Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Stajyer Mühendis

Antalya
  • 20.03.2020
  • 50 - 100

İş Tanımı

Antalya’da Staj Yapmak İster misin?


Antalya Organize Sanayi Bölgesi içerisinde faaliyet gösteren Genç Organize Sanayi Derneği (GençOSD), bu sene üçüncüsünü gerçekleştirdiği Staj Projesi için 2020 başvurularını almaya başladı!

Antalyalı olan veya Antalya’da ikamet edebilecek, URAP Türkiye Üniversite sıralamasındaki ilk 15 Üniversite 3. ve 4. Sınıf öğrencilerini stajlarını gerçekleştirmek üzere Antalya’ya bekliyoruz.

Bölgemizde gıda, makine - metal, tarım ve plastik polyester sektörlerinde hizmet göstermekte olan firmalarda istihdam edilmek üzere stajyer alımı yapılacaktır.

Antalya’da staj imkanı elde etmek ve sürece dahil olmak için beklentileri sağlayan adayların başvurularını bekliyoruz.

 

Aranan Nitelikler

Stajyer adaylarımızdan beklentilerimiz

  • Makine Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Endüstri mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi, Mekatronik Mühendisi, Gıda Mühendisi, Tekstil Mühendisi, Su Ürünleri Mühendisi, Ziraat Mühendisi ve Kimya Mühendisi 3. Veya 4 sınıf öğrencileri,
  • Üniversiteler tarafından verilen zorunlu staj belgesine sahip olmak (SGK’nın karşılanıyor olması gerekmektedir),
  • Tercihen iyi derecede İngilizce bilmek,
  • Alanıyla ilgili trendleri takip etmek,Araştırmacı, girişken ve işbirlikçi olmak,
  • Tercihen Antalya’da ikamet etmek ya da staj süresi boyunca Antalya’da ikamet imkanına sahip olmak,
  • Staj tarihi 1 Temmuz – 29 Temmuz 21 iş günü
  • Kontenjanlarımız kapsamında staj süresi 1 ay’dır.( 22 iş günü )

Genç Organize Sanayi Derneğimize üye olan firmalara bu ilan üzerinden toplu şekilde başvuru alınacak, alınan başvurular aday kriterlerine göre uygun görülen firma ile eşleştirilecektir. 


"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Design tasarım
Türkiye
25.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

GENÇ ORGANİZE SANAYİ DERNEĞİ