Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Pazarlama Müdürü

Mersin(İçel), Mersin(İçel) Akdeniz
  • 10.11.2019
  • 50 - 100
Ergil Group Pazarlama Müdürü İş İlanı

İş Tanımı

Mersin Tarsus O.S.B.'de basınçlı kaplar, petrol, gaz, ve su proses ekipmanları, depolama tankları güvenlik ekipmanları ve depolama tankları konusunda faaliyet gösteren firmamazın Mersin Tarsus O.S.B. ofisinde görevlendirilmek üzere, üniversitelerin tercihen Pazarlama, Reklam, İletişim veya Halkla İlişkiler bölümlerinden mezun Pazarlama Müdürü aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

- Yabancı dille eğitim veren (İngilizce) üniversitelerin Pazarlama, İşletme veya benzeri bir bölümden mezun,

- Pazarlama alanında en az 5 yıl tecrübeli,

- Yazılı ve sözlü olarak çok iyi seviyede İngilizce bilen,

- Ofis programlarına ileri seviyde hakim, özellikle excel,

- İletişim ve organizasyon yeteneği kuvvetli,

- Askerlik görevini tamamlamış,

- Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmayan,

- Tercihen Mersin veya Tarsus'ta ikamet eden Pazarlama Uzmanları aranmaktadır.

 

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İZ-AR ARAŞTIRMA
İstanbul Avrupa Yakası, Ağrı, Bitlis, Bolu, Burdur, Elazığ, Hakkari, Hatay, Karabük, Kastamonu, Kars, Karaman, Kocaeli, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Zonguldak, Van, Karabük - Merkez, Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Ergil Group

1982 yılında kurulan ERGİL 30 yıldır Petrol, Gaz, Petrokimya, Kimya, Su endüstrileri alanında profesyonel kapsamlı bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. ERGİL, Birleşik Arap Emirlikleri, Azerbaycan ve Singapur'da şubeleri ile İstanbul'daki merkezin dışında faaliyet göstermektedir.

1982 yılından bu yana, ERGİL müşteri odaklı stratejileri ve tecrübelerini profesyonellikle yüksek kalitede hizmet ve ürünler sunmaya yoğunlaşmıştır. ERGİL kendini işine adamış çalışanları ve genişleyen tesisleri ile hızla büyümektedir ve bu konuda şükranlarını sunmaktadır. Gelişmiş üretim kapasitesini ve hizmet ağını Türkiye’de geliştiren ERGİL, şu an Mersin’de 35,000 sq/m lik bir üretim fabrikainin kurulum aşamasındadır. ERGIL, ISO 9001, 14001, OHSAS 18001, ASME U-4, S-2, R akredite belgelerine ve depolama tankı ürünler için de CE / ATEX sertifikalarına sahiptir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları