstanbul Beylikdüzü Merkez ofisinde kadrolu çalışabilecek, aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktadır.

•İNŞAAT MÜHENDİSİ, MİMAR, ŞEHİR BÖLGE PLANLAMA, HARİTA MÜHENDİSLİĞİ, JEODEZİ VE FOTOGRAMETRİ MÜHENDİSİ veya ilgili MÜHENDİSLİK dallarından birinden mezun,

•İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ merkez ofisimize ulaşımın kolay olduğu çevrede ikamet eden,

•B SINIFI EHLİYETLİ VE AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN,

•TERCİHEN GAYRİMENKUL DEĞERLEMESİNDE TECRÜBE SAHİBİ VEYA BU KONUDA KENDİSİNİ YETİŞTİRMEK İSTEYEN

NOT: Başvurusu olumlu sonuçlanan arkadaşlar; Maaş + Prim + SSK + Özel Sağlık Sigortası + Araç + Yakıt Parası + Telefon Faturası + Yemek Ücreti alacaktır.
Detaylar mülakat sonrası nihayetlendirilecektir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Dün
Türkiye
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Dün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Türkiye
Dün
Coldwell Banker BRIDGE
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Dün
Coldwell Banker   NETWORK
Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Eksen Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.

Eksen Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi her türlü tüzel ve/veya gerçek kişiye ait gayrimenkullerin, gayrimenkul projelerinin ve/veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerini bağımsızlık, tarafsızlık ve bilimsellik ilkeleri doğrultusunda ve uluslararası değerleme standartları çerçevesinde takdir etmenin yanında, işverenlerine konu gayrimenkullerle ilgili hukuki ve bilimsel konularda danışmanlık hizmeti vermektedir. Firmamız T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu Lisansına sahiptir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları