Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ

Sakarya
  • 29.05.2009
  • 0 - 20

İş Tanımı

6 YAŞ GRUBU İLE ÇALIŞACAK, ULUSLARARASI EĞİTİM PROGRAMLARINA İLGİLİ, TAKIM ÇALIŞMASI İÇİNDE YER ALABİLECEK, MERAKLI ve YARATICI ANASINIFI ÖĞRETMENLERİ ALINACAKTIR.

Aranan Nitelikler

Eğitim Fakültesi mezunu veya Pedagojik Formasyon almış olması
İyi derecede İngilizce biliyor olması
Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış ya da 2 yıl tecil ettirmiş olması
Sakarya ilinde ikamet etmesi ya da edebilecek olması
IBO PYP uygulamaları hakkında bilgi sahibi olması

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Bugün
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SAKARYA AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ
Sakarya
7.02.2024
BAŞVUR
Sakarya
11.07.2023
BAŞVUR
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Marmara Kurs
Sakarya - Serdivan
Son 1 Hafta
BAŞVUR
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
BEŞSEKİZ ORTAOKULLARI
Sakarya - Serdivan
Son 1 Ay
BAŞVUR
Doğa Koleji
Türkiye
27.01.2024
BAŞVUR
Türkiye
27.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ENKA SPOR EĞİTİM VE SOSYAL YARDIM VAKFI ADAPAZARI OKULLARI


17 Ağustos 1999 Marmara Depreminden sonra ENKA Spor Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı’nın 24 Ağustos 1999 tarihinde almış olduğu karar ile Adapazarı Özel ENKA İlköğretim Okulu’nun kurulması planlanmıştır. 25 Ekim 1999 tarihinde okul İlköğretim Okulu olarak toplam 186 öğrencinin 64’ü yatılı olmak üzere Eğitim-Öğretime başlamıştır.

Eğitim-Öğretim araçları, kılık-kıyafet, kitaplar, yemek hizmetleri, servis ve tamamı ücretsiz olarak Vakfımız tarafından karşılanmaktadır.

Her yıl kademeli olarak lise son sınıfa kadar her seviyeden iki şube olmak üzere toplam 600 öğrenciye eğitim ve öğretim olanağı sağlanacaktır. 60 dönümlük arazi üzerinde gelecekte kendine özgü binaları, çok amaçlı derslikleri, spor alanları, bisiklet parkuru, hayvanat bahçesi ve tüm bahçe dizaynı ile bir botanik bahçesini andıran görüntüsü içinde Anaokulu, İlköğretim Okulu, Lisesi ile bölgenin model okulu olma amacı ile yola çıkmış bulunuyoruz.

Eğitim anlayışımızın temelinde yatan en önemli ilke her öğrencimizin kendi bireysel yetenek ve yaratıcılığının keşfedilmesi için uygun ortamı sağlamaktır. İnanıyoruz ki gerçek öğrenim öğrencinin aktif katılımıyla olan öğrenimdir ve her ortamda sağlanabilir. Amacımız öğrencilerimizin öğrenmeye heveslendirilmiş olmaları, yaşam boyu sürdürmeleridir. Her çocuk başarılı olabilir ve her öğrenci üstün başarıya ulaşabilir.

Okulumuzun en üst düzeyde öğrenmeyi ve dünyaya bakışı sağlayan gelişmiş eğitim teknolojimiz mevcut. Yetiştirdiğimiz öğrenciler soran, araştıran, deneyerek bulan bir çizgide şekilleniyor.

Çevreye model olacak biçimde planlanan okulumuzda 2001-2002 öğretim yılında 310 öğrenci eğitim-öğretim görmekte ve dört yıllık sürede bu sayı 600 e ulaşacaktır.

ENKA SCHOOLS-ADAPAZARI

Adapazarı ENKA Schools were established with the decision taken by the ENKA Sports and Education Foundation on August 24, 1999, just one week after the Marmara Earthquake (August 17,1999). 64 of the students being boarding ones, the school started its educational function with a total of 186 students.

The foundation meets all kinds of expenses of students, such as lunch at school, books and other educational materials, school uniforms and transportation to school.

Every year, opening two classes for each grade from pre-school to Grade 11 gradually, 600 students will be submitted education opportunities. We have started work to be the model school of the area with its Pre-school, Primary School and High School. The school is settled on 60,000 square metres of land and in the future it will be an outstanding campus with its original buildings, multi-purpose classrooms, sports areas, a bicycle track, a zoo and a garden resembling a botanical park.

The most important principal of our educational philosophy is to provide the best environment for our students to help them discover their own skills and creativity. We believe that real learning can only be realized by active participation of students. Our aim is to motivate our students to life-long learning.

We provide high instructional technology that helps maximum learning. We shape our students as self-confident and investingating individuals.

There are currently 310 students in our school, which is planned to be a model in the area and in four years’ time, the total number of students will reach up to 600.

Adapazarı Özel Enka Okulları genel şirket bilgileri için tıklayınız!
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları