Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Fitness Antrenörü

İstanbul Avrupa Yakası
  • 12.04.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı

  • Kendisine spor eğitmenliği konusunda güçlü bir kariyer hedefleyen, genç, dinamik, takım çalışmasına yatkın iş arkadaşları arıyoruz.
  • Günümüz dünyasının en büyük ihtiyaçlarından bir tanesi olan sağlıklı yaşam ve egzersizin en kaliteli ve konforlu biçimini müşterilerine sunan Gymfit, mevcut ve yeni açılacak olan spor kulüplerine sportif takım arkadaşları arıyor. 
  • Sektörün en hızlı büyüyen oyuncularından olan Gymfit, kendisi gibi dinamik, büyümeye adapte olacak ve hem kendi kariyer basamaklarını oluşturacak, hem de Gymfit’e değer katacak spor eğitmenlerini bünyesine katmayı amaçlıyor.
  • Spor kulübümüzün hedefleri doğrultusunda Fitness, Pilates, Abs v.b. grup dersleri konusunda tecrübe sahibi, üyelerin memnuniyetini sağlayıp sürdürecek ekip arkadaşlarını aramıza katılmaya bekliyoruz.
  • Spor Eğitmenliği konusunda kariyer yapmak isteyen gençler, dinamik bir yapıda hizmet veren, sağlıklı yaşamın konforlu biçimini müşterilerine sunan, yoğun tempoya adapte olabilecek sektörün büyüyen yıldızında kariyerine başlamak isteyen adayları bekliyoruz.       
  • Tercihen Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bölümünden mezun veya Fitness alanında tecrübeli, Antrenörlük belgesi olan,
  • Spor Kulübünün programındaki grup derslerini verebilecek,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Dinamik, Güler yüzlü insan ilişkilerinde başarılı, iletişimi yüksek,
  • Sorumluluk bilinci olanSpor Eğitmenleri aramaktayız.

Aranan Nitelikler

İstanbul Nurol Park Oasis AVM bulunan GYMFIT  Spor Kulüplerimizde görevlendirilmek üzere Bay ve Bayan Spor Eğitmenleri aranmaktadır.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Bugün
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

GYMFIT SPORTİF HİZMETLER SAN VE TİC. A.Ş.

Esjim Ltd. Şti.; 1990 yılından bu yana spor aletleri, spor salonları projelendirme ve oluşturma çalışmaları ile kendini kanıtlamıştır. Gerek sağladığı ürünlerin çeşitliliği ve kalitesiyle, gerekse satış sonrası hizmetleriyle Türkiye’nin sayılı firmaları arasında yer almış ve bu yeri gün geçtikçe yaptığı işler ile sağlamlaştırmıştır.

 

           Organize sanayi bölgesinde 10.000 m2 alanda ithalat-ihracat, imalat ve spor aletleri satış projelerine hızla devam eden Esjim, spor sektörüne olan yatırımlarını arttırarak sürdürmektedir. Hedefi sürekli gelişim olan Esjim, ergonomisi, sağlamlığı, şık dizaynı ve üretim kalitesi ile birçok seri sunmaktadır.  Gerek kendi imalatı olan ürünler, gerekse yurtdışından ithal ettiği ürünler ile farkını her zaman ortaya koyan Esjim, bu yönüyle de sektörde daima bir adım öndedir.

 

            Bu bağlamda; Esjim Ltd. Şti. var olan ve gelecekte var olacak projelerinizde sizlere destek vermekten, edindiği tecrübeleri paylaşmaktan ve size çözüm ortaklığı sunmaktan mutluluk duyacaktır.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları