Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Plastik Enjeksiyon Makine Ayar Ustası

Bursa
  • 2.02.2022
  • 0 - 20

İş Tanımı

Etka-d Otomotiv, 1990 yılından itibaren, teknoloji ve tecrübeyi birleştirerek, ticari araç oturma grubu, iç trim ve şase plastik parçalarının tasarımını, kalıp imalatını ve ürün imalatını yapmaktadır. Gelişen teknolojiyi takip etmekte ve ihracata ağırlık vermektedir.
Bünyemizde Ar – Ge departmanı tarafından haftada en az  bir yeni ürün oluşturulmaktadır. 200 ’e yakın, patent koruması altında ürünümüz vardır. Toplamda ürün çeşidi 1250 ‘yi aşmaktadır.
"Beklentileri karşılayarak başarılı, yön göstererek lider olursunuz" ilkesi ile her zaman müşteri isteklerine öncelik veren firmamızda, teknolojik gelişmelerin kullanılmasıyla başarının artacağına inanmaktayız.
 
Nosab'da kurulu işyerimizde Enjeksiyon Üretim ekibimize dahil olarak enjeksiyon makine ayar faaliyetlerini yürütebilecek "Plastik Enjeksiyon Makine Ayar Ustası" aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • En az Teknik Lise mezunu olan ya da Plastik Enjeksiyon ayarı konusunda en az 3 yıl tecrübeli olan,
  • Plastik Enjeksiyon üretimi konusunda en az 5 yıl tecrübeli olan,
  • Tercihen ekip yönetiminde tecrübe sahibi olan,
  • Parametre değerlerine göre ayar yapabilecek, kayıt altına alabilecek,
  • İş ile ilgili talimatları anlayıp uygulayabilecek,
  • İletişim becerileri gelişmiş olan,
  • Ekip çalışmasına uyumlu olan,
  • Vardiyalı çalışabilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmayan,
  • Bilgisayar/tablet kullanabilen.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil
K.Maraş
Bugün
BAŞVUR
GİRNE KOLEJİ
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Bugün
BAŞVUR
RADİKAL EĞİTİM KURUMLARI
İzmir - Karşıyaka
Bugün
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Etka -D Otomotiv Plastik Kalıp

Etka-d Otomotiv, 1990 yılından itibaren, teknoloji ve tecrübeyi birleştirerek, ticari araç oturma grubu, iç trim ve şase plastik parçalarının tasarımını, kalıp imalatını ve ürün imalatını yapmaktadır. Gelişen teknolojiyi takip etmekte ve ihracata ağırlık vermektedir. Bünyemizde Ar – Ge departmanı tarafından haftada en az bir yeni ürün oluşturulmaktadır. 200 ’e yakın, patent koruması altında ürünümüz vardır. Toplamda ürün çeşidi 1250 ‘yi aşmaktadır. Ayrıca, sizlerin beğenisi doğrultusunda, ar-ge repertuarımızdaki özel endüstriyel tasarımlar, yüksek teknolojili cihazlarla numune haline dönüştürülüp vizyona çıkmaktadır. Firmamızda bulunan 400 x 500 x 600 mm boyutlarında FDM teknolojili hızlı prototip, üç boyutlu optik tarama tersine mühendislik ve silikon kalıplama MCP-Hek Tooling; dünyada ilk çift robot sistemiyle çalışan Naylon Modüllü - 5.05 cihazları, ar-ge teknolojik üstünlüğümüzü sağlamaktadır. Bu teknolojik imkanlarımızla tasarım ve ürün devreye alma etkinliğimiz çok daha kuvvetli hale gelmiştir. Enjeksiyon yöntemiyle termoplastik parça üretebilen Etka-d, özellikle mühendislik plastikleri ile yüksek hassasiyette parça üretmektedir. 8000 grama kadar enjeksiyon yapabilmekteyiz 1250 ton mengene kapama kuvveti. Yılda 2,000 tonun üzerinde plastik ham maddeyi işleme kapasitemiz vardır. Kalıplarının tasarım ve imalatı kendi bünyemizde yapılmaktadır. Plastik enjeksiyon proseslerine ilave olarak ve ürün kombinasyonunu tamamlayan bağlamda, 6 barlı elektronik tekstil makinemiz ile istenilen her boyut, desen ve şekilde, rigit veya elastik file örülebilmektedir. "Beklentileri karşılayarak başarılı, yön göstererek lider olursunuz" ilkesi ile her zaman müşteri isteklerine öncelik veren firmamızda, teknolojik gelişmelerin kullanılmasıyla başarının artacağına inanmaktayız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları