Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İdari Amir- Emekli Başçavuş

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 19.03.2008
  • 20 - 50

İş Tanımı

İstanbul Avrupa yakasında bulunan lojistik depomuzda görevlendirilmek üzere,emekli ordu mensubu (tercihen başçavuş emeklisi) depo yöneticileri aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

Emekli Ordu Mensubu (BAŞÇAVUŞ EMEKLİSİ)
Avcılar ve civarında ikamet eden
Depo sevk ve idaresinden sorumlu olacak yöneticiler aranmaktadır.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

GREENS ALIŞVERİŞ HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.

G REENS ilk olarak 1989 yılında yüzde yüz yerli sermaye ile kurulmuştur. Geçen yıllar içerisinde kendine has mağaza konseptine bağlı kalarak şube sayısını sürekli arttırmıştır. 2006 yılı itibarı ile toplam 11 mağazası ve 7500 m² net satış alanı ile hizmet vermektedir.2007 yılında mağaza sayısının 15 olması hedeflenmektedir.

G REENS a lışverişte güven sloganı ile müşterilerine her zaman en kaliteli ürünleri en hesaplı fiyatlarla sunmayı amaçlayan bir firmadır. mağazaları bulunduğu semtlerde kalitesi ve her zaman hesaplı fiyat politikasıyla , müşterileri tarafından kabul görmüştür.Mağazalarımız daima temiz , düzenli ve müşterilerin kolaylıkla alışveriş yapabilecekleri şekilde dizayn edilmiştir.

2005 yılında tüm mağazalarımız,merkez yönetimimiz ve merkez depomuzda yapılan kontroller kapsamında WCS tarafından ISO 9001:2000 ve HACCP standartlarına uygunluğu belgelendirilmiştir.

Şirket politikamız,sağlam temeller üzerine kurulan organizasyonumuza bağlı kalarak ,kontrollü bir büyümeyi gerektirmektedir. Bu bağlamda kariyer fırsatları ve terfi süreçleri aynı hızda son derece yüksektir.Departman müdürleri ve genel yönetim , personel üzerinde sürekli olarak performans değerlendirmesi yaparak bu sürece katkı sağlamaktadır.

İşe alma sürecinde , gazete ilanları ,mağazalardan yapılan bireysel başvurular ve internet üzerinden yapılan başvurular neticesinde adaylara iki aşamalı bir mülakat programı uygulanır.Bu değerlendirme sonucunda tercih edilen adaylara iş teklifi yapılır.

Ücret Politikamız: Tamamı ile kişisel performansın göz önünde bulundurulduğu ve piyasa ücret standartlarına paralel bir şekilde yürütülür.Genel ücret artışları yılda iki defa yapılır.Ancak performans artışları iki ayda bir değerlendirilerek , uygun oranlarda yapılır.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları