Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Makine Mühendisi

Ankara
  • 28.02.2017
  • 200 - 500

İş Tanımı

Ankara/Ostim'de Savunma ve Havacılık alanında faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere iyi derecede ingilizce bilen makina mühandisi alımı yapılacaktır.. Çalışma arkadaşlarımız Ana sanayi toplantılarına katılacak, teknik isterleri belirlemede yardımcı olacak ve kendisine bağlı iş paketlerindeki mühendislik hesaplamalarını yapacaktır. Bununla birlikte yan sanayi/tedarikçilerimiz ile firmamız arasında koordinasyonu sağlayacaktır. Yazışmaların büyük kısmı ingilizce olduğu için başvuran adayların ingilizce bilgisinin iyi derecede olması gerekmektedir. 

Aranan Nitelikler

İyi derecede ingilizce bilen, Solid Works, Catia kullanma yetisine sahip, mühendislik hesaplamalarına vakıf, erkek adayların askerliğini tamamlamış, en az 2 yıllık deneyimi olan, takım çalışması ruhuna sahip olması gerekmektedir. 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Edirne
Son 1 Ay
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, Türkiye
Bugün
BAŞVUR
ILGAZ İNŞAAT TİCARET A.Ş.
Ankara
Bugün
BAŞVUR
METRO ELEKTRİK MÜHENDİSLİK TAAH. SAN. ve TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Ankara
Bugün
BAŞVUR
Sınav Eğitim Kurumları
Ankara - Çankaya
Bugün
CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Ankara, Hatay
Dün
VSB BAŞER GRUP OTOMOTİV A.Ş.
Ankara
Son 1 Hafta
GÖK-TAŞ GRUP MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT MÜŞAVİRLİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ
Ankara - Altındağ
Son 1 Ay
BAŞVUR
GKZM Proje Yaz. Müh. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Gökser Makina Ltd.Şti

 Gökser Makina'nın tarihi 1982 yılında kurulan "ÜNAL TEKNİK"e kadar gider. Bu firma Ankara, Tandoğan, Meçhul Asker Sokak’ta 10 m2 küçük bir firma olarak radyo-televizyon tamiri konusunda faaliyet göstermekteydi. Lokal ısıtma cihazlarında bir pazar verimsizliği olduğuna karar veren firmamız; o zamana göre sınırlı bir üretim kapasitesi ile bu pazara girdi ve mevcut sistemleri taklit etmektense kendi özgün tasarımını oluşturdu. Ar-Ge çalışmalarının öneminin bilincinde olan firmamız sürekli yenilikleri benimsedi ve bunu yaparken asla kaliteden taviz vermedi.

Lokal ısıtma aygıtlarında ilk üç aşamalı yanma odasını tasarlayan firmamız sahasında lider olmanın gururuyla çalışmalarına devam etti.

Müşteri istekleri doğrultusunda firmamız, ürün çeşitlerini 6’ya çıkardı ve ürettiği ısıtıcıları TSE onayı alarak kalitesini kanıtladı.

Firma, sahasında başka bir yeniliği gerçekleştirerek esnek ısı iletim körüklerinin üretimine başladı. Böylece, aygıtlarda üretilen ısı istenen bölgeye aktarıldı. Firmamız halen Türkiye’deki ilk ve tek esnek ısı iletim körükleri üreticisidir.

Firmamızın Savunma Sanayii'ndeki faaliyetleri 1987 yılında kurulan "GÖKSER MAKİNE" ile başladı. Güvenlik Genel Müdürlüğü, Kara Kuvvetleri, Kara Kuvvetleri Havacılık Akademisi ve Hava Kuvvetleri ürünlerimizi güvenle kullanan müşterilerimiz arasında yer almaktadır. Savunma Sanayii'ne üretim yapmak bizim için her zaman gurur kaynağı olmuştur. Gökser Makina en iyisini yapma konusunda tüm gayretlerini göstermeye devam edecektir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları