Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Seyahat Danışmanı (Çağrı Merkezi) Yetiştirme Prog.

İstanbul Anadolu Yakası
  • 7.01.2020
  • 500 - 1.000
Etstur Seyahat Danışmanı (Çağrı Merkezi) Yetiştirme Prog. İş İlanı

İş Tanımı

İŞKUR destekli, istihdam garantili meslek edindirme kursu olan;
Seyahat Danışmanı Yetiştirme İşbaşı Eğitim Programımıza katılacak takım arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Türkiye’nin turizm sektöründeki öncü markalarından Etstur, 1991 yılında paket tur ve otel konaklama hizmeti vermek üzere kuruldu. Kurulduğu günden bugüne hızla büyüyerek, organize seyahat sektöründeki vizyoner yapısı ile birçok ilke imza attı. Sektöre getirdiği yenilikçi yaklaşım ile öne çıkan Etstur, yurt içinde binlerce otelin satış ve pazarlamasını gerçekleştiriyor. Türkiye'de 60, yurt dışında ise yaklaşık 40 destinasyonu kapsayan yüzlerce tur paketi üreten Etstur, çatısı altında birçok markaya da ev sahipliği yapıyor. Etstur; geniş kitlelere hizmet veren seyahat acentesi Didimtur, kişiye özel ve lüks seyahat programları hazırlayan Jetset, cazip fiyatlarla uçak bileti satışı gerçekleştiren Ucuzabilet.com, misafirlerin tesislerle ilgili objektif görüşlerine yer veren Otelpuan.com, online konaklama platformu Odamax.com, kurumsal dünyanın yolculuk ve organizasyon planlamasındaki çözüm ortağı Etsmice ve seyahat trendlerinin yer aldığı Lets Go Dergi ile turizm ve seyahat alanlarında tüketicinin yanında yer alıyor. Dünyanın değişen seyahat alışkanlıklarını takip eden Etstur, her alanda olduğu gibi teknoloji alanında gelişmeleri yakından izliyor. Gelecek planlamasında alt yapısını bu bakış acısı ile şekillendiren marka, misafirlerine en iyi şekilde hizmet vermek için teknolojik dönüşümünü hızla sürdürüyor.

Genel Nitelikler

  • Tercihen Turizm /Otelcilik /Seyahat Acenteciliği /Rehberlik alanında öğrenim veren; yüksekokul /üniversite mezunu veya açıköğretim fakültesi öğrencisi,
  • Seyahat acentelerinde veya çağrı merkezlerinde tercihen 1 yıl çalışma deneyimi olan,
  • Anadolu Yakasında ikamet eden,
  • Diksiyonu düzgün,
  • Misafir memnuniyeti odaklı çalışabilecek ve iletişim becerisi gelişmiş,
  • Çalışacağı departmanda takım çalışmasına özen gösterecek,
  • Esnek çalışma saatlerine ve vardiyaya uyum sağlayabilecek,
  • İşin gerektirdiği iş sorumluluğuna ve çalışma disiplinine sahip,
  • Seyahat engeli bulunmayan

takım arkadaşları arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EKO ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETLERİ TİC. SAN. AŞ.
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
EKO ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETLERİ TİC. SAN. AŞ.
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
KURTKÖY ERSOY HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
21.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
8.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
20.11.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Etstur

1991 yılında misafirlerine en iyi hizmeti ve fiyatı sunma hedefiyle kurulan Etstur, turizm sektörünün yenilikçi temsilcisi olarak yurt içinde ve dışında paket tur ve otel konaklama hizmetleri veriyor. Marka, kuruluş yılından itibaren hızlı şekilde büyüyerek seyahat sektöründeki vizyoner yapısı ile birçok ilke imza atması ile öne çıkıyor.

Türkiye'nin önde gelen seyahat ve turizm kuruluşu olan Etstur, yurt içinde binlerce otelin satış ve pazarlamasını gerçekleştiriyor. Türkiye'de 60, yurt dışında ise yaklaşık 40 destinasyonu kapsayan yüzlerce tur paketi üreten firma, çatısı altında birçok markaya da ev sahipliği yapıyor. Etstur; geniş kitlelere hizmet veren seyahat acentesi Didimtur, cazip fiyatlarla uçak bileti satışı gerçekleştiren Ucuzabilet.com, misafirlerin tesislerle ilgili objektif görüşlerine yer veren  Otelpuan.com, online konaklama platformu  Odamax.com ve seyahat trendlerinin yer aldığı Lets Go Dergi ile turizm ve seyahat alanlarında tüketicinin yanında yer alıyor.  

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları