Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

SIEMENS , HVAC-Bina Otomasyon-Yönetim Sistemleri ; Sistem Çözümleme,Test ve Devreye Alma Mühendisi

Ankara
  • 18.07.2020
  • 1000+

İş Tanımı

Ön Satış Çalışmaları -Satış Destek Çözümleri :
HVAC-BMS-Enerji , Verimliği ve Yönetimi Sistemleri için Satış ekibinin çalıştığı projelerin; proje yorumları ve proje çözümlemeleri ile düzeltmelerin yapılması, gerektiğinde şartname hazırlanması , uygulama projelerinin , nokta listelerinin ve malzeme seçimlerinin yapılıp malzeme listesi hazırlanması.

Proje - Uygulama :
Üstlenilen projelerde  malzeme seçimi-sistem tasarımı, sistem mimarisi , uygulama projelerinin , DDC ve MCC tasarımlarının yapılması, onay dosyalarının hazırlanması,iş programlarının yapılması , malzeme sipariş listelerinin oluşturulması, montaj süpervizyonu,saha testleri, programlama,fonksiyon testleri ve devreya alma, geçici kabul , kesin kabul işlemlerinin yürütülmesi.

Satış Sonrası Teknik Hizmetler :
Tamamlanmış işlerin garanti dönemi ve sonrası teknik hizmetlerini takip etmek, güncellme ve genişleme işlerini yürütmek.

İç Teknik Eğitimler :
İç kaynakları ve bayiliğini-temsilciliğini yaptığımız kaynakların teknik eğitimlerini takip etmek, firma içi uygulama setlerini hazırlamak, mevcut teknik ekibin bilgi ve eğitimlerini güncellemek , deneyimsiz mühendis ve teknisyenlerin başlangıç  ve iş başı eiğitimlerini teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirmek.  
 
EMES hakkında :

EMES 1996 yılında,  endüstri tesisleri ve orta ve büyük ölçekli binaların ;   Yangın Algılama İhbar ve Kontrol Sistemleri ,Gazlı Söndürme Sistemleri, KNX ve DALI Tabanlı Aydınlatma ve Konfor Otomasyonu Sistemleri, HVAC - İklimlendirme ve Kontrol Sistemleri,  IP- CCTV, Kartlı Geçiş Kontrol,  Güvenlik Sistemleri ve  ve Entegre Bina Kontrol sistemlerinin ;çalışma konularımız içine giren Mühendislik hizmetlerinin sağlanması , Uygulama ve Detay İmalat Projelerinin üretilmesi , Uluslararası bilinen üreticilerden  malzeme temini, ekipman montajı, montaj süpervizyonu, test, programlama,  işletmeye alma, teknik eğitim ve teknik bakım - destek hizmetlerini sağlamak üzere kurulmuştur.

Türkiye'de ve yurt dışında , Enerji Üretim Tesisleri, Hidroelektrik Santraller, Rafineriler,İlaç Üretiminden Demir Çelik Sanayiine kadar farklı sektör ve ölçekte Fabrikalar, Havaalanları,Uçak Bakım ve Onarım Hangarları, Hastaneler,Okullar,Oteller, Bankalar, farklı ölçekte Kamu Binaları ,Elçilik Binaları, Karma (Konut-İşyeri-AVM) projeler gibi birçok özel projenin gerçekleştirilmesine katkı sağlamıştır. 

EMES eğitimli ve deneyimli teknik personeli ile , Türkiye’nin her köşesinde ve Yurt dışında Uluslararası Taahhüt hizmetlerinin talep edildiği bölge ve ülkelerde  hizmetlerini başarıyla sürdürmektedir.

EMES 24 yıllık yurt içi ve yurt dışı  zayıf akım sistem ve otomasyon sistemleri  mühendisliğive uygulama deneyimi ile,Türkiye ve yurt dışında farklı standartlarda çalışabilme yetkinliği ve deneyimine sahiptir. 

EMES  Akıllı Bina Teknolojileri ve  Sistem Entegrasyon Mühendisliğinde uzmanlaşmıştır.   

EMES 1999 yılından bu güne SIEMENS Bina Teknolojileri Bölümü Çözüm Ortağıdır.

EMES,  SIEMENS CERBERUS PRO YANGIN İHBAR VE KONTROL SİSTEMLERİ, KNX AYDINLATMA VE KONFOR OTOMASYON SİSTEMLERİ , DESIGO HVAC - BMS SİSTEMLERİ , SIEMENS PA SİSTEMLERİ , SIEMENS SIPASS ACCESS CONTROL & SECURITY SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK, SATIŞ, KURULUM, PROGRAMLAMA ve DEVREYE ALMA , SATIŞ SONRASI TEKNİK HİZMETLER SUNAR. 

EMES 2014 KNX PROJE YARIŞMASI - Enerji Verimliliği Kategorisi Birincilik Ödülü Sahibidir.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Kontrol Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • Mekanik,Elektromekanik HVAC ekipmanlarına ve teknolojilerine  , kontrol sistemlerine , süreç denetim sistem ve uygulamalarına teorik ve pratik olarak vakıf, 
  • HVAC - Bina Otomasyon - Bina Yönetim (BMS) , Enerji verimliliği ve Enerji Yönetimi Sistemleri ; sistem çözümleme-satış destek , malzeme seçimi-sistem tasarımı , DDC ve MCC tasarımı, montaj süpervizyonu ,programlama,test ve devreye alma işlerinde yeterli proje ve uygulama deneyimi olan.
  • İyi derecede ofis programlarını ve gerekli programlama yazılımlarını (Tercihen SIEMENS DESIGO CC programlama Tool'larını ) kullanabilen.
  • AUTOCAD ve  tercihen E-PLAN programlarını iyi dercecede  kullanabilen
  • İyi derecede İngilizce bilen,
  • Bilgisayar bileşenlerine hakim ve Network bilgisi olan,
  • BACNET, MODBUS, OPC protokolleri ile uygulama deneyimi ve üçüncü parti sistemlerle entegre haberleşen sistemler kurup programlayabilen,
  • SIEMENS DESIGO HVAC / BMS ve/veya benzer üst düzey markalardan biriyle benzer iş tanımlarında deneyim ve referansları olan.
  • Referansları arasında iş tanımlarında belirtilen çalışmaların gerçekleştirildiği; Ofis binası , Otel, AVM,  Havaalanı Terminal Binası, Endüstri Tesisi vb mevcut olan,  
  • Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmayan,
  • B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olan, aktif araç kullanabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
  • İkamet adresi Ankara-Merkez,
...

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

GÖK-TAŞ GRUP MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT MÜŞAVİRLİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ
Ankara - Altındağ
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir
Son 1 Ay
BAŞVUR
ASLAN YAPI VE TİCARET A.Ş.
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
Solar Fame Enerji A.Ş.
Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

EMES ELEKTROMEKANİK SİS.SAN VE TİC.LTD.ŞTİ.