Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Teknik Servis Elemanı

Ankara
  • 5.09.2016
  • 200 - 500

İş Tanımı

Teknik Servis Elemanı

HAKERMAN İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş.

Ankara

İş Tanımı

1993 yılında Ankara’da kurulmuş olan Hakerman, sağlık sektöründeki faaliyetlerini, hızlı, güvenilir ve sonuç odaklı çözümler yaratarak sürdürmektedir. 

Bugün; Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Hastane Mobilyaları, Enfeksiyon Kontrolü alanlarında üretim yapan dünyanın lider şirketlerini temsil etmekte olan Hakerman,

sektöre sunduğu ürünlerin kullanıcı eğitimini ve teknik servis hizmetini kalitesi belgelendirilmiş kendi uzman kadrosuyla vermektedir. 

Hakerman; kurulduğu günden bugüne ihtiyaçları tam olarak karşılayan kişiye özel tekerlekli sandalyeleri, dezenfeksiyon ve sterilizasyon birimleri için yüksek teknolojili anahtar teslimi projeleri,

kullanışlı yoğun bakım, klinik ve evde bakım karyolaları müşterilerine sunmaktadır. 

23. yılına ulaşmış bulunan Hakerman, ISO 9001 standartlarındaki hizmetini güler yüzlü ekibi ve müşteriye özel ürünleri ile sunmakta olup; sağlık sektöründeki konumunu daha da ileriye taşımayı hedeflemektedir. 

 

Aranan Nitelikler

Başvuru sahiplerinin; 


1-) Tercihan tıbbi cihaz sektöründe veya sterilizasyonteknik servis konusunda en az 2 yıl tecrübeli 
2-) Oto ehliyetli olması , aktif araç kullanabilmesi, 
3-) Tercihen Askerlik görevini tamamlamış olması 
4-) 25-35 yaşları arasında olması 
5-) Şehir dışı seyahat engelinin olmaması 
6-) Yoğun çalışma temposuna ve Ekip çalışmasına yatkın olması 
7-) Elektrik, elektronik, mekanik tesisat konusunda bilgi sahibi, mekanik ve elektronik tesisat/devre şeması takibi yapabilen
8-) Tercihen PLC otomasyonu konusunda başlangıç seviyesinde bilgi birikimi olan
9-) Teknik lise veya meslek yüksek okullarının biyomedikal, elektronik, mekanik, elektrik gibi bölümlerinden mezun
10-) Ankara’da ikamet eden

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ASRIN PARK HOTEL
Ankara
Dün
BİNSAT HOLDİNG
Ankara - Etimesgut, Ankara - Çankaya, Ankara - Yenimahalle, Ankara - Keçiören, Ankara - Etimesgut, Ankara - Çankaya, Ankara - Çankaya, Ankara - Çankaya, Ankara - Altındağ, Ankara - Etimesgut, Ankara - Çankaya, Ankara - Etimesgut, Ankara - Etimesgut, Ankara
29.08.2023
BAŞVUR
Ankara
Dün
Ankara
Dün
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Ankara
Dün
Yıldızlar İnşaat
Ankara
Dün
İPEK OSGB DANIŞMANLIK GIDA LTD ŞTİ
Ankara - Yenimahalle
Dün
PANEL POLİÜRETAN A.Ş.
Ankara - Gölbaşı
Dün
ÖZEL YÜCE OKULLARI
Ankara
Dün
Point Hotel Ankara
Ankara
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

HAKERMAN İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş.

1993 yılında Ankara’da kurulmuş ve 2006’da İstanbul’da Bölge Müdürlüğünü açmış olan Hakerman, sağlık sektöründeki faaliyetlerini, hızlı, güvenilir ve sonuç odaklı çözümler yaratarak sürdürmektedir.

Bugün; Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Hastane Mobilyaları, Enfeksiyon Kontrolü alanlarında üretim yapan dünyanın lider şirketlerini temsil etmekte olan Hakerman, sektöre sunduğu ürünlerin kullanıcı eğitimini ve teknik servis hizmetini kalitesi belgelendirilmiş kendi uzman kadrosuyla vermektedir.

Hakerman; kurulduğu günden bugüne ihtiyaçları tam olarak karşılayan kişiye özel tekerlekli sandalyeleri, dezenfeksiyon ve sterilizasyon birimleri için yüksek teknolojili anahtar teslimi projeleri, kullanışlı yoğun bakım, klinik ve evde bakım karyolaları müşterilerine sunmaktadır.

23. yılına ulaşmış bulunan Hakerman, ISO 9001 standartlarındaki hizmetini güler yüzlü ekibi ve müşteriye özel ürünleri ile sunmakta olup; sağlık sektöründeki konumunu daha da ileriye taşımayı hedeflemektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları