Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

MUHASEBE ELEMANI

Kocaeli
  • 21.01.2008
  • 200 - 500

Aranan Nitelikler

Ticaret Lisesi Mezunu
Muhasebe Bürolarında çalışmış
2-3 yıl deneyimli
Tercihen Netsis Bilen
Kocaeli-İzmit' te ikamet eden
Askerliğini tamamlamış (Erkek adaylar için)

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TADIM GIDA
Kocaeli - Çayırova
Son 1 Ay
BAŞVUR
HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ.
Kocaeli
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Kocaeli
Dün
BİRLİK BASKI REKLAM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
GÖKTAŞ YASSI HADDE MAMÜLLERİ SAN VE TİC AŞ.
Kocaeli - Gebze
18.03.2024
BAŞVUR
BİRİKİM OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM HİZ. A.Ş.
Kocaeli - Başiskele
11.03.2024
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
5.03.2024
BAŞVUR
GÖKTAŞ YASSI HADDE MAMÜLLERİ SAN VE TİC AŞ.
Kocaeli - Gebze
26.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ENPAY

 

ENPAY A.Ş , 1978 yılında elektrik ve elektronik sanayi malzemelerinin mümessillik müşavirlik ve yatırımı hedefleyerek kurulmuştur.
1978-1983 yılları arasında bu işlemler yürütülmüş, 1983 yılından sonra şirket ortakları yapısında değişiklikler olmuştur.
1993 yılına kadar bu işlemlerin arasına her türlü transformatör ve elektrik-elektronik sanayinin yüksek teknoloji isteyen mamullerini ithal edip satmaya başlamıştır.
1994 yılından itibaren bu işlere paralel olarak üretime yönelik hazırlıklar yapılmıştır. Bunun için İzmit’te şirket adına fabrika yeri inşa edilmiş yavaş yavaş yüksek teknoloji gerektiren , Türkiye ve Dünya için büyük önem arz eden ürünler yapılmaya başlanmıştır.
Ekonomik koşullar ve pazar analizleri sonucu sipariş üzerine, her yıl artan oranda  elektromagnetik nüve ve komponentleri yapılmaya başlanmıştır. Bu ürünler ; dizme nüve, toroid ve kesimli toroid nüve, C-core nüve, E-Core nüve, deste nüve, GFI nüve, step-lap nüve, ekran paketi, transformatör kazanları, reaktör çekirdeği, reaktör, akım ve güç trafosu,transformatör izolasyon malzemeleri adları altında Enpay markası ile adlandırılmışlardır. Ürettiklerinin %90 ını gelişmiş elli ülkeye ihraç etmektedir.
Firmamız, toplam 37.000 m² lik kapalı  ve 45.000 m²’lik bir açık alan üzerine kurulu sahada üretimine devam etmekte ve üstün teknoloji (Amorphus metal ve nano cristallin ) kullanmaktadır.   
Bugün Şirketimiz , artan üretim kapasitesi ve Slovakya’ daki fabrikası ile Türkiye ve özellikle Orta Avrupa için çok önemli yan sanayici firma pozisyonuna gelmiştir. Amacımız ; ürün yelpazemizi daha da genişleterek ülkemizde bir iş hacmi meydana getirmektir. Bunun için, üretim tesislerimizi geliştirerek daha fazla kişiye iş imkanı sağlamak ve hem yurt içi hem de yurt dışı taleplerini karşılamak Enpay A.Ş olarak en büyük idealimizdir.
2007 Temmuz ayında açıklanan verilere göre Enpay ilk 500 firma arasında 323. sıradadır.

İnsan Kaynakları Politikamız:

Kalite ve müşteri odaklı yaklaşımı benimseyen, takım çalışmasını ve yaratıcılığı ön plana çıkaran, iş ahlakı ve dürüst çalışma ilkelerine uygun davranan araştırmacı ve dinamik bir insan kaynağı oluşturmayı hedeflemiştir.
          
Personel Seçimimiz:
İş başvuruları; internet, fax veya kişisel başvuru yöntemi ile her dönemde yapılabilir. Başvurular İnsan Kaynakları tarafından ön görüşme, ilgili bölüm yöneticisi ile mülakat yapılarak değerlendirilir. Ortak olarak verilen karar uygulanır.
Boş kadro olmaması durumunda dahi, yapılan başvurular ihtiyaç halinde tekrar işleme alınır.

Eğitim Olanaklarımız:
İşe başlayan her personel için oryantasyon programı uygulanır. Bu programın amacı firma organizasyon yapısını, organizasyonel birimler arasındaki ilişkileri, firmamızın çalışma prensiplerini, yapılacak görevle ilgili teorik ve pratik çalışmaları açıklayarak personele firmamıza uyumlu bir çalışma ortamı yaratmaktır.
Firmamızda, çalışanlarının yetkinliklerini sürekli olarak artırmaya yönelik olarak hazırlanan eğitim planlarına göre şirket içi ve şirket dışı eğitimler uygulanmakta  ve verilen eğitimlerin etkinliği değerlendirilmektedir.

Kariyer Olanaklarımız:
Personelin Performans Değerlendirme sonuçları dikkate alınarak firma içerisinde yükselme olanakları sağlanmakta ve boş olan kadrolara öncelikle şirket içerisinden atama yapılmaktadır.

Staj Olanaklarımız:

Firmamızda her yaz dönemi içerisinde yapılacak staj başvuruları incelenerek stajer kabulü yapılmaktadır.

Sosyal Yardımlarımız:
 
Tüm personelimize işyerinde yemek ve ulaşım imkanı sağlanmaktadır. Ayrıca görev amaçlı şirket aracı tahsis edilmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları