Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Emsaş İnşaat Muhasebe Elemanını Arıyor!

İstanbul Anadolu Yakası
  • 22.03.2018
  • 100 - 200
EMSAŞ İNŞAAT TURİZM TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Emsaş İnşaat Muhasebe Elemanını Arıyor! İş İlanı

İş Tanımı

Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından Emsaş İnşaat, merkez ofis ve iştiraklerinde görevlendirmek üzere "Muhasebe Elemenları" arıyor!

Çalışma yeri: Adalar manzaralı ofisimizde keyifli bir çalışma ortamı sizi bekliyor.

Aranan Nitelikler

  • Anadolu yakasında ikamet eden,
  • Askerlik ve seyahat engeli olmayan,
  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • İnşaat şirketlerinde en az 5 yıl, toplamda 10 yıl deneyimli,
  • MS Office programlarını çok iyi derecede kullanabilen,
  • MİKRO ve diğer muhasebe programlarını çok iyi derecede bilen,
  • E-Fatura , E-Defter, E-Beyanname uygulamaları konusunda tecrübeli, 
  • Prezentabl,
  • Sonuç Odaklı, sorumluluk sahibi, iletişimi kuvvetli,
  • Gerekli durumlarda yoğun çalışma ortamı ve esnek çalışma saatlerine uyumlu,
  • İşine saygı gösteren,
  • Bilgi paylaşımına hevesli ve gelişime açık olan,

      MUHASEBE ELEMANLARI aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Park Ticaret ve Turizm İşl. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
4.03.2024
BAŞVUR
TOURISTICA SEYAHAT ACENTASI
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
FORTİ ASANSÖR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Bilkid Eğitim Destek Hizmetleri A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
TEMO TEKSTIL
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
MTS HİJYEN MALZ SAN TİC LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ILMAK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKET
İstanbul Anadolu Yakası
18.03.2024
BAŞVUR
Boreas Global Lojistik Tic.ve Ltd.Şti.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
6.03.2024
BAŞVUR
HAZAN GIDA TAŞIMA TURİZM İNŞ TEKEL SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

EMSAŞ İNŞAAT TURİZM TİCARET VE SANAYİ A.Ş.

1980 yılında kurulmuş olan Emsaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş., üstyapı ve altyapı projeleri ile ilgilenen uluslar arası bir inşaat şirketidir. Şirketimizin merkezi, kıtaları birleştiren İstanbul'da bulunmaktadır ve halihazırda ABD ve Belarus’ta şubeleri yer almaktadır. 1992-2004 yılları arasında Almaata-Kazakistan'daki "Alatau Otel ve İş Merkezi"ni yapmış ve işletmiş olan EMSAŞ, aynı zamanda Türkiye'de petrol istasyonu da işletmektedir. Bu gibi faaliyetler, inşaat sektöründeki başarılarımızı, turizm ve ticaretteki tecrübemizle pekiştirmektedir.

EMSAŞ, Kazakistan, Özbekistan, Türkiye, Almanya, Belarus'da pek çok proje tamamlamıştır ve profesyönel kadrosuyla büyümesine bugün de devam etmektedir. EMSAŞ, ABD, Belarus, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Angola’da çok çeşitli iş geliştirme faaliyetleri içinde bulunmaktadır. EMSAŞ, gücünü işverenlerinin güvenini kazanarak elde etmektedir.

EMSAŞ, otel kompleksleri, hastaneler ve sağlık kompleksleri, iş merkezleri, konutlar, okullar ve spor merkezleri gibi yapıların anahtar teslimi yapım işlerinde uzmanlaşmış bir şirkettir. Buna ilaveten, EMSAŞ, otoyol, tünel ve köprüler, doğal gaz taşıma ve dağıtım hatları, rüzgar enerji santralleri, güneş enerji santralleri, kojenerasyon-trijenerasyon tesisleri, su arıtma tesisleri gibi özellikli yapıların inşasına ilişkin yeterliliklere de sahiptir. Şirketimiz, projerde sadece inşaat aşamalarında değil tasarım, mühendislik, proje yönetimi ve danışmanlık hizmetlerinde de yer alarak çok yönlü proje desteği sağlamaktadır.

EMSAŞ, kurduğu yerli ve yabancı stratejik ortaklıklar ile gelişmiş mimari, mühendislik ve yapım konularında aradığı teknik ve mimari desteğe her zaman erişmektedir. EMSAŞ, global partnerleri ile yaptığı karşılıklı biligi ve tecrübe paylaşımı sayesinde en son mimari trendler, yapım metodları ve çevresel hususlar ile ilgili daima kendini güncellemektedir.

EMSAŞ'ın teknik kadrosu; bilgisi, tecrübesi, yönetim becerisi ve takım çalışmasına verdiği önem sayesinde, inşaat projelerine özgü ekonomik, çevresel ve süresel zorluklarla mücadele edebilen, gerçekçi öngörülerde bulunan, uygulamada karşılaşılan sorunlara optimum çözümler üreten, işveren ve taraflar arasında güven tesis eden, uzman mühendis ve mimarlardan oluşmaktadır. EMSAŞ, üstlendiği işleri başarıyla tamamlamanın ötesine geçerek, üretim sonucunda, yıllar boyunca hizmet verebilen, sevilen ve itibar gören kent simgesi eserler ortaya çıkarmak için özenli ve hummalı çalışmalar yapmakta ve projelere artı değer katmaktadır. 30 yılı aşkın süredir hedeflerini global arenada gerçekleştiren şirketimiz, her geçen gün büyümekte ve ülkemize ve işverenlerimize sorumluluklarını yerine getirerek hedeflerini daha da ileriye taşımaktadır.

Lütfen şirketimizin hizmetleri ve nitelikleri hakkında daha fazla bilgi için irtibat bilgilerinden şirketimize ulaşınız.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları