Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Makine Mühendisi

Türkiye
  • 22.10.2012
  • 200 - 500

İş Tanımı

Firmamız bünyesinde, Merkez Ofis ve Şantiyelerimizde görevlendirilmek üzere; Mekanik - Elektrik Mühendisleri, Proje Dizayn Mühendisleri, Proje Müdürleri, Şantiye Şefi ve Saha Mühendisleri alınacaktır.

Aranan Nitelikler

* Mekanik veya Elektrik tesisat konusunda deneyim sahibi,
* AutoCAD ve MS Office (Excel-word) programi kullanabilen,
* Tercihen Rusça ve/veya İngilizce bilmek
* Takim çalışmasına yatkın ,titiz , sorumluluk sahibi
* Yurtdışı seyahat engeli olmayan
* Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, Türkiye
Dün
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

GEMTAŞ GENEL MÜHENDİSLİK TAAHHÜT SANAYİİ VE TİCARET A.Ş.

GEMTAŞ Genel Müh. Taah. & Tic. A.Ş. ticari ve endüstriyel binalarda HVAC yangınla mücadele Sıhhı Tesisat konularında proje, taahhüt, dizayn, hizmetleri vermek amacıyla 1985 yılında kurulmuştur.

GEMTAŞ kuruluşunu takiben öncelikle proje hizmetleri, daha sonra gelişerek taahhüt ve satış hizmetleri vermeye başlamıştır. Zaman içerisinde uygulamaya yönelik konsantrasyonunu arttırarak taahhüt sektöründe eni iyiyi yakalamayı kendine ana ilke olarak belirlemiş ve yüksek bir iş kalitesine ulaşarak sektöründe lider firmalardan biri olma yolunda hızla ilerlemiştir.

GEMTAŞ sektöründeki konumunu ve iş kalitesi ve Pazar payını araştırma ve yönetim kabiliyetini arttırıp sağlamlaştırdıktan sonra bu tecrübesini uluslararası alana yaymayı hedeflemiş, Azerbaycan, Rusya, Romanya, Kazakistan, Katar ve Libya gibi ülkelerde faaliyetlere bulunarak uluslararası alanda da tanınan, bilinen güven duyulan bir firma olmuştur.

Yurtdışı işlerin yoğunlaşmasından sonra yine sektörün lider firmalardan Anel Grup ve Ak Mühendislik ile ortak bir konsorsiyum oluşturarak Katar ve Körfez ülkelerde Elektromekanik alanda hizmet vermek amacıyla 2005 yılında AGA-MEP adıyla Katar Merkezli bir firma kurarak bu alanda da hizmet vermeye başlamıştır.

Yine Kazakistan pazarında faaliyet göstermesi amacı ile GEMTAŞ çatısı altında GMT İnşaat Tesisat A.Ş. 2006 yılında İstanbul ve Almaty ’da karşılıklı olarak kurularak elektromekanik alanında faaliyete başlamıştır.

Firma son yıllarda ise çalışmalarına artan azim ve heyecanla yükselen bir ivme ile devam etmektedir.

Belirlediği ana ilkeler ve kalite politikası doğrultusunda da faaliyetlerini sürdüren GEMTAŞ ailesinin önümüzdeki yıllarda amacı hizmet verdiği müşteri kitlesini yurtiçi ve yurtdışında geliştirerek büyüyen iş hacmi ile sektörümüze ve ülkemize fayda sağlamaya devam etmektir.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları