Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Bulaşıkhane Elemanı
Four Seasons Hotel Istanbul at The Bosphorus
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Ay
Kat Hizmetleri Görevlisi / Engelli
ENGELLİ Four Seasons Hotel Istanbul at The Bosphorus
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Ay
Cam Temizlik Görevlisi
Four Seasons Hotel Istanbul at The Bosphorus
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
27.02.2024
Housekeeping Floor Supervisor
Four Seasons Hotel Istanbul at The Bosphorus
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
27.02.2024
Kat Hizmetleri Görevlisi
Four Seasons Hotel Istanbul at The Bosphorus
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
27.02.2024
Firmanın Tüm İlanları

Open On Call Fitness Trainer

İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş, İstanbul Avrupa Yakası
  • 18.11.2019
  • 50 - 100

İş Tanımı

Misafirlere yardımcı olurken çok sıcak ve içten; gülümser ve göz temasını korur Misafirlerle ilişkilerinde uygun misafir-çalışan ilişkileri sürdürür ve iyi ilişkiler oluşturur İş alanını her zaman temiz, düzenli ve sessiz tutar. Öngörülen üniformayı temiz biçimde taşır, düzgün kişisel hijyen ve çeki düzen sergiler Uygun bordro prosedürlerini uygular SPO ve İşe Gitme politikalarına riayet eder İş talepleri değiştiğinde program konusunda esnektir Performans geribildirimi aldığında davranışlarını değiştirir Açık biçimde iletişim kurar; kolay anlaşılır; dikkatle dinler, başkalarının sözünü kesmez. Otel acil durum veya güvenlik durumlarında düzgün tepki vermek. Kayıt defteri, spa yazılımı ve her tür program tablosunu kullanır İş arkadaşları, altındakiler ve amirleriyle birlikte aktif olarak çalışarak güven ve kabule dayalı ilişkiler kurar. Otel yönetimi ve personeli tarafından verilen diğer görev veya projeleri yapar; yetkililere saygı gösterir. Bakım eksikleri, üye endişeleri, misafir yorumları, aksaklıklar vs.yi spa yardımcı müdürüne iletir. Spa ve Health Club'ın ikramları, ekipmanı, ürünleri, tedavileri, paketleri ve özel mevcut promosyonlarını bilir. Spa ve Health Club ekipman ve ürünlerinin spesifik kullanımına dair tüm güvenlik prosedürlerini bilir. Misafir beklentilerini karşılayan ve geçen yüksek kalitede özel ve grup fitness eğitimi verir Eğitim planları geliştirip uygular ve misafir temaslarında fitness faaliyetlerini aktif olarak teşvik eder Misafir taleplerini memnun etmek ve gelirleri en üst seviyeye çıkarmak için kişisel eğitmen vardiyalarında çalışma sağlar Seansın sonunda müşterilere bir sonraki mekana kadar eşlik eder ve içten minnet gösterir. Müdürün Health Club ve Havuz Personeli işe almasına yardımcı olur. Tayin Edilen Eğitmenin ilk gün uyum kontrol listesi ve eğitim planını doldurmak, görüşme yapmak, değerlendirme yapmak ve takibini yapmak dahil olmak üzere Health Club ve Havuz Personelinin eğitimini koordine eder. Etkin işe alım için iş planları geliştirir, Otelin spesifik iş standartları doğrultusunda etkin faaliyet göstermesini sağlamak. Health Club/Havuzun bakım, temizlik ve düzenini denetler Health Club ve Havuz Personelinin müşteri memnuniyeti sağlamasına yardımcı olur Tüm ürün ve ekipmanın yeterli düzeyde stoklanmış ve talep edilmiş olmasını sağlar.

Aranan Nitelikler

Konuşma İngilizcesi
Spor ekipmanlarını kullanabilme Kişisel Eğitim vermek üzere Sertifikalı

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İSTANBUL ALTUNİZADA BİREY ÖZEL ÖĞRETİM KURSU
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Bugün
BAŞVUR
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MACİTLER MOBİLYA
Samsun
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
K.Maraş
Bugün
BAŞVUR
AUTON OTOMOTİV SAN TİC A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Four Seasons Hotel Istanbul at The Bosphorus

-Four Seasons, yıllar önce kurumda yer alan herkesin eylemlerine rehberlik edecek kurumsal bir hedef tanımı oluşturmak için yola çıktı. Hedeflerimiz, inançlarımız ve ilkelerimiz; misafirlerimiz adına her gün yaptığımız işin temelinde yer almaktadır.

-Sadece olağanüstü kalitede deneyimler sunarak konaklama sektöründe uzmanlaşmayı seçtik.
  • Hedefimiz; nerede olursak olalım en iyi otelleri, resortları ve konut kulüplerini yöneten şirket olarak tanınmaktır.
-Üstün tasarım ve dokunuşlardan faydalanarak kalıcı bir değere sahip tesisler yaratıyor ve derinlere işlemiş kişisel hizmet etiği ile bunları destekliyoruz.
Bu sayede, Four Seasons'ın seçkin müşterilerinin ihtiyaçlarını ve zevklerini karşılayabiliyor ve dünyanın önde gelen lüks konaklama şirketi olarak konumumuzu sağlamlaştırıyoruz.

-En büyük varlığımız ve başarımızın anahtarı, çalışanlarımızdır. Her birimizin yaptığı işte onur, gurur ve memnuniyet duygusuna ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Misafirlerimizi tatmin etmenin birlikte çaba göstermemize bağlı olduğunu bildiğimiz için, birbirimizin sunduğu katkıya ve taşıdığı öneme saygı göstererek birlikte çalıştığımızda, yarattığımız etki en üst düzeye çıkıyor.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları