Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Proje Uzmanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 8.08.2015
  • 100 - 200

İş Tanımı

* FYT Mühendislik, 1998 yılında, 12 yıllık tecrübe ve bilgi birikimini Giydirme Cephe Sektörü ile paylaşmak üzere İstanbul’da kurulmuştur.

* Faaliyetler; ISO 9001-2008 KYS, ISO 14001:2004 ÇYS ve OHSAS 18001:2007 standartlarından ödün vermeksizin hem yurt içinde hem de yurt dışında sürdürülmektedir.

* Alüminyum Giydirme Cephe Sistemleri,  Yangına Dayanıklı Alüminyum Kapılar, Alüminyum Panel Cephe Sistemleri, Transparan Cephe Sistemleri, Işıklık Sistemleri, Doğrama Sistemleri, Giyotin Pencereler ve Güneş Kırıcı Sistemleri konularında müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda farklı çözümler yaratarak, beklentileri en üst düzeyde karşılamaya gayret ediyoruz.

* Faaliyet alanlarımızı; Alışveriş Merkezleri, Yönetim Binaları, Üniversite Binaları, Konut ve Oteller, Eğitim Sağlık ve Sosyal Tesis Yerleşkeleri, Sanayi Tesisleri, İş Merkezleri ve Büyükelçilik Binaları oluşturmaktadır. Referanslarımıza ve çözüm ortaklarımıza http://www.fyt.com.tr sayfasından ulaşabilirsiniz. 

Aranan Nitelikler

Nitelikleri:

* AutoCad, MS ofis (word,excel,Project) programlarını  ileri düzeyde ve üç boyutlu çizim programlarından birini ise orta düzeyde kullanabilmelidir.

* Proje hazırlama süreçlerinde minimum beş yıl iş deneyimi olmalıdır.

* Alüminyum giydirme cephe sektöründe minimum üç yıl deneyim sahibi olmalıdır.

Görevleri:

* Alınan projenin tüm saha organizasyon ve aktivitelerinin planlanması, proje bazında tüm iş programının oluşturulması, uygulanması ve işin tamamlanarak nihai müşteri onayının alınması çalışmalarını yerine getirir.

* Projenin çizim ve teknik detaylarını, malzeme seçimlerinin tamamlanması ile ilgili tüm planlama sürecini yerine getirir.

* Şantiyeden gönderilen röleve bilgilerini kontrol eder. Müşteri tarafından gönderilmiş olan mimari proje çizimleri ile karşılaştırma yapar, projenin diğer tüm aşamalarını bu temel üzerinde kurgular.

* Proje çizimlerini tüm detayları ile birlikte yapar ve nihai müşteri onayı alınana kadar revizyonları hazırlar. Konusuyla ilgili aylık ve haftalık iş programlarını yapar.

* İmalat programının hazırlanmasına yardımcı olacak proje ile ilgili imalat çizimleri dahil tüm verileri imalat bölüm amirine aktarır.

* İmalatı tamamlanan malzemelerin şantiyeye sevkiyatı öncesinde doğru imal edip edilmediğini takip, kontrol ve koordine eder.

Özet Bilgiler

FYT Mühendislik İnşaat ve Alüminyum Sanayi Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

IDEA MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Bugün
BAŞVUR
SAF TESİS YÖNETİMİ VE ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
TRİBAL SAHADA PAZARLAMA
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Bugün
BAŞVUR
AYCAN TURİZM TAŞIMACILIK OTO. GIDA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli, Kocaeli - Gebze
Son 1 Hafta
AKSİS YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Altur Turizm Servis ve Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ATILIM TEK ISITMA SOĞUTMA KLİMA SİSTEMLERİ
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Ay
ELEKTROTEKNİK KLİMA SAN. ve TİC A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

FYT Mühendislik İnşaat ve Alüminyum Sanayi

FYT Mühendislik, giydirme cephe kaplama işlerini gerçekleştirmek amacıyla, 1998 yılında, tecrübe ve bilgi birikimini sektörle paylaşmak üzere İstanbul'da kurulmuştur.

FYT Mühendislik olarak 25 yıldan beri birçok projede, dürüstlükle, tarafsızlıkla, güvenirlilikle, şeffaflıkla hizmet vermeye ve yerleşik değerler sistemi yaratma çabasına müşterilerinin desteği ile devam etmektedir.

Kalite standartlarından ödün vermeksizin, ulusal/uluslararası kuralları benimseyen ve uygulayan çalışanları ile hem yurt içinde hem de yurt dışında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Çalışma ortamı, sıfır hata ile iş görme istek ve kararlığı, yapılan işlerde sağlanan müşteri memnuniyeti sayesinde çalışan motivasyonu son derece yüksektir.

Hizmetlerimiz:

  • Giydirme Cephe Sistemleri
  • Alüminyum Doğrama
  • Yangına Dayanıklı Doğrama
  • Duowin Alüminyum Giyotin Pencere
  • Flyingshadow Alüminyum/Ahşap Güneş Kırıcılar
  • Windshield Alüminyum Rüzgâr Kırıcılar
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları