REALTYWORLD TÜRKİYE

REALTYWORLD TÜRKİYE

REALTYWORLD TÜRKİYE Hakkında

 

REALTY WORLD
Fark edilmenin adresi markalaşmak, Markalaşmanın adresi Realty World!
1973'te ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD'lik yatırım ve yılda % 30 büyüme ile Amerika'nın yükselen emlak devidir.
1 Mayıs 2005 tarihinde faaliyetlerini Türkiye'de başlatan Realty World, profesyonel gayrimenkul  hizmetlerine ihtiyaç duyan ve bunu hak eden Türk tüketicisine ülke genelinde açtığı franchise ofisleri ile emlak danışmanlık hizmetlerini ulaştırmaya başladı. Realty World, 10 ay gibi kısa bir sürede, 20'si Anadolu'da olmak üzere 55 ofis açarak Türkiye'nin en hızlı büyüyen emlak markası oldu. Türkiye Realty World, bu başarısının yanında aynı zamanda dünyadaki Realty World ülkeleri arasında en hızlı büyüyen marka ödülünü 2006 Nisan ayında Las Vegas'ta yapılan kongrede aldı.
1 Eylül 2007 tarihinden itibaren Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinden Garanti Koza Grubunun bünyesinde daha güçlü bir oluşumla yükselişini devam ettiren Realty World Türkiye, 3 yıl gibi bir sürede 500 franchise ofisi ve 7.000 çalışanı ile sektörün önderi olmayı hedefliyor.
Garanti Koza Gücü!
1948 yılında Türk İnşaat sektörünün ilk ve öncü firmalarından biri olarak kurulan Garanti İnşaat  59 yıllık müteahhitliği ve 22 yıllık gayrimenkul geliştirme deneyimi, güçlü kurumsal yapısı ve çok geniş bir yelpazaye yayılmış faliyet alanları ile, yurt içi ve yurt dışında saygın bir konuma sahip olup;2004 yılından itibaren, yeni bir misyon anlayışını bünyesinde barındıran "GARANTİ KOZA" kimliğiyle hizmet vermektedir.

GARANTİ KOZA, 59 yıl boyunca taşıdığı güvenli ve güçlü yapısı, uzman ve öncü geçmişi ve pek çok ülkede tamamladığı değişik projelerden kazandığı geniş deneyim ve değerli irtibat ağı ile çalışmalarını sürdürmektedir. Rusya, Orta Doğu, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetlerde kazandığı uluslararası deneyimleri; yeni ortaklık yapısının Orta Asya ve Balkanlar'da gerçekleştirdiği önemli yatırımlarla destekleyecektir.

Realty World ağı Türkiye üzerinden genişliyor!
GARANTİ KOZA, 2004 yılından itibaren, yeni yapılanmanın getirdiği dinamizm ile daha girişken bir pazarlama stratejisi ortaya koyarak, Türkiye ve komşu ülkelerde inşaat taahhüt ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden biri olduğunu kanıtlamayı hedef seçmiştir. Bu hedef doğrultusunda Realty World Türkiye’yi bünyesine katan Garanti Koza, 40 yıl süreyle Realty World'ün Türkiye – KKTC – Güney Kıbrıs ve Romanya dahil olmak üzere 17 doğu bloğu ülkesinin  ana lisansörlüğünü üstlenmiştir.
Ana amaçlar; Türkiye gibi gelişmekte olan ülkemizde kapitali sınırlı vizyonu geniş nitelikli girişimcilere olanak sağlayarak kendi işlerini kurmaları ve dolayısıyla istihdama ciddi şekilde katkıda bulunmalarını sağlamaya yardımcı olmaktır. Bununla birlikte emlak sektörünün kurumsallaşması dünya standartlarına ulaşabilmesi ve talepler doğrultusunda yüksek kalite standartlarında hizmet verecek şekilde geliştirilmesi konularıdır. Bütün bunları gerçekleştirmek için gayrimenkul sektörünün tüm alanlarını içerecek devletin ilgili kurumlarıyla eşgüdümlü hareket edecek bir yapı içerisinde emlak akademisini açmaktır. Grubumuzun diğer bir faaliyeti ise yurt dışından gelen yatırım sermayesi ile yurtiçindeki nitelikli konut ve ticari gayrimenkul taleplerinin karşılanması doğrultusunda hareket etmektir.
Garanti Koza ve Realty World Türkiye’nin ortak vizyonu ise; Türkiye’nin hem en çok konut üreten hem de en çok işlem gerçekleştiren kuruluşu olmaktır. Garanti Koza, halen Doğu Avrupa, Rusya ve Orta Doğu'da hizmet verirken, uluslararası deneyimi özellikle Rusya, Romanya, Suudi Arabistan, Gürcistan, Bulgaristan ve Kırgızistan'da yoğunlaşıyor. 2007 yılında 6.000 konutun inşaatına başlayan Garanti Koza, gayrimenkul sektöründe trendin orta gelir grubuna yönelmesi nedeniyle, bu gelir grubuna yönelik projelerine ağırlık veriyor.
Gün emlak günü…Fırsat, bu fırsat:
REALTY WORLD!
Emlak sektörü tüm dünyada ve özellikle Türkiye'de giderek artan bir hızla canlanıyor. 2005'te 1999 öncesindeki altın çağına geri dönen emlak sektörü, bugün yüksek kazanç arayanlara altın fırsatlar sunuyor. Gayrimenkul’ün hala en iyi yatırım aracı olması, yüksek talep görmesi, Mortgage sisteminin Türkiye'ye gelmesi ve emlakçılık mesleğinin yasalaşmasıyla gün, emlak günü, uluslararası kurumsallaşmış markalara ilginin artmasıyla da fırsat, Realty World fırsatı. Şimdi Realty World ile emlak dünyasında tam anlamıyla bir Realty Show başladı!
Emlak cenneti Türkiye…
Altın anahtarlar Realty World'de!
Uluslararası araştırma kuruluşlarının dünya çapında yaptığı çalışmalar sonucunda Türkiye, özellikle İstanbul hem yatırım hem de ihtiyaca yönelik satın alma ve kiralama işleri konusunda hemen her alanda birinci sırayı almaktadır.
Özellikle turizmin beklenenin üzerinde gelişmesi batı ve güney illerimizde bir emlak patlaması doğurmakla birlikte ülkemizin Avrupa birliğine entegrasyonu süreci yabancıların dikkatini Türkiye'de yatırıma yöneltmektedir.
Ülke genelinde nüfus artışının her yıl 2.5 milyon artması, nüfusun % 70’inin şehirlerde yaşaması, nüfusun yarısının aile kurma potansiyeline sahip 25 yaşın altında olması ve Türkiye'de yılda 600.000'den fazla nitelikli konut ihtiyacı doğuruyor. Barınma, en temel gereksinimlerden biri. Dolayısıyla ekonominin durgun olduğu dönemlerinde bile emlak piyasası durmuyor. Mortgage sisteminin de gelmesiyle bir talep patlaması bekleniyor. Son dönemde ülkenin siyasi ve ekonomik istikrara hızla kavuşması ve sonucunda enflasyonun kontrol altına alınması ile birlikte en iyi yatırım aracı olarak emlak birinci sıraya oturmuştur. Artık rant ekonomisinin bittiği halkın çok büyük bir çoğunluğu tarafından kabul edilmektedir!
Kısacası, emlak cenneti Türkiye'de hiçbir stok maliyeti olmadan raflarınızda pazarın en değerli ürünlerini sunmak, uluslararası bir güvenceyle yüksek kalitede hizmet vererek fark edilmek ve kazanmak istiyorsanız, birbirinden değerli altın anahtarlar Realty World'de sizi bekliyor.
Realty World zincirinin bir halkası olmak size çok şey kazandıracak!
Realty World'ün kurumsal gücü, deneyimi, yerleşmiş sistemi, güçlü ana lisansör yapısı ve uluslararası emlak markası olma avantajıyla her açıdan kazançlı çıkacaksınız.
Realty World'ün, renkleri, isminin açıklığı (Emlak Dünyası), en hızlı büyüyen emlak markası olması, esnek yönetim yapısı, sektörel deneyimi ve Realty World ağının Türkiye üzerinden Garanti Koza gücüyle genişleyecek olması markanın cezp edici taraflarıdır.
REALTY WORLD FRANCHISE SİSTEMİ
Gayrimenkulde dünya kadar seçenek Realty World ofislerinde!
Konut ya da ticari ne ararsanız arayın, hayal ettiğiniz gayrimenkulü Realty World ofislerinde bulursunuz. Realty World ofisleri geniş portföy yelpazesi ile ihtiyacınıza anında cevap verir.
Sizin için dizayn edilmiş pazarlama sistemimiz ile hızlı ve kesin çözümler!
Realty World ofislerinde özel Realty World pazarlama sistemi ile gayrimenkulünüz en yüksek ekonomik faydayı sağlayacak fiyatla ve en kısa zamanda kiralanır ya da satılır.
Uzman ekip hizmetinizde!
Realty World ofislerinde eğitimli danışmanlar, deneyimli aracılardan hizmet alırsınız. Gayrimenkulün bulunmasından tapu işlemlerine kadar tüm aşamalarda uzman müşteri temsilciniz hizmetinizdedir.
Güvenilir hizmet uluslararası ilkeler!
Realty World ofisleri uluslararası ilkelerle çalışır. Size güvenilir ve eksiksiz hizmet sunar.
Realty World zincirinin bir halkası olmak size çok şey kazandıracak!
Realty World'ün kurumsal gücü, deneyimi, yerleşmiş sistemi, güçlü ana lisansör yapısı ve uluslararası emlak markası olma avantajıyla her açıdan kazançlı çıkacaksınız. Realty World'ün, renkleri, isminin açıklığı (Emlak Dünyası), en hızlı büyüyen emlak markası olması, esnek yönetim yapısı, sektörel deneyimi ve Realty World ağının Türkiye üzerinden genişleyecek olması markanın cezp edici tarafları.

Bu kazançlı dünyanın kapıları size de açık!
Girişimci bir ruha sahipseniz, kazançlı ve güvenilir bir iş kurarak kendi işinizin patronu olmak istiyorsanız Realty World dünyasının kapıları sizin için de açık. Siz de bir Realty World ofisi açın, kazanan girişimci patronlar arasında yerinizi alın.
Eğitimli ol, öne çık!
Realty World ofis sahiplerine, yöneticilerine, müşteri temsilcilerine uluslararası standartlarda, sürekli, Türkiye pazarına uygun, kişisel gelişimi destekleyen uzmanlık eğitimleri verir.
Danışmanınız yanınızda!
Eğitiminizi tamamlayıp ofisinizi açtıktan sonra Danışmanlarımız sizi ofisinizde ziyaret ederek yönlendirme ve danışmanlık desteği verir.
Profesyonel ekip için Merkezi destek!
Realty World, ofislerde çalışacak olan müşteri temsilcisi adaylarını bulmak için periyodik aktiviteler düzenler ve gerekli eğitimden sonra başarılı olanları ihtiyaç bildiren ofislere yönlendirir.
İş yaşamı boyunca gelir programı Realty World'de!
Realty World'de çalışan üyeler sistemde kaldıkları sürece Realty World çalışma sistemindeki kariyer planlaması, süreklilik, gelişim ve büyüme esaslı yapı gereği işlerini büyütür, gelirlerini arttırırlar.
Hukuk danışmanlığı ve bilgi desteği
Sorunsuz sözleşme formatları, bedelsiz bilgilendirme, yönlendirme ve danışmanlık gibi hukuk hizmetleri Realty World'de...
Projeler uzmanlık alanımız!
Realty World, portföy, müşteri yönlendirme ve danışmanlık desteğinin yanı sıra tek yetkili pazarlama ve satış şirketi olarak anlaşmasını yaptığı nitelikli konut ve ticari gayrimenkul projelerini ofislerinin paylaşımına açar.
Dünyanın portföyü internetinizde
'www.realtyworld.com.tr' adresi üzerinde yaratılan güçlü ve dinamik emlak portalı sayesinde tüketiciye yönelik tek siteden detaylı protföy arama ve her ofise özel web sayfası ayrıcalığı Realty World'de…

Başarıyı eğlenceye dönüştürün!
Realty World, uluslararası kongreler, ulusal ve uluslararası ödül sistemi, yıllık hedef ciro üzerinden prim, aylık ofis toplantıları, toplu eğlenceler, motivasyon geceleriyle ofislerinin başarısını kutlar.
REALTY WORLD OFİS SAHİBİ OLMA ŞARTLARI
Franchise adaylarında aranan temel özellikler:
Gayrimenkul sektörüne ilgi duyan, yönetim, işletme, organizasyon, satış ve pazarlama konularında temel bilgi ve beceriye sahip, hizmet odaklı düşünen ve davranan, sistem ve standartlara uymaya yatkın olan sektör içi ve dışından vizyon sahibi girişimciler uygun Realty World franchise adaylarıdır.
Franchise giriş bedeli           
5000 – 25000 USD. + KDV*
*Bölge potansiyeli ve nüfus yoğunluğuna göre fiyatlandırılmaktadır. Ayrıca ödeme sözleşmenin imzalanmasıyla birlikte %30 peşin, kalanı 3 ay vadelidir.
Sürekli franchise ödemesi:
Ofis cirosu üzerinden her ay % 6.
Sürekli reklam fonu ödemesi:
Ofis cirosu üzerinden her ay % 2.
Franchise işletme adedi:
3 yıl içerisinde 500 franchise ofisi ve 7000 çalışanı ile tüketicinin en çok tercih ettiği lider emlak franchise markası olması hedeflenmiştir.
Ofis Standartları (İç ve Dış Mekan)
Her ofis, Realty World kurumsal kimliğine uygun, kolay ulaşılabilen, minimum 90 m2, düz ayak giriş veya birinci kat seviyesinde, girişte karşılama bankosu, bekleme bölümü, müşteri temsilcileri çalışma alanı, toplantı ve görüşme salonları ve işletme sahibi odasından oluşan profesyonel bir görünüme sahip olmalıdır. Dış mekanda ise yine REALTY WORLD kurumsal kimliğine uygun ışıklı tabela ve ihtiyaca göre yönlendirme levhaları kullanılması gerekmektedir. Ofis kurulum standartları konusunda danışmanlık hizmeti Realty World tarafından verilmektedir.
Farkımız

  • Avrupa'nın merkeziyiz
  • Başarı öyküleri olan şirket ortaklarından kurulu bir yapımız var
  • İşimizde deneyimliyiz
  • Finansal yapısı güçlü bir kuruluşuz
  • Proje gücümüz var
  • Marka yönetimini biliyoruz
  • Yepyeni, genç bir markayız 
  • Daima desteklerimizle ofislerimizin yanındayız!

İletişim Bilgileri

Realty World Türkiye
Tekstilkent Koza Plaza A Blok K:35
34235 Esenler / İstanbul
Türkiyenin her yerinden 444 99 33
Tel: 0212 467 22 77 pbx
Faks: 0212 467 22 92
info@realtyworld.com.tr
www.realtyworld.com.tr


REALTYWORLD TÜRKİYE Genel Müdürlüğüİstanbulilinde bulunmaktadır.

REALTYWORLD TÜRKİYE adres ve iletişim bilgileri:

Adres:Koza Plaza Tekstil Kent A Blok K:35

Web Sitesi:http://www.realtyworld.com.tr
Daha Fazla

Emlak - Gayrimenkul Sektörü Çalışan Profili

Emlak - Gayrimenkul sektöründe çalışanların iş alanları

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Yapı / İnşaat / Mimarlık
    18736
  • Satış
    14530
  • Gayrimenkul
    9955
  • İdari İşler / Ofis
    5282
  • Sekretarya
    4390
Emlak - Gayrimenkul sektöründe çalışanların mezun oldukları bölümler

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • İşletme
    13678
  • İktisat
    3812
  • Kamu Yönetimi
    2264
  • Diğer
    2199
  • İnşaat Mühendisliği
    2031
Emlak - Gayrimenkul sektöründe çalışanların öğrenim seviyesi

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Lisans Mezunu
    25015
  • Lise Mezunu
    15503
  • Ön Lisans Mezunu
    10588
  • Lisans Öğr.
    8225
  • Ön Lisans Öğrenci
    3962

Emlak - Gayrimenkul sektörü iş ilanlarında en çok yayınlanan pozisyonlar

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

Top 5 Pozisyon
Gayrimenkul Danışmanı4274
Ofis Asistanı1179
Gayrimenkul Satış Danışmanı450
Emlak Danışmanı339
Çay Servis ve Temizlik Elemanı164

Emlak - Gayrimenkul sektöründeki diğer iş ilanları

COLDWELL BANKER AYM - GAYRİMENKUL DANIŞMANI MUĞLA/BODRUM
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Muğla - Bodrum
Dün
Gayrimenkul Satış Danışmanı
REMAX TİME
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
GAYRİMENKUL DANIŞMANI ARIYORUZ
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Kocaeli - İzmit
Bugün
COLDWELL BANKER KOBİ Gayrimenkul Danışmanı
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Bugün
CENTURY 21 TİME GAYRİMENKUL İŞ ORTAĞI ARIYOR.
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Kocaeli - İzmit
Bugün

Benzer Firmalar

HAUSBERRY GAYRİMENKUL Emlak - Gayrimenkul
Nova Arsa Emlak - Gayrimenkul
REMAX TİME Emlak - Gayrimenkul
RE/MAX Lotus Emlak - Gayrimenkul
REMAX MÜJDE Emlak - Gayrimenkul
ERA DOQU GAYRİMENKUL Emlak - Gayrimenkul
REMAX MODERN Emlak - Gayrimenkul