Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Hemşire - Sağlık Memuru - ATT - Klinik Destek Elemanı

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir
  • 15.07.2020
  • 1000+

İş Tanımı

İstanbul / Batı Ataşehir Teknik Yapı Deluxia Palace binasında bulunan Dr. Ruhi Çakır Anti-Aging ve Ozon Tedavileri Kliniğinde özellikle IV- Damar - Kan yoluyla yapılan tedaviler konusunda çalışacak, işi öğrendikten sonra arada eğitim ve satış pazarlama konularına destek verebilecek sağlık personeli eleman aranmaktadır.

Kliniğimizde çeşitli Yaşlanma Karşıtı Tedaviler, Ozon Tedavisi, Mezoterapi, Kolonhidroterapi, IV Tedaviler, Orthomoleküler Tıp Uygulamaları vb. yapılmaktadır. Bu tedaviler genelde minimal invazyon / küçük girişimsel tedavilerdir ve uygulanıken çeşitli tıbbi cihazlar kullanılmaktadır. Tedavilerde damar yolu açılması, tedavi uygulanırken cihaz, enjektör, iğne, katater kullanımı gereklidir. 

Çalışacak olan eleman iş yerinde uniforma ve sabo ile çalışmaktadır. 

Bizler bu tedavileri uygulamanın dışında, çeşitli toplantılara, seminer, kongre ve kurslara katılmaktayız. Diğer doktor ve sağlık personellerine bu konularda kendi kliniğimizde veya çeşitli sağlık kurumlarında, otellerde vb yerlerde eğitim, seminerler vermekteyiz. Çalışacak olan Sağlık Personelinin bu uygulamarı yapması dışında yeri geldiğinde eğitim de vermesi gereklidir. Eğitimler bazen başka illerde, ülkelerde olmaktadır. 

Tedavi için zaman zaman hastanın bulunduğu yere gidilmektedir. Bu hastanın evi, hastane olabilir. Kliniğe ait aracımız olmasına karşın ayrıca bir sürücü bulunmamaktadır. Çalışacak olan kişi ya bu araçla ya da varsa kendi aracı ile hastanın bulunduğu yere gidebilmelidir. 

Çalışma saatleri Pazar hariç haftada 6 gün (09.00 - 18.00) olup, Cts leri 13.00-14.00 de bitmekte, bazı hafta sonları eğitim olduğunda fazla mesai yapılabilmektedir. Zaman zaman 1-2 günlük en fazla 3-4 günlük yurt içi ve yurt dışı seyehatler de olabilmektedir. Yurt dışı seyehatlere katılmak zorunlu olmayıp, gelinmek istenirse bunun için akıcı derecede dil bilgisi gereklidir.

Aranan Nitelikler

Sağlık ve Tedavi Uygulama eğitimi almış, yeterliliği olan, hasta tedavilerinde deneyimli,  diksiyonu düzgün, dinamik, prezentabl, elemanlar aranmaktadır. İşimizde elemanın kişisel ve el bakımı önemlidir. Telefonda arayanlara veya kliniğe gelenlere bilgi verilmesi, eğitimlerde konuşulması gereklidir. O nedenle konuşmasının anlaşılır, akıcı olması gereklidir. Öncelikle görünümü bir sağlık personeline uyumlu olarak sağlıklı, hijyenik, olmalıdır. Atak, öğrenmeyi ve çalışmayı seven, hızlı öğrenen birisi olmalıdır. Yükselmeyi, kendini geliştirmeyi istemeli, yükseldikçe daha yüksek statü ve gelir elde etmeyi hedeflemelidir.

Tıbbi cihaz kullanmayı bilmesi, öğrenebilmesi ve kullanabilmesi gereklidir. Damar yolu açmayı bilmesi, iğne, enjektör kullanma deneyimi olması şartttır. 

Aktif araç kullanabilmesi arzu edilmektedir. 

Kliniğimiz İstanbul / Batı Ataşehir Teknik Yapı Deluxia Palace binasındadır. İş yerine her gün kolaylıkla gidip gelebilecek bir uzaklıkta ve ulaşımı pratik (Ataşehir, Kadıköy, Ümraniye, Maltepe, Üsküdar vb) bir lokasyonda ikamet eden kişilerin başvurmasını rica ediyoruz. Lojman veya servis olanağı bulunmadığından, İstanbul içi de olsa uzak semtlerde veya farklı illerde yaşayanlar bunu göz önünde bulundurmalıdırlar.  CV lerinde pek fazla bilgi yer almayan, eğitimi, deneyimleri, halen çalışıp çalışmadığı bilgileri güncel olmayan ve fotoğraf bulunmayan adayları CV lerini göncellemiş olmalarını rica ederiz. Anlaşıldığı takdirde işe hemen başlatılacaktır. 

Fazla mesai ve gerektiğinde seyehate gidebilmek gibi konularda bir engeli olmamalıdır. Yurt dışı eğitimlere katılmak zorunlu olmayıp, bunun olabilmesi için en azından İngilizce düzeyinin yeterli olması gereklidir.

Eğitimi EN AZ 2 yıllık yüksek okul olmalıdır. Daha az eğitime sahip adayların başvurmamalarını rica ediyoruz. Bu arkadaşa resmi belge çıkartacağımız için ya hali hazırda Klinik Destek / Satış Tanıtım Elemanı belgesi olmalı ya da bu belgeyi alabilmek için zorunlu olarak yüksek okul mezunu olmalıdır. 

LÜTFEN cidden iş arayan ve çalışmak isteyen, DAVET EDİLDİĞİNDE RANDEVU ALIP GÖRÜŞMEYE GELECEK  adayların başvurmalarını RİCA EDİYORUZ... Bunun dışında başvurduğu ilanı dikkatlice okumayan, görüşmeye gelmeyen, aldığı randevuye uymayan, mazereti çıksa bile bunu bildirmeyen adaylar sadece zaman ve emek kaybı olmaktadır. Başvuracak adayların yazılanları dikkatli okumasını, özenli olmasını rica ediyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Ay
ÖZEL HEKIMLER CERRAHİ TIP MERKEZI
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ÖRNEK TIP MERKEZİ
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Özel Göztepe Sağlık Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Özel Göztepe Sağlık Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
Özel Göztepe Sağlık Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ESER MEDİKAL SAĞLIK HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ

-1984 yılından bu yana serbest hekim olarak çalışan iki doktor tarafından 1994 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Sağlık Hizmeti alanında faaliyet göstermektedir. Çocuk Hekimliği, Diş Hekimliği, Ozon Tedavileri, Kolon Hidro Terapi, Medikal Estetik Uygulamalar, Detox, Anti-Aging, SPA uygulamaları temel çalışma alanlarıdır.

-Eser Medikal Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kendi çalışma alanı dışında olanakları çerçevesinde toplumsal hizmetlerde bulunmaktadır.  Dr.Ruhi Çakır
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları