Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

TANITIM VE SATIŞ SORUMLUSU (TÜKETİCİ SAĞLIĞI / OTC

Türkiye
  • 27.01.2020
  • 1000+

İş Tanımı

Türkiye ilaç pazarının öncüsü ve lideri firma bünyesindeki “Tüketici Sağlığı” ekibinde görev alacak, sektörün OTC  (over the counter) ‘ye doğru yöneldiğini fark ederek kariyerine bu alanda ve güçlü bir organizasyonda devam etmek isteyen enerjik, dinamik Tanıtım ve Satış Sorumlusu arkadaşların başvurularını bekliyoruz.

Aranan Nitelikler

  • İlaç sektöründe min. 1 yıl hem eczane hem de doktor kanalında satış ve tanıtım deneyimine sahip (tercihen gıda takviyesi, vitamin ürünleri çalışmış),
  • OTC ürün tecrübesine sahip ve pazar dinamiklerine hakim, 
  • Ürün konumlandırma, proje geliştirme konularında yenilikçi ve yaratıcı,
  • Temsil yeteneği ve ticari ilişkileri güçlü,
  • Analitik ve müşteri odaklı,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Sürücü belgesi olan ve aktif olarak araç kullanabilen, seyahat engeli olmayan,
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,


*EPS , Türkiye İş Kurumu Özel İstihdam Bürosu izin belgesi sahibidir. Belge No : 10 Tarih : 23.03.2018 .
4904 Sayılı Türkiye İş Kurumu Kanunu gereğince İŞ ARAYANLARDAN ÜCRET ALINMASI YASAKTIR!
"DÖNPER / TEMP DANIŞMANLIK" Türkiye İş Kurumu' nun 10 numaralı izin belgesi ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Arkadaşını Tavsiye Et uygulaması kapsamında Finansbank A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
Arkadaşını Tavsiye Et uygulaması kapsamında Finansbank A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
QNB Finansbank
Türkiye
Son 1 Hafta
Türkiye
Son 1 Hafta
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Eskişehir, Kayseri, Bursa, Antalya, Gaziantep, Trabzon, Konya, Rize, Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Arkadaşını Tavsiye Et uygulaması kapsamında Finansbank A.Ş
Türkiye
Son 1 Ay
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Türkiye
12.02.2024
BAŞVUR
AKSUVİTAL DOĞAL ÜRÜNLER GIDA SAN. VE TİC. A.Ş.
Türkiye
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DÖNPER / TEMP Danışmanlık

EPS DANIŞMANLIK

Günümüzde insana yapılan yatırımın ve ayrılan sürenin ne kadar fazla olduğunu düşünecek olursak, hizmet konularımızın tamamını bu süreç içerisinde sizlere faydalı olduğumuzu düşünmekteyiz. Firmamız EPS DANIŞMANLIK, 1995 Ocak ayından beri İNSAN KAYNAKLARI konusunda faaliyette olup, şu anda aktif olarak 200’den fazla seçkin firmaya PERSONEL SEÇİMİ süreçlerinde hizmet vermektedir. Değişik kanallardan gelen başvuruların oluşturduğu veri bankasının sayısı artarak 185.000 kişiyi bulmuştur. EPS DANIŞMANLIK herbiri konusunda uzman 25 çalışandan oluşan bir kadroya ve merkezinde aynı anda 9 ayrı odada, günde ortalama 100 görüşme yapabilecek bir donanıma sahip bulunmaktadır. Amacı firmadaki kariyer alanlarını en uygun, en doğru, en güvenilir, elemanlarla en hızlı bir şekilde birleştirmektir. Tüm çalışmalarımızda devamlılık ve gizlilik ilkesi esas alınmıştır.
  • EPS’nin İLKELERİ;
SÜREKLİ GELİŞME:
Sürekli Gelişmeye olan inancımız ve belirlediğimiz hedefler doğrultusunda sistemimizi, hizmetlerimizi gözden geçirmek, geliştirmek için tüm çabamızı gösteririz.

GİZLİLİK:
Gerek müşterilerimize gerekse de iş arayanlara karşı en büyük sorumluluğumuzun gizlilik olduğu bilinci ile çalışmalarımızı yürütürüz.

PRATİKLİK/GERÇEKÇİLİK:
Hizmetlerimizin en büyük özelliği gelişen Dünya ve Türkiye koşullarına uygun pratik çözümler sunmasıdır. 
  • EPS’nin HİZMETLERİ;
PERSONEL SUNUMU
EPS’nin temel prensibi en kısa zamanda en doğru personele ulaşmaktır. Personel bir firmanın en önemli varlığılı olarak karşımıza çıkar. Firmalar teknolojilerini, yapılanmalarını ne kadar geliştirirlerse geliştirsinler eğer bunları uygulayacak olan personel yetkin değilse başarıya asla ulaşamazlar. İşte bu nedenle EPS’nin uzmanlığı seçiminde ön plana çıkmaktadır. EPS veri bankasında şu anda 185.000’in üzerinde adayın özgeçmişleri mevcut bulunmaktadır. Bu adayların tamamlıyla uzman mülakatçılar tarfından ilk görüşmeler yapılmıştır. Her aday mutlaka kendi uzmanlığı ile ilgili EPS’nin her sektöre ve branşa uygun olarak hazırlanmış özgün mesleki uzmanlık formlarını görüşme sonrası doldurmuştur. Ayrıca her aday yine yabancı dil bilgisinin ölçülebilmesi için Yabancı Dil Bilgi Ölçme Formunu doldurmak zorundadır. Bu uygulama sayesinde EPS kanalı ile istihdam edilen personelde mesleki açıdan yanılma payı nerdeyse sıfıra indirilmiştir. EPS’nin temel prensiplerin bir tanesi de sonuca en kısa zamanda ulaşmaktır. Firma personel talebini geçtikten 48 saat sonra ilk adayları sunabilmekteyiz. Burada unutulmaması gereken bir diğer noktada firmanın adaylarla olan bağlantılar ve randevular için hiç bir şekilde zaman harcamıyor olmasıdır. EPS ile çalışmak size personel seçiminde en değerli kaynaklarınızdan birinden yani zaman tasarruf yapma imkanını getirecektir. Nisan 2001 itibari ile 3700’e yakın personel yerleşimini başarmış olan EPS profesyonel yaklaşımı ile personel seçiminde size de en hızlı ve en doğru seçimi sunacaktır.

GÖRÜŞME SERVİSİ
Müşterinin kendisinin verdiği veya EPS ile ortak hazırlanmış gazete ilanına yapılan tüm başvuruların sınıflandırılıp, pozisyon bazında görüşmelerin yapılıp, değerlendirmelerin önerilerle birlikte raporlanmasıdır.

REFERANS PERFORMANS KONTROL (RPK)
Müşterinin EPS dışındaki kaynaklardan belirlediği ve yapılan mülakatlar sonunda finale kalmış olan adayların geçmiş performanslarına ve yeni görevlerine ilişkin eski yöneticileyle yapılan sonuçlarını içermektedir.

ÇIKIŞ MÜLAKATI
Firmadan ayrılan personel ile belirli sayıda (en ez 10 kişi ile) yapılan mülakat sonrasında hazırlanacak raporu içermektedir. Mülakatlar EPS’nin merkezinde yapılmaktadır.

ORYANTASYON
Göreve başlayan personelin ilk 3 ayı değerlendirildiğinde % 25’inin 3 ayı tamamlamadan ayrıldığı, % 25’inin düşük performansla çalışmakta olduğu ancak % 50’sinden istenilen verimin alındığı dikkati çekmektedir. İstenilmeyen bu sonucu en temel nedeni personelin işe alınma sürecindeki yapılmış hatalardır. Oryantasyon veya işe alıştırma eğitimi olarak adlandırılan hizmetimiz göreve başlayan personeli firma, diğer çalışanlar, yapılacak görev ve kendisinden beklenenler konusunda bilgilendirmeyi ve olumlu yönde etkilemeyi hedeflemektedir.


EPS’NİN SUNDUĞU İNSAN KAYNAKLARINI DESTEKLEYİCİ EK HİZMETLER

DÖNEMSEL PERSONEL-TEMP-/BODROLAMA/BULUNDURMA
EPS 1998 yılında kurduğu kardeş firması TEMP ile Dönemsel Personel, Bordrolama-Payroll ve bulundurma konusunda da hizmet vermektedir. İş yükünün personel gücünü aştağı dönemlerde, personelin uzun sürkeli izin dönemlerinde (doğum izni, ameliyat, uzun sürüle hastalıklar, eğitim vb.) , kadro sıkıntısı çekilen dönemlerde, bütçe onayının alınamadığı koşullarda veya personel sirkulasyon oranının yükseltilmesi istenilmediği durumlarda EPS/TEMP bünyesinde bordrolanan elemanlar EPS/TEMP tarafından, firmanız tarafından yada başka kaynaklardan bulunmuş olabilirler.

ADMIN FORCE
EPS’den bir ilke daha imza. Admin Force departmanı ile yaklaşık bir yıldır hizmet veren EPS, firmaların yerine getirirken zaman kaybettikleri detaylarla ilgilenerek, idari işler bölümlerine destek vermektedir. Araç Filosu Yönetimi, Akıllı Kurye, Kontrat Yönetimi, yabancı çalışanlara yönelik Expat Servis, Maliyet Düşürücü Özel Projeler, Kurum İçi Raporlama hizmetleri gibi çalışmaları ile tüm firmaların ve firma çalışanlarının hizmetindedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları