Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Muhasebe Uzmanı

Ankara
  • 2.07.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı

Ankara merkezimizde istihdam edilmek üzere, Muhase Uzmanı arayışımız vardır.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • İnşaat Taahhüt sektöründe tecrübeli,
  • Enerji Sektörü Muhasebesini iyi derecede bilen
  • Vergi, SGK Mevzuatına ve,
  • Tek düzen hesap planı ve uygulamalarına hakim,
  • Mali tabloları hazırlama ve yorumlama bilgisine sahip,
  • Tercihen LOGO TIGER Muhasebe programını bilen,
  • Tercihen ingilizce bilen
  • Yoğun çalışma temposuna uyabilecek,
  • Seyahat engeli bulunmayan 
  • En az 5 yıllık tecrübesi olan,
  • MUHASEBE UZMANI

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANKARA ARAÇ MUAYENE İSTASYONLARI İŞLETİM VE TİC.A.Ş.
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
AK-AY GIDA MÜH. İNŞ. TUR. PAZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Ankara
12.02.2024
BAŞVUR
ASLAN YAPI VE TİCARET A.Ş.
Ankara
Bugün
BAŞVUR
ÖZ-ESER İNŞ.TAAH.VE TİC.LTD.ŞTİ
Ankara - Çankaya
Bugün
BÖREKÇİ İNŞAAT TAAHHUT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ankara - Çankaya
28.02.2024
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Ankara
14.02.2024
Şirket Bilgileri Gizli
Ankara
12.02.2024
BAŞVUR
ARTAÇ MÜHENDİSLİK
Ankara
12.02.2024
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Ankara
1.02.2024
Coldwell Banker Center
Ankara - Yenimahalle
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

FERNAS İNŞAAT

-1982 yılında kurulan FERNAS, kurulduğu günden günümüze kadar Orta Doğu, Güney Asya, Türki Cumhuriyetleri ve Türkiye’de işler yapmıştır. Başlıca faaliyet alanları inşaat, enerji üretimi, şehir içi doğal gaz dağıtımı, sanayi, madencilik, gıda ve turizm olan Grubumuzun bu sektörlerde faaliyetleri büyüyerek devam etmektedir.

-Grubumuz ülkemizin stratejik öneme sahip ilk doğalgaz depolama tesisi yapımını üstlenmiş ve başarıyla tamamlamıştır. Başta endüstriyel tesisler, petrol ve gaz boru hatları, barajlar, sulama kanalları, karayolları, demiryolları, telekomünikasyon, altyapı ve üstyapı inşaatları olmak üzere pek çok inşaat projesi tamamlamıştır.

-Bünyesinde bulunan Hidroelektrik Üretim Santralleri, Rüzgar Enerji Santralleri ve Güneş Enerji Santrali ile 380 MW işletmede olmak üzere toplam 610 MW kurulu güç kapasitesi ile tamamı yenilenebilir kaynaklardan enerji üretimi yapmaktadır.

-Diyarbakır şehrinde doğal gaz dağıtım faaliyetlerini yürütmek için 2007 yılında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından Diyarbakır il sınırları içerisinde bulunan konut, ticari işletmeler ve sanayi tesislerine doğal gaz dağıtımını yapmak üzere dağıtım sistemini kurma ve işletme yetkisi verilmiştir.

-Şirketler grubumuz sanayi yatırımlarına önem vermiş ve bu doğrultuda Aksaray, Ankara ve Batman illerinde toplamda 14 adet fabrika ve üretim tesisi yatırımı yapmıştır. Kurmuş olduğu bu fabrikalar ve üretim tesislerinde; alçı, alçı plaka, beton astarı, yapı kimyasalları ve araç fren sistemleri üretimi yapmaktadır.

-Fernas Grup Şirketlerinden biri olan FERNAS GIDA, grubumuzu gıda sektöründe temsil etmesi için kurulmuştur. Firma bu kapsamda meyve bahçeleri, meyve suyu fabrikası ve soğuk hava deposu yatırımları yapmıştır. Firma yaptığı bu yatırımlar sayesinde gıda ihracatı yapmaktadır.

-Şirketler grubumuz turizm sektöründe yatırımlar planlamış olup, bu doğrultuda ilk adım olarak Bodrum/Muğla'da hotel yatırımı gerçekleştirmiştir. Grubumuz turizm alanında büyümeyi hedeflemekte ve bu doğrultuda yatırım araştırmalarına devam etmektedir.

-Kaliteli hizmetlerini yurtiçinde ve yurtdışında devam ettiren grubumuz, faaliyet gösterdiği her sektörde maksimum verimlilik ve etkinlik ilkesi ile çalışarak içinde bulunduğu sektörlerde öncü şirketler arasındaki yerini daha da ileriye taşımayı hedeflemektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları