SARIKIZ DOĞAL KAYNAK SULARI GIDA SAN. VE TİC.A.Ş.

SARIKIZ DOĞAL KAYNAK SULARI GIDA SAN. VE TİC.A.Ş.

SARIKIZ DOĞAL KAYNAK SULARI Hakkında

Sarıkız'a Hoşgeldiniz!
Maden suyu sektöründe asırlık bir marka, damaklardan çıkmayan bir lezzet…Sofraların vazgeçilmezi Sarıkız Maden Suları’nın tarihi, 1860’lı yıllara dayanır. Daha önce Sarıkız çayı içinde ot ve kovalıklar arasında akmakta olan ve içildiği bilinmediği için banyo kürü olarak kullanılan maden suyu, vizyon ve araştırma ruhu ile tahlil edilmiş ve şifalı su olarak karşımıza gelmiştir. Hemen önümüzde yer alan ama değerini bilemediğimiz bu sağlık kaynağı, farklı bir bakış açısı ile ele alınıp, insanımızın bir asırdır tükettiği bir lezzete dönüşmüştür.
Maden suyu sektöründe asırlık bir marka, damaklardan çıkmayan bir lezzet…
Sofraların vazgeçilmezi Sarıkız Maden Suları’nın tarihi, 1860’lı yıllara dayanır. Daha önce Sarıkız çayı içinde ot ve kovalıklar arasında akmakta olan ve içildiği bilinmediği için banyo kürü olarak kullanılan maden suyu, vizyon ve araştırma ruhu ile tahlil edilmiş ve şifalı su olarak karşımıza gelmiştir. Hemen önümüzde yer alan ama değerini bilemediğimiz bu sağlık kaynağı, farklı bir bakış açısı ile ele alınıp, insanımızın bir asırdır tükettiği bir lezzete dönüşmüştür.O dönem tüm eczanelerde halkımız tarafından “Alaşehir Sarıkız Maden Suyu” adıyla aranan bu şifalı su, vücuda gösterdiği onlarca faydasından ötürü kısa bir süre içinde meşhur olmuştur.Lezzeti yurt dışında da duyulan bu eşsiz kaynak, birçok Avrupa ülkesinde bile eczanelerde aranır hale gelmiştir. Dışarıya ihraç edilecek kalitede bir ürün olması ile fark yaratmıştır. Ürünün hem paketlenmesi hem de doldurulması konusunda ihtiyaç olunan modern tesisleşme ile Sarıkız Maden Suyu, hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlarında güçlü bir şekilde var olmuştur. Üstelik yarattığı istihdam olanakları ile sadece sağlığa fayda etmemiş, ülke ekonomisine de hatırı sayılır bir katkı sunmuştur.
Efsane Sarıkız Maden Suyu yepyeni modern tesisleri ve teknolojileri ile gelecek nesillerin de tercihi olmayı sürdürüyor.
Özellikle 2007 tarihinden itibaren tümüyle yenilenmeye başlanılan ve an itibarı ile günümüzün en modern teknolojileri ile donatılan tesisleriyle üretim kapasitesini artıran Sarıkız, modernizasyon konusunda da dikkat çekici bir çalışmaya imza atmıştır. Mevcut fabrikanın hemen yanına ilave olarak çok büyük çapta üretim yapabilecek kapasitede yeni bir tesisin inşa edilmesiyle, Sarıkız etiketinden şişesine kadar birçok fiziksel noktada yenilenmiştir.Maden suyu mucizesine farklı bir bakış açısı getiren ve geliştirdiği inovasyon projeleri ile 1 asırdır sofralarımızdan eksilmeyen Sarıkız’a da yakışan kalite budur. Sarıkız Maden Suyu, Pazar liderliğine doğru ilerleyişini, modern üretim ve kaliteden taviz vermeyen anlayışı ile devam ettirmeye ve ülkemizi yurt dışında da temsil etmeye devam etmektedir.

Doğanın efsanesi SarıkızSarıkız Maden Suyu’nun lezzetini bilmeyenimiz yoktur ama peki Sarıkız ismi nereden gelmiştir?İşte bu, tarihten tarihe, dilden dile dolaşan bir efsanedir. Şimdi elinize soğuk bir Sarıkız alın ve okumaya başlayın...1800’lü yılların başından beri şifa kaynağı olarak bilinen bu kaynak hakkında farklı efsaneler yazılmıştır. En dikkat çekici ve bilineni de şöyledir:Alaşehir’in Türkler tarafından kuşatılmaya alındığı yıllarda, Türk oymaklarının birine mensup, altın sarısı saçlara sahip, güzelliği ile dillere destan Sarıkız isminde bir kız varmış. Kuşatma sırasında savaş alanında koşup, askerlere su dağıtırmış. Yaralıların yarasını sarar, onlara elinden geldiğince yardım edermiş.Ama o dünyalar güzeli kız kuşatma sırasında ansızın gelen bir düşman oku ile vurulur. Saçları toprağa yeni filizlenen bir çiçek gibi dağılırken, efsaneye göre düştüğü yerden bir kaynak fışkırır. Öyle gür çıkar ki o meşhur sıvı, zamanla bağlara bahçelere can veren, vücuda can veren bir kaynak olmuş.Bu efsane sayesinde doğanın yerin altından vücudumuza, gönüllerimize ulaşan bu lezzetli maden suyunun ismi de ortaya çıkmış.Ne de güzel bir hikaye değil mi?Her lezzetin olduğu gibi Sarıkız’ın da dilden dile ulaşan bir hikayesi vardır. Maden suyunun sağlığı ve faydaları ile herkesin hikayesi güzel olsun.



SARIKIZ DOĞAL KAYNAK SULARI GIDA SAN. VE TİC.A.Ş. Genel MüdürlüğüManisailinde bulunmaktadır.

SARIKIZ DOĞAL KAYNAK SULARI GIDA SAN. VE TİC.A.Ş. adres ve iletişim bilgileri:

Adres:Yenibiris.com/Eleman

Web Sitesi:http://sarikiz.com.tr/
Daha Fazla
Muhasebe Elemanı
SARIKIZ DOĞAL KAYNAK SULARI GIDA SAN. VE TİC.A.Ş.
Manisa - Salihli
12.02.2024

Gıda Sektörü Çalışan Profili

Gıda sektöründe çalışanların iş alanları

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Satış
    176138
  • Kafe / Bar / Restoran
    119687
  • Üretim / Kalite
    87739
  • Hizmet
    75289
  • Finans / Mali İşler
    54273
Gıda sektöründe çalışanların mezun oldukları bölümler

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • İşletme
    120209
  • Gıda Mühendisliği
    47775
  • İktisat
    30784
  • Kamu Yönetimi
    18341
  • Muhasebe
    14299
Gıda sektöründe çalışanların öğrenim seviyesi

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Lise Mezunu
    257897
  • Lisans Mezunu
    223365
  • Ön Lisans Mezunu
    115201
  • Lisans Öğr.
    78293
  • Ön Lisans Öğrenci
    42382

Gıda sektörü iş ilanlarında en çok yayınlanan pozisyonlar

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

Top 5 Pozisyon
Kasiyer1157
Garson928
Gıda Mühendisi863
Aşçı636
Satış Temsilcisi540

Gıda sektöründeki diğer iş ilanları

Reyon Elemanı & Kasiyer- Marmaris-Muğla
TESPO A.Ş.
Muğla
Bugün
Reyon Elemanı & Kasiyer- Bodrum-Muğla
TESPO A.Ş.
Muğla
Bugün
Market Elemanı
ÇAĞLARSOY GIDA PAZ.DAG.VE NAK.SAN.TIC.LTD.ŞTİ.
Antalya - Muratpaşa, Antalya
Bugün
Dijital Pazarlama Uzmanı
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Son 1 Hafta
Muhasebe Elemanı
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Son 1 Hafta