Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektrik Elektronik Mühendisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 24.01.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı

Beylikdüzü Yakuplu'da Cep Telefonu üretimi yapan fabrikamıza Arge bölümünde çalışacak Elektronik Mühendisi aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

* Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun, 

* Çok katlı PCB tasarımı yapabilen,

*Analog - dijital elektronik devre tasarımı ve analizi konusunda deneyimli,

* Mentor Pads programını kullanabilen,

*Elektronik cihaz tasarım ve Ar-Ge Konusunda tecrübeli ve bu alanda çalışmaya istekli,

* 28-40 yaş aralığında 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
HASSA YANGIN SÖNDÜRME CİH. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Gaziosmanpaşa
27.02.2024
BAŞVUR
Mir Ar Ge A.Ş ( Mir Araştırma ve Geliştirme A.Ş)
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Bursa, Yalova, Eskişehir, Manisa, Balıkesir
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Frigo Mekanik
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

EVŞİN ELEKTRONİK DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

-2001 yılında kurulan Evşin Elektronik; elektronik sektöründe adını kalite ve hizmet ile pekiştirmiş Trident markasının ithalat ve pazarlamasını yapmaktadır.

-Günümüz teknolojisinin tüm yeniliklerini yakından takip eden Evşin Elektronik; teknolojinin bizlere armağan ettiği yeni nesil ev, oto ve kişisel elektronik cihazlarını Trident kalitesi ve marka güvencesi ile sektörde adını duyurmaktadır.

-İstanbul Yakuplu'da bulunan yeni yönetim merkezinde Türkiye'nin yedi bölgesindeki servis bayilerini eğitime tabi tutan Trident satış sonrası servisteki mükemmelliği en üst seviyeye yükseltmeyi amaçlamaktdır.

-Trident estetik tasarım, ekonomik koşullar ve kaliteden ödün vermeyen anlayışıyla kısa süre içinde başarılı bir satış performansına ulaşmıştır. Mobil teknoloji pazarında ürün yelpazesini sürekli genişletip yenileyerek ilklere imza atmıştır. Trident'in elektronik ve GSM dünyasına kazandırdığı her yeni ürün modern tasarım, rekabetçi bir fiyat politikası ve tartışılmaz kalieyi içinde barındırır.

-Trident alanındaki pek çok firmanın aksine, verdiği hızlı servis ve %100 memnuniyet garantili satış sonrası hizmetiyle müşterisini mutlu etmeyi bir görev bilmiştir. Yurt çapında 370'i aşkın servis ağıyla tüketicilerin hizmetinde ve satış sonrası serviste rakiplerinden açık ara öndedir.

-Koşulsuz müşteri memnuniyeti misyonu ile gelişen günümüz teknolojisinin tüm yeniliklerini yakından takip eden Evşin Elektronik; Trident kalitesi ve marka güvencesi ile müşterilerini memnun etmeye devam edecektir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları