Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kayseri-Teknisyen-Teknik Servis Elemanı

Kayseri
  • 29.12.2017
  • 200 - 500

İş Tanımı

Kayseri’de, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gülser ve Dr. Mustafa Gündoğdu Merkez Laboratuvarı Seroloji Birimi’nde firmamızın (Belirli Süreli) sözleşmeli elemanı olarak ihale süresince görevlendirilmek üzere Laboratuvar Teknisyeni alınacaktır.

İşe alınan personele, mikroelisa, immünfloresan ve immunblot yöntemleri ile ilgili yoğun eğitim verilecek olup, kendisi bu tekniklerin aplikasyonu, uygulaması ve ilgili cihazların kullanımı, bakımı ve teknik servis hizmeti başta olmak üzere laboratuvarın gereksinimi dahilinde çeşitli test/cihaz çalışmalarında görevlendirilecektir. İlgili laboratuvarda firmamıza ait kurulu bulunan ve kurulacak olan tüm cihazların kullanımı, bakımları , arıza halinde müdahale ve onarımı , önleyici faaliyetlerin alınması bu personel tarafından gerçekleştirilecektir. Arızanın giderilemedigi durumlarda arızalı cihazların güvenli bir şekilde firmamıza sevki, firmamız’dan gelen cihazların düzgün şekilde açılıp kurulmasını sağlayacaktır. Uygulanan işlemlere yönelik takip çizelgeleri güncel olarak işlenecek , teknik servis formları doldurulacaktır.

Firmamız ile hastanenin idari bölümleri (Satın alma, Döner Sermaye,depo, vezne v.b.) arasında olan işler ile ihale alımına ilişkin stok ve sipariş takibinin yapılması/tamamlanması, firmamızdan gönderilen kargolarin kabulü ve firmamıza gonderilecek kargoların hazılık ve gonderimlerinin sağlanması görevin bir parçasıdır.

Aranan Nitelikler

  • Tercihen üniversitelerin Biyomedikal Cihazlar, Tıbbi Laboratuvar Teknisyenliği bölümünden mezun
  • Temel laboratuvar kuralları ve laboratuvar ekipmanlarıı konusunda teorik ve pratik bilgiye sahip
  • Tercihen cihaz teknik servis konusunda deneyimli
  • Laboratuvar çalışma ortamına yatkın
  • Düzenli, titiz çalışmayı ilke edinmiş, iş takibi ve sonuçlandırılması konusunda başarılı ve sorumluluk sahibi
  • Bilgisayar ve MS Office uygulamalarını kullanabilen
  • Kayseri’de ikamet eden
  • 20-30 yaş arası bay
  • Baylar için askerlik görevini tamamlamış

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Kaya Hotels & Resorts
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Kayseri
Son 1 Hafta
BAŞVUR
TOYOTA İSTİF MAK. AŞ.
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
18.02.2024
BAŞVUR
Kayseri
14.02.2024
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
24.10.2022
BAŞVUR
ARTİSTANBUL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE DANIŞMANLIK
Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

EUROIMMUN Turkey Tıbbi Laboratuar Teşhisleri A.Ş.

-Dünya çapında tıbbi laboratuvar teşhislerinin önde gelen üreticilerinden biri olan EUROIMMUN AG, yenilikçiliği temsil etmektedir. 17 ülkede 3100'den fazla çalışan, hastalıkların teşhisini desteklemek için test sistemleri geliştiriyor, üretiyor ve satıyor, ayrıca bu testlerin performansı ve değerlendirilmesi için yazılım ve otomasyon çözümleri. 150'den fazla ülkedeki laboratuvarlar, otoimmün ve bulaşıcı hastalıkların yanı sıra alerjilerin teşhisi ve genetik analizler yapmak için EUROIMMUN ürünlerini kullanmaktadır.

Misyonumuz;
  • EUROIMMUN, müşterilerine  objektif, bilimsel ve ticari olarak sağduyulu tavsiyelerde bulunmaya büyük değer verir . Proaktif ve uzman satış personeli ve şirketteki uzmanlar, müşterilere teşhis ürünlerinin, cihazlarının ve yazılımlarının kullanımında yardımcı olmak ve örneğin bilimsel yayınlar ve posterler, kullanım talimatları ve farklı dillerde pazarlama malzemeleri gibi güncel bilgileri sağlamak için oradadır. 
  • Uluslararası araştırma kurumları ile iç araştırma ve işbirliği  bilimsel topluluk ile yakın temas içinde olmak EUROIMMUN sağlar. Bu, en son bilimsel bulguların tanısal avantajlarından zaman gecikmeleri olmadan yararlanılmasına ve müşteriler için modern test sistemleri geliştirilmesine olanak tanır.
  • Ancak şirket sadece müşterilerinin değil çalışanlarının da memnuniyetini önemsemektedir. Şirketteki atmosfer rahat ve samimi. EUROIMMUN, iyi eğitilmiş, motive edilmiş ve sağlıklı çalışanların  bir şirketin başarısının büyük bir bölümünü oluşturduğuna inanmaktadır  . Bu nedenle işletme, çalışanlarına çok fazla özgürlük ve birçok özel hizmet sunmaktadır. Düzenli olarak bağımsız çalışma ve eğitimler, çalışanların hem kişisel hem de mesleki açıdan gelişmelerini sağlar. Her türlü sorun için yeni fikirler ve yaratıcı çözümler her zaman memnuniyetle karşılanır. Sınırsız iş sözleşmeleri, esnek çalışma süreleri ve  şirketin kendi çocuk bakım hizmetleri (anaokulu ve okul sonrası kulüp) çalışanların iş ve aile yaşamını uyumlu hale getirmesine yardımcı olur. Çalışanları sağlıklı, motive ve iyi bir ruh halinde tutmak için restoranda  mükemmel bir taze yapılmış yemek seçeneği  ve çok çeşitli şirket sporları ve boş zaman etkinlikleri bulunmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları