Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İdari İşler Müdürü

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası
  • 16.04.2018
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Sektörün lideri konumunda olan ilaçlama şirketimize ANADOLU veya AVRUPA yakasını çok iyi bilen Rut Planlama ve Operasyon Sorumlusu aranıyor.




Aranan Nitelikler

ÇALIŞMA YERİ MECİDİYEKÖY' DE OLACAKTIR. METRO VE METROBÜS DURAĞINA YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.Çalışma ofis içerisinde olacaktır, Rut Planlama Sorumlusunun yapacağı iş servis personelinin gideceği rutların doğru ve mantıklı şekilde hazırlanması ve gün içinde sahada çalışan personelin telefonla adresten adrese yönlendirilmesidir. Aranan Nitelikler Anadolu ve ya Avrupa yakasını çok iyi bilmeli,Mesai saati engeli olmamalı,Rut Planlama yapabilecek ,Personel  yönetimi ve idari işler konusunda deneyimli,27 ile 44 yaş arası,Çalışma saatleri 08.00 ile 19.00 saatleri arasındadır.
Maaş 3.000 TL+ Günlük organizasyonun başarısına göre  Prim + Yemek + SGK

ÖNEMLİ NOT: İstanbul'un herhangi bir yakasını çok iyi bilen adaylar tercihimiz olacaktır. 

ÇALİŞMA SAATLERİ 08.00 - 19.00   CUMARTTESİ ÇALIŞIYORUZ

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Örma Tekstil San.ve Tic. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
HUNKO MOTORLU ARAÇLAR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
15.03.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
12.12.2023
DoubleTree by Hilton Esentepe
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

PRESTİJ ŞİRKETLER GRUBU

Sektöründe 20 yıllık deneyimiyle hizmet sunan Prestij Grup İlaçlama, işini titizlikle, büyük bir özenle yapan, uzman kadrosu ve profesyonel çalışanlarıyla birlikte yıllardır İstanbul, İzmir ve Kocaeli’nin bütün ilçe ve semtlerinde en iyi ve garantili hizmeti sunmaktan memnuniyet duyar.

20 yıllık deneyimin getirdiği bilgi birikimi sayesinde, ilaçlama sektöründe liderlik konumunda emin adımlarla yürümekte olan Prestij Grup İlaçlamanın önceliği her zaman insan sağlığını gözetmek ve korumak olmuştur. Müşteri memnuniyetine son derece önem veren firmamız memnuniyeti her şeyin üstünde tutar.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları