Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yetiştirilmek Üzere CNC Tezgah Operatörü

Bursa
  • 6.11.2017
  • 100 - 200

İş Tanımı

Etka-d Otomotiv, 1990 yılından itibaren, teknoloji ve tecrübeyi birleştirerek, ticari araç oturma grubu, iç trim ve şase plastik parçalarının tasarımını, kalıp imalatını ve ürün imalatını yapmaktadır. Gelişen teknolojiyi takip etmekte ve ihracata ağırlık vermektedir.
Bünyemizde Ar – Ge departmanı tarafından haftada en az  bir yeni ürün oluşturulmaktadır. 200 ’e yakın, patent koruması altında ürünümüz vardır. Toplamda ürün çeşidi 1250 ‘yi aşmaktadır.
"Beklentileri karşılayarak başarılı, yön göstererek lider olursunuz" ilkesi ile her zaman müşteri isteklerine öncelik veren firmamızda, teknolojik gelişmelerin kullanılmasıyla başarının artacağına inanmaktayız.
 
Nosab'da kurulu işyerimizde CNC ekibimize dahil olarak plastik enjeksiyon kalıp imalatında çalışabilecek "CNC Operatörü" aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • Ön Lisans / Lisans Mezunu,

  • Tercihen Teknik resim okuma ve ölçme bilgisine sahip,

  • Temel bilgisayar bilgisine sahip,

  • İş ile ilgili talimatları anlayıp uygulayabilecek,

  • Sorumluluk sahibi,

  • İletişim becerisi kuvvetli,

  • Ekip çalışmasına yatkın,

  • Vardiyalı çalışabilecek,

  • Bursa’da ikamet eden/edebilecek olan.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Bursa - Osmangazi
Son 1 Hafta
Rimaksan Makina Metal Otomasyon Tasarım ve Yazılım San.Tic.Ltd.Şti
Bursa - Osmangazi
12.02.2024
ÖZKAYNAK MADEN SUYU TİCARET LTD ŞTİ
Bursa
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Etka -D Otomotiv Plastik Kalıp

Etka-d Otomotiv, 1990 yılından itibaren, teknoloji ve tecrübeyi birleştirerek, ticari araç oturma grubu, iç trim ve şase plastik parçalarının tasarımını, kalıp imalatını ve ürün imalatını yapmaktadır. Gelişen teknolojiyi takip etmekte ve ihracata ağırlık vermektedir. Bünyemizde Ar – Ge departmanı tarafından haftada en az bir yeni ürün oluşturulmaktadır. 200 ’e yakın, patent koruması altında ürünümüz vardır. Toplamda ürün çeşidi 1250 ‘yi aşmaktadır. Ayrıca, sizlerin beğenisi doğrultusunda, ar-ge repertuarımızdaki özel endüstriyel tasarımlar, yüksek teknolojili cihazlarla numune haline dönüştürülüp vizyona çıkmaktadır. Firmamızda bulunan 400 x 500 x 600 mm boyutlarında FDM teknolojili hızlı prototip, üç boyutlu optik tarama tersine mühendislik ve silikon kalıplama MCP-Hek Tooling; dünyada ilk çift robot sistemiyle çalışan Naylon Modüllü - 5.05 cihazları, ar-ge teknolojik üstünlüğümüzü sağlamaktadır. Bu teknolojik imkanlarımızla tasarım ve ürün devreye alma etkinliğimiz çok daha kuvvetli hale gelmiştir. Enjeksiyon yöntemiyle termoplastik parça üretebilen Etka-d, özellikle mühendislik plastikleri ile yüksek hassasiyette parça üretmektedir. 8000 grama kadar enjeksiyon yapabilmekteyiz 1250 ton mengene kapama kuvveti. Yılda 2,000 tonun üzerinde plastik ham maddeyi işleme kapasitemiz vardır. Kalıplarının tasarım ve imalatı kendi bünyemizde yapılmaktadır. Plastik enjeksiyon proseslerine ilave olarak ve ürün kombinasyonunu tamamlayan bağlamda, 6 barlı elektronik tekstil makinemiz ile istenilen her boyut, desen ve şekilde, rigit veya elastik file örülebilmektedir. "Beklentileri karşılayarak başarılı, yön göstererek lider olursunuz" ilkesi ile her zaman müşteri isteklerine öncelik veren firmamızda, teknolojik gelişmelerin kullanılmasıyla başarının artacağına inanmaktayız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları