Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Ülkeler arası ticarette ulusal sınırların ortadan kalktığı dünyamızda, ihtiyaçlara ve değişen koşullara  hızlı uyum sağlayan, yaratıcı ve yapıcı çözümleri, kaliteli ve düşük maliyet ile zamanında üretebilen hizmet sağlayıcılar yanıt verebilmektedir. Bu amaçla uluslararası taşımacılık sektöründe hizmet vermeye başlayan GLOBAL RAY  bir lojistik hizmet sağlayıcı olarak kurulmuştur.

            Dünya ticaretinin ülkeler arasında mal, hizmet, uluslar arası sermaye akımları ve teknolojik gelişimin hızlı bir şekilde artmasını ve serbestleşmesini ve bunlar sonucu ortaya çıkan ekonomik gelişmeyi  ve ülkelerin sanayici ve dış ticarete yönelik girişimci bir yapıya kavuşması süreci ile birlikte uluslararası ticaretin sınırsız dünyasında taşımacılık sektöründeki saygın yerini sizlerin desteğiyle hızla kazanmıştır.

           GLOBAL RAY verdiği taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef almış, kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde kullanarak , taşımacılık olarak ithalat ve ihracatlarınızda, müşteri odaklı özel çözümler önermek üzere uzmanlaşmış bir kadro ile hizmet vermektedir.

           Misyonumuz, her bir müşterimize iş ortağı mantığı ile yaklaşarak, karşılıklı anlayışa dayalı etkin çözümler üretmektir. Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu; çağdaş, dinamik yapılanma ve dürüstlük ilkesinden sapmadan sektörün öncüleri arasında yer almaktadır.Çağdaş, objektif ve dürüst yönetim anlayışıyla sürekli gelişmek,işbirliği, paylaşım ve dayanışma içinde olmak,problemleri yaratmak değil problemleri çözmek ,müşteri memnuniyetini tam olarak sağlamak, hızlı ve doğru karar almak , dürüstlükten taviz vermemek, müşterilerle tam bir işbirliği, paylaşım ve dayanışma içinde olmaktır.

Her Zaman %100 Müşteri Memnuniyeti:

           GLOBAL RAY’da hedef müşteri beklentisini her seferinde aşmaktır. Bizler için en önemli konu, müşterilerimizin  taşınacak mallarını bizlere teslim edecek güveni her defasında duymalarıdır. GLOBAL RAY’da tüm personelimiz kendilerini geliştirecek şekilde düzenli eğitim almaktadırlar. Kalite, mükemmellik yaratılan ve sürekli geliştirilen bir şeydir. Bu nedenle müşteri odaklı hizmet ve kalite prosedürleri sürekli geliştirilmekte ve müşteri anketleri ve görüşleri bu süreçte büyük önem taşımaktadır.

            Şirketimiz geniş çaplı acenteler ağı ile tüm Türkiye ve Dünyada çalışmalarını sürdürmektedir.   

Aranan Nitelikler

  • Merkezi Ankara'da bulunan şirketimizin Türkiye'nin herhangi bir yerinde devam eden taşıma işinde görevlendirilmek üzere,
  • Seyahat engeli bulunmayan,
  • Şantiyede saha uygulamaları ve şantiye teknik ofislerinde görev yapmış
  • Tercihen baş şoför olarak çalışmış, Çekici-Dorselerden anlayan
  • Sürekli gelişmeye açık, pozitif düşünen, hedef odaklı, ekip çalışmalarına yatkın.
  • Aktif ve uyumlu çalışabilecek,
  • Problem çözme becerileri yüksek, dinamik, girişken, araştırmacı
  • Hızlı, düzenli ve programlı çalışma disiplinine sahip,
  • Mesleki bilgi, becerilerini sürekli yenilikleri ve teknolojiyi takip ederek geliştirme yetenek ve birikimine sahip 35-50 yaş aralığında aralığında çalışma arkadaşları aramaktayız.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
İMECAR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.
Antalya - Konyaaltı, Antalya - Döşemealtı
Son 1 Hafta
BAŞVUR
KORUNCUK /Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
ANTALYA TOPLUM KOLEJİ
Antalya - Döşemealtı
Dün
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
BEYAZ KÖŞK ÇOCUK EVİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

GLOBAL RAY ÜSTYAPI İNŞAAT VE LOJİSTİK LTD.ŞTİ.