Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Stajyeri

Ankara
  • 31.07.2018
  • 50 - 100

İş Tanımı

Ankara Hacettepe Teknokent'de yer alan yazılım firmamıza Satış ve Destek konularında kariyer yapmak isteyen kendini geliştirmek isteyen ve motivasyonu yüksek Satış ve Destek stajyeri aramaktayız.

İş Tanımı

Müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına, ofis içerisinde telefon ve internet üzerinden, hatasız ve eksiksiz bir şekilde cevap verebilmek

Telefon ve video konferans aracılığı ile müşterilere yazılımlar ve çözümler hakkında bilgi verebilmek ve sunum yapabilmek

Satış süresince müşteri ile iletişim içerisinde olacak 

Satış sonrasında müşterilerin yazılım ve çözümlerle alakalı sorunlarına destek olabilmek 

Müşteri taleplerine ilişkin randevuları organize edebilmek

Süreç ile ilgili raporlama yapabilmek

Aranan Nitelikler

Tercihen üniversitelerin Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji gibi temel bilimler departmanlarından mezun,

Tercihen İngilizcesi iyi derecede olan,

Diksiyonu ve fiziği düzgün,

İnsanlarla iletişim becerisi yüksek,

Bilişim ve Yazılım sektörüne meraklı,


"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

HB LUX TEKNOLOJI SAN VE TIC LTD STI
Ankara - Yenimahalle
6.02.2024
BAŞVUR
RDL dental makina sanayi ticaret limited şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Konya - Selçuklu
5.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Etgi Grup

-Firmamız EtgiGrup | Eğitim Teknolojileri ve Görüntülü İletişim, Hacettepe Teknokentte bulunan Ar-Ge ofisinde e-eğitim konularında yazılım geliştirmekte ve müşterilerine video ve dijital içerik geliştirme hizmetleri sağlamaktadır. Türkiye’de geniş bir müşteri tabanı olan ve bu konularda yetkinliği bulunan az sayıda Ar-Ge ve yazılım firmasından birisidir. Uzaktan eğitim teknolojilerinde uzman olan firmamız binlerce kullanıcıya servis sağlamanın yanı sıra halihazırda yerli ve yabancı birçok kurum ve kuruluşla ortak çalışmalar yürütmektedir.

-Vedubox, firmamızın geliştirdiği uzaktan eğitime yönelik entegre bir LMS – Learning Management System’dir. Bulut tabanlı Vedubox platformumuz Türkiye’de halihazırda binlerce  kullanıcıya online e-eğitim servisi vermektedir.

-E-eğitim, online toplantı-sanal sınıf, webinar ve online yabancı dil platformu olarak tüm dünyaya hizmet veren VEDUBOX bulut teknolojili özgün sistemini geliştiren firmamız, bahsi geçen konularda ülkemizin öncü firması olma yolunda ciddi aşamalar kaydetmiştir.

-ETGİ Grup, Vedubox platformu ile çok sayıda devlet kurumuna, firmaya ve üniversiteye uzaktan eğitim sistemi ve altyapısı hizmeti vermiştir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, TRT Haber, Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü gibi devlet kurumları, Hacettepe Üniversitesi, TOBB ETÜ gibi üniversiteler ile NetCad AŞ, TARNET AŞ, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ gibi şirketler müşterilerimizden bazılarıdır.

-ETGi Grup, E-eğitim içerikleri hazırlanmasını sağlayan yazılımları üreten Articulate, Techsmith, iSpring, Kotobee, Daviko gibi önde gelen yurtdışı firmaların Türkiye temsilciliğini de yapmaktadır. Firmamız kurulduğu 2011’den bu yana Hindistan, Almanya, İtalya ve ABD’den birçok uluslararası firmayla ortak çalışmalar yapmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları