Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

YENİ MEZUN- YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİ

Sakarya
  • 17.06.2019
  • 200 - 500
FEDERAL ELEKTRİK YATIRIM VE TİC. A.Ş YENİ MEZUN- YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİ İş İlanı

İş Tanımı

 Federal Elektrikte  İşbaşı Eğitim Programı yeni personellerin kurum kültürüne  ve iş ortamına alışmaları, iş hayatına ilk adımlarını atmış olan bu personellerin heyecan verici serüvenlerinde kariyer şoku yaşamamaları adına destek olarak geçiş süreçlerinde yaşanabilecek sıkıntıları  en aza  indirgemek amacıyla İnsan Kaynakları tarafından organize edilen oryantasyon programıyla başlamaktadır. Üretmiş olduğumuz ürünler hakkında geniş kapsamlı teknik eğitimler ile donatılan personel alanında son derece bilgili ve otorite kabul edilen usta öğreticilerin yol göstericiliği eşliğinde  deneyimlerini bizzat işin başında kazanırlar. Sürekli gelişimi hayat felsefesi haline getirerek değişimin vazgeçilmez ihtiyaç olduğuna inanan bir anlayışla hareket etmeleri  beklenen personelin 6 aylık süre zarfı boyunca oluşturulacak takımlarda yeni projeler geliştirme, alanlarına dair yeni fikirler ortaya atma imkanı bularak kariyerlerinin  ilk devresinde kendilerini ispatlamak adına ter dökecekleri bir ortam dizayn edilecektir.Gelişim süreçleri usta öğreticileri ve İnsan Kaynaklarınca takip edilen personelin  incelenecek olan aylık performans değerlendirme raporları sonucunda  genel itibariyle başarı göstermiş olmaları halinde Federal Elektrik bünyesinde istihdam edilmeye hak kazanmış olacaklardır.  

Aranan Nitelikler

1.İşbaşı Eğitim Programı kapsamında değerlendirilmek üzere ilgili fakültelerden mezun,Teknoloji Fakültesi,Mühendislik Fakültesi
2. Microsoft Office Programlarına hakim,
3. Kendini geliştirme konusunda istekli,
4. Sorumluluk sahibi,
5. İletişim becerisi kuvvetli,
6. Erkek adaylar için askerliği en az 2 yıl tecilli,
7. Sakarya'da ikamet eden,

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

FEDERAL ELEKTRİK YATIRIM VE TİC. A.Ş

Federal Elektrik 1992 Yılında Adapazarı’nda kuruldu. Kısa sürede büyüyerek dünyanın önde gelen Alçak Gerilim şalt Cihazları üreticileri arasında yerini aldı. 25. 000 m2 si kapalı alan olmak üzere toplam 40. 000 m2 üzerinde yüzde yüz yerli sermaye ile kuruldu. 3250 çeşit ürün üretilmektedir. AG şalt malzemeleri ürün yelpazesinin %95’ ini üretir durumda olan Federal Elektrik, %5’ lik bölüm ile ilgili olarak AR-Ge çalışmalarına devam etmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları