Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yeni Mezun İşe Alım Programı

Hatay, Zonguldak
  • 2.07.2013
  • 200 - 500

İş Tanımı

 
  • Önde gelen üniversitelerin tercihen Mühendislik ve İktisadi & İdari Bilimler fakültelerinin lisans ve/veya lisansüstü bölümlerinden yeni mezun veya en fazla 2 yıl iş tecrübesine sahip,
  • İyi derecede ingilizce bilgisine sahip,
  • İyi derecede MS Office programları kullanabilen,
  • Sözlü ve yazılı iletişimi kuvvetli,
  • Problem çözme ve analitik düşünme yeteneğine sahip,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Zonguldak - Ereğli veya Hatay - İskenderun'da ikamet edebilecek,
  • 30 yaşından gün almamış,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya 2 sene tecil ettirmiş,

Çalışma arkadaşları arıyoruz.

  (*) Adayların ingilizce yeterliliklerini belgelemeleri için belirtilen sınavlardan minimum 'TOEFL IBT > 60'; 'IELTS > 5,0'; 'BULATS > 60'; puan almaları gerekmektedir.

Aranan Nitelikler

ERDEMİR GRUBU:

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. büyüme stratejileri çerçevesinde 2001 yılından itibaren yeni şirketler kurarak, yurtiçinde ve yurtdışında yeni şirketler satın alarak şirketler grubuna dönüşmüş olup, bugün ERDEMİR Grubu, bünyesindeki 6 şirket ile (Erdemir, İsdemir, Ersem, Erenco, Ermaden, Erdemir Romanya) yassı çelik ve uzun çelik üretimi, çelik servis merkezleri hizmetleri, madencilik, mühendislik ve proje yönetimi alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir.Türkiye’nin en çok istihdam yaratan özel sektör kuruluşlarından biri olan ERDEMİR Grubu, 2012 yılında toplam 13.045 çalışanıyla ülkemiz çalışma hayatını destekleyen önemli bir kuruluştur. 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANADOLU HASTANELERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar, Zonguldak - Ereğli
Son 1 Hafta
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Türkiye
13.02.2024
BAŞVUR
PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

OYAK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

OYAK Grubu’nu kurumsal hedef ve ilkelerimiz doğrultusunda hep daha ileriye taşıyacağına inandığımız çalışanlarımızı seçerken tüm adaylara eşit fırsatlar sunarak doğru işe doğru adayı yerleştirebilmek işe alım sürecimizin temelini oluşturmaktadır. Bu amaçla çağdaş değerlendirme yöntemleri kullanarak adayları işin gerektirdiği bilgi, beceri, yetenek ve özelliklerine göre değerlendiriyor ve süreçlerimizin objektif ve adil yürütülmesine önem veriyoruz.

İşe alım süreçlerimiz sonunda eğitim düzeyi yüksek, yeniliğe ve değişime açık, dinamik, kendisini ve işini geliştirme potansiyeli olan, takım çalışmasına yatkın ve OYAK değerlerini benimseyip sahip çıkacak adayları kazanmayı hedefliyoruz.

Farklı sektörlerde ve iş kollarında yer alan grup şirketlerimizin insan kaynakları vizyonu ve politikaları ortaktır, ancak farklı sektör ve iş kollarında olmanın gerektirdiği esneklik çerçevesinde her grup şirketimiz işe alım süreçlerini münferiden yürütmektedir. Bu doğrultuda grup şirketlerimiz çalışan ihtiyaçlarını kendileri belirlemekte, aday havuzlarını kendileri oluşturmakta ve OYAK Grubu’nun belirlediği standartlar çerçevesinde seçme süreçlerini kendileri yürütmektedirler. 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları