Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

        2000 yılında Türkiye nin ilk Özel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi olarak Uzm. Dr. Türkan Tünerir tarafından kurularak, FİZYOMER FİZİK TEDAVİ ve REHABİLİTASYON MERKEZİ markasıyla 16 yıldır Eskişehirlilere ve bölgemiz halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmaktayız.


        Konusunda deneyimli uzman hekimler, fizyoterapistler, hemşireler ve tüm FİZYOMER ekibimizle hastalarımızın yaşam kalitesini yükseltme misyonumuzu gerçekleştirmek için çalışmaktayız.


        15 yıllık kurumsal tecrübemizi ortaya koyarak inşa ettiğimiz 5.000 m2 kapalı alana sahip, geniş fizik tedavi ve rehabilitasyon salonları, terapi havuzları ve modern tıp üniteleriyle Türkiye nin en büyük Özel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezimizi, FİZYOMER Terapia konseptiyle marka şehir Eskişehir de Türkiye nin hizmetine sunmuş bulunmaktayız.

Aranan Nitelikler

Psikolojik hizmetler veren firmamızda çalışacak psikolog alınacaktır.

 

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • İletişim yönü güçlü , pozitif,
  • Yeniliğe ve öğrenmeye açık,
  • Tam zamanlı görev alabilecek,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI
Türkiye
Dün
Doğa Koleji
Türkiye
27.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

FİZYOMER TERAPIA FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON TIP MERKEZİ

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hizmeti veren kuruluşumuz 2000 yılından bu yana SGK - Tüm Resmi Kurumlar ve Özel Sigortalı hastalar ile anlaşmalı olarak  Eskişehir Merkezde Faaliyetine devam etmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları