Maya Residences Etiler

Maya Residences Etiler

Maya Residences Etiler Hakkında


Residence Bloklarından Oluşan Maya Residences Etiler.…

İstanbul ili, Beşiktaş İlçesi’nde bulunan  Maya Residences Etiler Sitesi Kompleksi 280 bağımsız bölümden teşkil 14 blok konut Residence’(ı) , 4 adet villa Residence’(ı),  3 adet bağımsız bölümden teşkil Spor Merkezi ve Sağlık Kulübü (D-Gym) ile Güzellik Merkezi (M-Onep Health & Beauty Center) , 1 adet bloktan teşkil Ticaret (T) (TBWA İstanbul Reklam Ajansı www.tbwa-istanbul.com ),  Ticaret Bloğu ( Doğuş Center Etiler ) olmak üzere toplam 24 adet bağımsız bloktan oluşan bir Residence(s) Kompleksidir.


Komplekste bir adet açık yüzme havuzu, playground ve  Private Lounge ile kahvaltı ve akşam yemeği ihtiyaçlarını karşılamak isteyen Residences sakinlerine kablosuz internet bağlantısı ile hizmeti verilmektedir. Yine Tüm Sakinlerin faydalanabileceği Sunum ve Home Theatre Donanımlı Toplantı Odaları bulunmaktadır. Ev sahibi ve kiracılar için  kolay giriş bulunan D-Gym Spor Merkezi  (Buhar banyosu,Sauna,Türk Hamamı, Jakuzi, Kapalı Havuz, Aerobic,Yoga , Masaj ve Kids Club gibi imkanların bulunduğu bir Fitness Center ve Personal Training Merkezi (Diğer aktiviteler için bkz. www.dgym.com.tr ) bulunmaktadır. Ve tüm bu hizmetlerden yararlanmak isteyen misafirlerimize 2 katlı bir kapalı otoparkı mevcuttur.


Residences konutlarına ait ve daireye asansörlü kapalı özel otopark alanları, ortak kullanıma haiz misafir otopark alanı,eşya depoları,yürüyüş ve bisiklet alanları , kapalı fitness odası bulunmaktadır. Apart Residence bloklarında ortak kullanıma haiz 24 saat güvenlik ve konsiyerj personeli bulunmakla beraber Residences ortak alanlarında 24 saat danışma, konsiyerj,güvenlik,temizlik,servis ve teknik kadroları mevcuttur. 24 saat Residence ev ve oda servis hizmetleri (housekeeping, teknik servis, ev-posta-gazete servisi, alışveriş yardımcısı servisi, bulaşık servisi, çamaşır, kuru temizleme ve ütü servisi ile sekreterya, resepsiyon ve araç yıkama hizmeti ) verilmektedir.


Uydu anten sistemi ile beraber yakında hizmete alınacak MRESmartTV sistemi ile Residences sakinleri binlerce TV kanalı ile beraber hızlı-sınırsız internet bağlantısı ve akıllı sipariş sistemlerine de sahip olacaklar.


Siteye yaya giriş çıkışlar kartlı giriş sistemi , bloklara giriş ve çıkışlar kartlı ve/veya parmak izli giriş çıkış sistemi,  daire sakinlerinin otoparkına giriş çıkışlar Ogs giriş sistemi ile sağlanmaktadır . Kendi bordrolu özel güvenlik personeli ile çalışan Maya Residence Etiler kompleksinde tüm ortak alan ve giriş çıkışlar dome ve doğrusal 230 adet  kamera ile Uzaktan İzlemeli Kullanıcı Kolaylığı Olan Özel Tasarın Alarm Sistemleri ile 24 saat izlenmekte ve kayıt altına alınmaktadır. Bununla beraber kompleks çevresinde 1 km uzunluğundaki hatta çevre güvenlik alarm sistemi bulunmakta ve misafirler görüntülü ve sesli olarak sakinlerin onayını aldıktan sonra konutlar bölgesine eskort (müracaat elemanları) personeller refakatinde alınmaktadır.


90- 560 metrekare (brüt) büyüklüğü arasında değişen bağımsız bölüm dairelerin tamamı satılmış olup; aylık kiraları 2000 – 11000 USD, aylık ortak alan gider ve avans payları (aidat)  ise ortalama metrekare başına aylık 1,99 USD (2019 kur = 5,56 TL  metrekare başına 11.07 TL) ’dir. (2012 Yılında ise ortalama metrekare başına aylık 2,75 USD idi) 

Kompleksteki ticari alanlara uygulanan ve sadece site ortak alanlarından pay alan aylık ortak alan gider ve avans payları ise ortalama metrekare başına aylık 0,91 USD (2019 kur = 5,56 TL  metrekare başına 5,06 TL) ’dir. (2012 Yılında ise ortalama metrekare başına aylık 1,29 USD idi) Ticari bloğun kendi giderleri ise ayrıca ortak gider ve avans paylarına ilave olmaktadır. 


Ortalama büyüklükte olan 280 brüt metrekare civarında 4 oda bir salon dairenin ortalama kirası 5000- 7000 USD, ortalama aidatı 560 USD (3.100,00 TL) civarındadır.  Daha ufak 2+1 Açık mutfak dairelerin ortalama kirası 2750- 3500 USD, ortalama aidatı  336 USD (1900,00 TL) civarındadır.


Residences Bağımsız bölüm aidatları tüm ortak alanlara ait giderler ile daire içinde mevcut olan soğutma- ısıtma giderleri ile daire içinde sakin tarafından kullanılan bireysel sıcak ve soğuk su faturasını da içermektedir. Konutlarda ayrıca faydalanılan servis hizmetleri ise aidatlara dahil değildir.


Maya Residences Etiler Yönetimi Kat Maliklerinin Yönetim ve Yürütme Kurullarına katılımları vasıtası ve  profesyonel çalışanlar ile beraber hukuk, mali ve iş güvenliği danışmanları desteği ile birlikte yapılmaktadır. Maya Residences Etiler kompleksi kendi bordrolu çalışanları ile hizmet vermekte olup, dışarıdan personel kaynak kullanımı (outsourcing)  yapılmamaktadır.


Kompleksimiz ile ilgili diğer güncel tüm bilgilere www.mayaresidences.com  adresinden ulaşabilirsiniz.

Maya Residences Etiler


Maya Residences Etiler Genel Müdürlüğüİstanbulilinde bulunmaktadır.

Maya Residences Etiler adres ve iletişim bilgileri:

Adres:Etiler MAhallesi Arnavutköy Yol Sk. No:5 Etiler İstanbul

Web Sitesi:http://www.mayaresidences.com
Daha Fazla

Emlak - Gayrimenkul Sektörü Çalışan Profili

Emlak - Gayrimenkul sektöründe çalışanların iş alanları

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Yapı / İnşaat / Mimarlık
    18732
  • Satış
    14529
  • Gayrimenkul
    9900
  • İdari İşler / Ofis
    5276
  • Sekretarya
    4390
Emlak - Gayrimenkul sektöründe çalışanların mezun oldukları bölümler

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • İşletme
    13664
  • İktisat
    3815
  • Kamu Yönetimi
    2265
  • Diğer
    2200
  • İnşaat Mühendisliği
    2027
Emlak - Gayrimenkul sektöründe çalışanların öğrenim seviyesi

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Lisans Mezunu
    24998
  • Lise Mezunu
    15482
  • Ön Lisans Mezunu
    10566
  • Lisans Öğr.
    8219
  • Ön Lisans Öğrenci
    3951

Emlak - Gayrimenkul sektörü iş ilanlarında en çok yayınlanan pozisyonlar

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

Top 5 Pozisyon
Gayrimenkul Danışmanı4240
Ofis Asistanı1162
Gayrimenkul Satış Danışmanı444
Emlak Danışmanı334
Çay Servis ve Temizlik Elemanı160

Emlak - Gayrimenkul sektöründeki diğer iş ilanları

COLDWELL BANKER AYM - GAYRİMENKUL DANIŞMANI MUĞLA/BODRUM
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Muğla - Bodrum
Bugün
Gayrimenkul Danışmanı - Teams Gayrimenkul
REALTY WORLD
Kocaeli - İzmit
Bugün
Gayrimenkul Satış Danışmanı
REMAX TİME
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
Gayrimenkul Danışmanı - Yatırım Gayrimenkul
REALTY WORLD
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Ay
YÖNETİCİ ASİSTANI
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Kocaeli - Gebze
Bugün