Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satınalma Mühendisi

Manisa
  • 30.07.2018
  • 200 - 500

İş Tanımı

Türk Sanayisinin önde gelen kuruluşlarından olan Elginkan Topluluğu Yapı/İnşaat malzemeleri, Isıtma-Soğutma, Seramik, Hammadde, Dış ticaret, Satış ve Gıda iş kollarında faaliyet göstermektedir. Topluluk İstanbul, Manisa ve Bilecik’te 21 şirketi ile üretimini ‘’Yıllarca Beraber’’ anlayışıyla sürdürmektedir. Yurtiçinde yaygın bayi ağı ve yurtdışı temsil faaliyetleri ile 150 ülkeye ihracat gerçekleştirmektir. Elginkan Topluluğu 67 yıllık deneyimi, binlerce çalışanı ve vakıf vizyonuyla sadece Türkiye’ye değil dünyaya örnek teşkil eden konumuyla öncü firma olma yolunda emin adımlarıyla ilerlemektedir.  

Elginkan Holding’ e bağlı Emas Makina Sanayi A.Ş. şirketimizin Manisa lokasyonunda görevlendirilmek üzere Satın Alma Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

Şirketimizde direkt ve endirekt tüm satın alma faaliyetlerinin yürütüldüğü Satın Alma Müdürlüğü bünyesinde; Şirketin hedef ve stratejileri doğrultusunda direkt, endirekt (malzeme/hizmet) ve proje alımlarının yapılması; firmalardan istenilen zaman, nitelik ve rekabetçi fiyatla malzeme satın alınması, tedarikçi ilişkilerinin yönetilmesi ve geliştirilmesi, potansiyel kaynakların (malzeme, firma ve sistem) araştırılması, sorumlu olduğu ürün grubunun kısa ve orta vadeli stratejik hedeflerinin oluşturulması ve gerçekleştirilmesi, make or buy analizlerinin yapılması, toplam satınalma bütçesini azaltmak için tedarik sürecinin incelenmesi ve gerekli maliyet düşürme projelerini gerçekleştirmesi.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin Mühendislik ve İşletme Fakültelerinden mezun,
  • Tercihen ısıtma/soğutma sistemleri hakkında bilgi sahibi,
  • Satın Alma konularında 2 yıl tecrübeli,
  • Gelişmiş müzakere becerilerine sahip, analitik düşünme ve iletişim yetenekleri güçlü,
  • Sorumluluk alabilecek, sonuç ve süreç odaklı çalışacak,
  • MS Office programlarına hakim,
  • Tercihen SAP programını bilen ve kullanmış olan,
  • Yazılı ve sözlü iyi derecede İngilizce bilen,
  • Tercihen B sınıfı ehliyet sahibi ve yurtiçi-dışı seyahat engeli bulunmayan,
  • Manisa veya İzmir’de ikamet eden.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Bursa, Yalova, Eskişehir, Manisa, Balıkesir
Bugün
BAŞVUR
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
FORTES MÜHENDİSLİK
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir - Bergama, İzmir, İzmir - Güzelbahçe, Giresun, Trabzon, Trabzon - Akçaabat, Ordu - Ünye, Ordu - Ünye, Rize - Ardeşen, Rize, Manisa - Salihli, Manisa - Akhisar, Manisa - Kırkağaç, Manisa, Muğla - Milas, Aydın - Kuşadası, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Ayvalık, Kocaeli - Gebze, Kocaeli, Bursa, Bursa - Orhangazi, Bursa - Karacabey, Antalya, Afyon, Konya - Akşehir, Konya
Son 1 Ay
BAŞVUR
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
30.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ELGİNKAN HOLDİNG A.Ş.

Türk Sanayisinin önde gelen kuruluşlarından olan Elginkan Topluluğu Yapı/İnşaat malzemeleri, Isıtma-Soğutma, Seramik, Hammadde, Dış ticaret, Satış ve Gıda iş kollarında faaliyet göstermektedir. Topluluk İstanbul, Manisa ve Bilecik’te 21 şirketi ile üretimini ‘’Yıllarca Beraber’’ anlayışıyla sürdürmektedir. Yurtiçinde yaygın bayi ağı ve yurtdışı temsil faaliyetleri ile 150 ülkeye ihracat gerçekleştirmektir. Elginkan Topluluğu 67 yıllık deneyimi, binlerce çalışanı ve vakıf vizyonuyla sadece Türkiye’ye değil dünyaya örnek teşkil eden konumuyla öncü firma olma yolunda emin adımlarıyla ilerlemektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları