Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Harita Teknikeri

Türkiye
  • 30.04.2018
  • 200 - 500

İş Tanımı

Yurt dışında ve Türkiye'nin çeşitli Bölgelerinde yapımını üstlendiğimiz Entegre Katı Atık Bertaraf tesisi yapım işlerinde ve Altyapı projelerimizde görevlendirilmek üzere ;

Aranan Nitelikler

Harita Teknikeri,

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Yol, altyapı ve saha çalışmaları konusunda en az 5 yıl deneyimli,
  • Netcad, Netpro, Autocad, civil 3D ve diğer teknik programların en az birini aktif olarak iyi derecede kullanabilen,
  • Kübaj Hesapları, proje dizaynları ve proje revizyonlarını yapabilen, 
  • Mesleği ile ilgili her türlü ölçüm aletini aktif ve sorunsuz olarak kullanabilen, ( total, GPS vb )
  • Seyahat engeli ve askerlikle ilişiği olmayan,
  • Aktif araç kullanabilen, 
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen
  • Proje dizaynları konusunda yetiştirilecek, uzun vadeli çalışma isteği olan,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

YEDİYOL HOLDİNG
Türkiye
12.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

GÖKŞİN İNŞAAT GIDA LTD.ŞTİ.


Gökşin inşaat, 1993 yılında Bursa’da kurulmuştur. 2003 yılına kadar Bursa ve çevresinde Devlet Su İşlerinin baraj, gölet ve sulama kanalları inşaatları başta olmak üzere birçok projeyi başarı ile tamamlamıştır.

2003 yılından sonra, ülkemizde katı atık yönetimin önem kazanması ile birlikte, sektördeki eksikliği fark ederek, çalışma faaliyetlerini altyapı ve çevre teknolojileri üzerine yoğunlaştırmıştır. Aynı dönemde AB uyumluluk süreci ile atık yönetimi ülkemizde daha da önem kazanmıştır.

Gökşin İnşaat, Katı Atık Düzenli Depolama Tesisleri ( Evsel, Endüstriyel, Tehlikeli, Tıbbi ve her nevi katı atıkların bertaraf tesisleri), kompost üretim tesisleri, Geri Dönüşüm Ayrıştırma Tesisleri, Gaz yakma ve gazdan enerji üretim tesisleri, Eski atık ( vahşi depolama) sahalarının Rehabilitasyonları, evsel ve endüstriyel atıksu arıtma tesisleri, içme ve kullanma suyu arıtma tesisleri, isale hatları, atıksu şebekeleri konularında projelendirme, müşavirlik ve anahtar teslim inşaat ve taahhüt hizmeti vermektedir.

Mevcut durumda karışık olarak toplanan ve vahşi depolanan katı atıkların, insan ve çevre sağlığına zarar veren etkilerinin giderilmesi, ekonomik değeri olan atıkların ayrı toplanması ve ayıklanması, organik bileşeni yüksek değerde olan atıkların kompost edilerek ekonomiye kazandırılmasını ve kalan atıkların çevreye zararsız şekilde düzenli depolanmasını temel alan bütünleşik bir “Katı Atık Yönetim Sistemi” kurulması amacıyla yola çıkan firmamız, 10 yıl gibi kısa bir sürede alanında uzman firmalar arasına girmiş, kazandığı bilgi ve tecrübeleri ile yurtdışında bir çok proje gerçekleştirmiştir.

Gökşin İnşaat, Ar-Ge ve iş geliştirme birimini kurarak, müşterilerine gelişen teknolojiye uygun, dünya standartlarında daha ekonomik ve çevreye duyarlı inovatif çözümler üretmektedir. Gökşin İnşaat, yerel yönetimlerimiz başta olmak üzere, hizmet verdiği her kesime çevre teknolojileri konusunda en iyi hizmeti sunmak için her türlü gayret, özen ve hassasiyeti göstermekte ve hizmetlerini bu doğrultuda geliştirmeyi amaçlamaktadır

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları