Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

SATIN ALMA VE TEKLİFLENDİRME PERSONELİ

  • 15.11.2018
  • 100 - 200
ERCE MEKANIK TESISAT & MÜHENDISLIK TIC. LTD. ŞTI. SATIN ALMA VE TEKLİFLENDİRME PERSONELİ İş İlanı

İş Tanımı

Şirket içerisindeki , sözleşmesi imzalanmış işlere ait olan teknik ve lojistik satın almaların gerçekleştirilmesi,şirket içi tüm lojistik satın almaların yapılması,depo kontrollerinin yapılması ve gerektiğinde teklif verme aşamasında keşif listelerine birim fiyatların yazılması.

Aranan Nitelikler

Mekanik tesisat sektöründe benzer pozizyonlarda en az 1 yıl tecrübeli, iyi derecede excel kullanabilen,aktif araç kullanabilen,son derece aktif ve ikili ilişkileri üst seviyede bir takım arkadaşı aramaktayız.
Not : Mekanik tesisat sektöründe satın alma tecrübesi olmayan arkadaşlar dikkate alınmayacaktır.
Not : Bursada ikamet etmeyen arkadaşlar dikkate alınmayacaktır.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Dün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ERCE MEKANIK TESISAT & MÜHENDISLIK TIC. LTD. ŞTI.

  • Firmamız Mak. Müh. Hüseyin EĞRİCE ve Mak. Müh. Erkan IŞILDAK tarafından HÜSEYİN EĞRİCE ve ORT. adı ile 2012 yılında faaliyetlerine başlamıştır. 2013 - Mayıs ayı itibariyle faaliyetlerine ERCE MEKANİK TESİSAT ISITMA SOĞUTMA MAKİNA MÜHENDİSLİK HİZM. İNŞ. SAN. ve TİC. LTD.ŞTİ. olarak devam etmektedir. Firmamız; sürekli gelişen teknolojinin sunduğu imkanlardan yararlanarak kısa zamanda doğru çözümler bulan, her biri konularında profesyonel kadrosu, ekonomik ve kaliteli iş anlayışıyla müşterileri tarafından tercih edilen firma olup, emin adımlarla yolunda ilerlemektedir.

  • ERCE Mekanik, taahhüt ettiği projeleri müşterisi ve iş ortakları ile yazılı olarak mutabık kaldığı şartlara, yasalara ve etik kurallara uyarak gerçekleştiren, müşterisi ve iş ortakları ile uzun vadeli ilişkiler hedefleyen bir ekiptir. Müşteri odaklıdır; Müşterisini uzun vadeli görür, memnuniyeti ve ihtiyaçları esastır. İş ortakları önemlidir; Projenin yerine getirilmesi esnasında her türlü mal ve hizmet aldığı kişi ve müesseseler iş ortaklarıdır. Bilgiye önem verir; Bilgi ve tecrübesini müşterisi ile paylaşır. Yatırım maliyeti, yatırımın ekonomik ve teknolojik ömrü, işletme giderleri ve konfor seviyesi unsurlarını, birlikte değerlendiren, doğru çözümler için müşterisinin doğal müşaviridir. Verimlilik ve yönetim becerisi önemli özelliğidir; Otonom yönetim sitemi ile tüm çalışanlarını yönetime dahil ederek çalışanlarının memnuniyetini sağlayan daha başarılı ve yenilikçi bir şirket olmayı ilke edinmiştir. Çevreye önem verir; Faaliyetlerinde çevreye saygılı, iş güvenliği ve işçi sağlığı, taahhüt ettiği projeleri müşterisi ve iş ortakları ile yazılı olarak mutabık kaldığı şartlara, yasalara ve etik kurallara uyarak gerçekleştiren, müşterisi ve iş ortakları ile uzun vadeli ilişkiler hedefleyen bir ekiptir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları