Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

YURTİÇİ BAYİ RİSK ANALİZ VE İSTİHBARAT ELEMANLARI

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 6.04.2010
  • 20 - 50

Aranan Nitelikler

* Bayilerin risk analizlerinin yapılması ve istihbaratın toplanmasında görev alacak,

* Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (İşletme, İktisat, Muhasebe vb)

* Konu ile ilgili tecrübeli,

* Seyahat engeli bulunmayan ve araç kullanabilen,

* İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden,

* Askerliğini yapmış, Bay

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Dün
Mersin(İçel)
Dün
Balıkesir
Dün
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Dün
EKOKİDS ANAOKULU BAHÇEŞEHİR ŞUBESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

FIRAT PLASTİK KAUÇUK A.Ş

Fırat Plastik Kauçuk San. Tic. A.Ş.

1972 yılında “kaliteli üretim” ilkesiyle kurulan Fırat Plastik Kauçuk San. ve Tic. A.Ş. kısa sürede, hızlı teknolojik bir gelişim göstererek plastik inşaat malzemeleri konusundaki başarısıyla sektörün  genç devi konumuna gelmiştir.

Fırat Plastik, İstanbul-Büyükçekmece’ de 780.000 m2 üretim,  m2  modern tesislerinde üretim yapmaktadır.

İç piyasada lider durumunda bulunan Fırat Plastik’in 45 ülkede ürünleri satılmaktadır. 2008 yılının kriz ortamında bile pazar payını yükselten FIRAT, kriz şartlarından en az etkilenmiş kuruluşlardan biridir. 

Tüm performans deneyleri yapılan ürünler “FIRAT Kalite Güvence Onayı” ile piyasaya sunulmaktadır. 1996 yılında ISO 9000 Kalite Güvence Sistem belgesi almış olan FIRAT, 2002 yılında da ISO 9001:2000 revizyonlu “KALİTE YÖNETİM SİSTEM BELGESİ”ni almıştır. Fırat, ISO 9001:2000 revizyonlu “Kalite Yönetim Sistem Belgesi”ne ISO 14001 Çevre Yönetim Sistem Belgesi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı Güvenliği kalite belgelerini de eklemiştir.  Avrupa’ da plastik hammadde kullanımında 5. sırada yer alan firmamız FIRAT test laboratuarları yanında TSE, TÜBİTAK, KOSGEB, İTÜ ve Avrupa’ da SKZ, HYG, DVGW, RAL, GOST, TZW ve VDE  test  laboratuar ve donanımlarını da kalite anlayışının gereği kullanmaktadır. Belirtilen laboratuarların testlerinden geçen ürünlerimiz 70 milyon Türk insanının ve Avrupa, Asya Türk cumhuriyetleri, Ortadoğu  ve Rusya ve dünyanın 45 ülkesinde kullanıcıların test kriterlerini sağladığı gibi ilgili ülkelerin test kurumlarının da  kalite sertifikalarını almıştır. Bu bir FIRAT kalite anlayışı olmuştur.

Fırat Plastik, plastik konusunda geniş bir yelpazeye sahiptir bunlar; PVC kapı ve pencere profilleri, PVC Çatı Olukları, PVC Temiz Su ve Pis Su Boruları,PPRC Polipropilen Borular, yüksek yoğunluklu Polietilen Borular, Alçak Yoğunluklu Polietilen Borular, PE Elektrofüzyon ek parçaları, PVC derin kuyu boruları, PVC Hortum Grupları, Doğalgaz Boruları, Drenaj Boruları ve Çift Cidarlı Kablo Muhafaza Boruları, PVC Pencere Profilleri Conta Üretimi, Metal Enjeksiyon Üretimi menteşe ve pencere bağlantı elemanları, PEX Crosslink Boru Üretimi Oksijen Bariyerli, Oksijen Bariyersiz gibi ürünlerdir. Türkiye’nin alt yapı sorununu da çözmeye talip olan Fırat Plastik, bu ilkeyle yola çıkarak FKS kanalizasyon ve Triplex borularını üretmektedir.

FKS boruları, minimum 50 yıl süreyle ilk günkü gibi hizmet verebilir. Test edilebilen çalışma ömrü 100 yıl olan bu borular, HDPE Yüksek yoğunluklu polietilen’den üretilmektedir. FKS borular yer hareketlerine, kemirgenlere, bitki köklerine ve kimyasal sıvılara karşı çok büyük direnç göstermektedir.Üretimin her aşamasında kontrolleri yapılmakta, standartlara uygunluğu test edilmektedir. Fırat, 3600 mm. çapa kadar FKS Boruları üretmektedir.

Triplex boruları ise bina dışı tesisatlarda, zemin altında kullanılmaktadır. Başlıca kullanım yerleri kanalizasyon hatları, evsel bağlantılar, yağmur suyu drenaj hatları, endüstriyel atık su tesisatları, su taşıma kanalları, drenaj sistemleridir.

Triplex boruları, yüksek akış performansı, dış yük mukavemeti ve uzun ömürlü çalışma, taşıma, stoklama kolaylığı, ekonomikliği, kimyasallara karşı dayanımı, fiyat ve bakım kolaylığı, sızdırmazlık ve firesiz çalışma gibi avantajlara sahiptir. 

Bünyesinde ilklere imza atan Fırat,1600 mm çapa kadar PE 100 boru üretimi gerçekleştirmektedir.

PVC kapı pencere alanında Fırat, profilin yanı sıra Dünya plastik sektöründe ilk kez cam hariç PVC kapı pencere sistemlerini oluşturan elemanları bir bütün olarak firma kalitesi ve güvencesiyle üretimini gerçekleştirerek tüketiciye sunmaktadır. Kısacası FIRAT Plastik’te kapı pencere sistemlerinin içi de dışı da aynı kaliteyle üretilmektedir.

Üretiminde kalite yönetimini prensip edinmiş olan Fırat, sektörün en geniş kapasiteli laboratuarına sahiptir. Laboratuar da ham madde analizleri dahil, ürünlerde kaynak mukavemeti, sağanak yağışa ve rüzgara mukavemeti, darbe ve çentikli darbe mukavemeti, PE borularda basınç testleri, çekme ve kopma mukavemeti testleri, FKS ve Triplex boruların toprak yüküne karşı dayanımı testleri halka rijitliği  yapılabilmektedir. Her ürün gurubu için son kontrol noktası olan laboratuar; ürünlerin piyasaya sevkiyatı için en son karar merciidir. Ürünün onaylanması ile üretiminin yapılıp piyasaya dağıtıma geçilmesi sağlanır. 

İstihdam bakımından geniş bir alana yayılmış olan FIRAT bünyesinde toplam çalışan personel  sayısı 1300 kişidir.   

FIRAT’ın Misyonu

 Müşterilerimize,
en düşük maliyetle, en yüksek faydayı  sağlayacak,
plastik ve kompozit malzemelerden üretilen,
pencere, kapı, çatı sistemleri ile
her türlü tesisat, altyapı, çevre tesisleri, tarım uygulamaları için gerekli boru ve elemanlarını sunarak,
sürdürülebilir büyüme ve karlılığı gerçekleştirmek.

FIRAT’ın Vizyonu

Bugün ve yarın,
ülkemizde ve bölgemizde,
rakiplerimizin korkulu rüyası olmak.

Fırat’ın Değerleri

Kaynağını toplumsal kültür ve değerlerimizden alan şirket kültürü
Gelecek kuşaklara doğru ve kalıcı örnek olmak
Azimli ve mücadeleci olmak
Özveri
Yenilikçilik
Güvenilirlik
Katılımcılık
Şeffaflık
Sorumluluk
Tutarlılık
Bağlılık

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları