Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Matematik Öğretmeni (Özel Ders)

İstanbul Avrupa Yakası
  • 3.07.2018
  • 500 - 1.000
EvdekiBakıcım Matematik Öğretmeni (Özel Ders)  İş İlanı

İş Tanımı

2015 Aralık itibariyle hizmet vermeye başlayan, 2016 yılında Webrazzi Arena’da “Yılın En iyi Start-Up” seçilen EvdekiBakıcım, özel ders veren kişiler, oyun ablaları/abileri ile aileleri buluşturan bir teknoloji şirketidir.

Bünyesinde öğretmenlik bölümleri, çocuk gelişimi, okul öğrencisi öğretmenliği, yabancı dil öğretmenliği ve daha bir çok farklı bölümde okuyan ve saatlik olarak çalışan özel ders veren kişileri barındırmaktadır.

Özel ders veren kişiler ve oyun ablaları kendi belirledikleri günler ve saatler doğrultusunda çalışmaktadır. Sizlerde sistemimize dahil olabilir, kendi belirlediğiniz takvim ve saatler doğrultusunda öğrencilerle çalışabilirsiniz. 

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin Matematik ve ilgili bölümlerden yeni mezun ya da TEOG seviyesinde matematik özel dersi verme konusunda deneyimli, başarı hikayelerimize ortak olacak takım arkadaşları aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞAKŞEHİR SINAV KURS
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
İSTANBUL AKADEMİ EĞİTİM HİZM.TİC.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
4.02.2024
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
23.01.2024
BAŞVUR
ATAKENT SINAV ETÜT
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
5.12.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

EvdekiBakıcım

-“2010-2016 yılları arası ailelerimiz evde bakım konusunda profesyonel bir desteğe ihtiyacı vardı. Maalesef iyi bir bakım hizmeti bulma konusunda büyük sıkıntılar yaşadık.”

-Kurucularının uzun yıllar evde bakım konusunda büyük sıkıntılar yaşamasından ilham alan ve temeli 2015 yılında atılan EvdekiBakıcım, tecrübeli ve kalifiye bakıcılarıyla evde bakım ihtiyaçlarını karşılıyor ve ailelerinin yüzünüzdeki gülümsemenin daim olması için tüm gücüyle çalışıyor.

-Kuruluşumuzun temelini oluşturan bu hikayemiz her gün bize ilham veriyor. Güvenilir ve erişilebilir evde bakım gelişmiş toplumların en önemli önceliği olduğunu biliyoruz ve ailelerimiz ihtiyaçlarını çok iyi anlıyoruz.

-EvdekiBakıcım, evde bakım hizmetlerini iyileştirmek için teknolojiyi ve hizmet verenlerin yeteneklerini en iyi şekilde bir araya getirmeyi hedefliyor. Bu hedefi gerçekleştirmek için günümüzün trendlerini çok iyi analiz ederek Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen kurumları ile iş birlikteliklerine imza atıyor.

Vizyonumuz;
  • Desteğe ihtiyaç duyan ailelerin kendini hiçbir zaman yalnız hissetmediği bir dünya.

Misyonumuz;
  • Güvenilir, ulaşılabilir ve uygun ücretli evde bakım hizmetlerini kalifiye hizmet verenler ile sağlayarak benzersiz bir aile deneyimi sunmak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları