Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Endüstriyel Tasarımcı - İç Mimar

  • 13.02.2020
  • 200 - 500

İş Tanımı

Bursa İnegöl de faaliyet gösteren Ewos Tasarım firmamıza mobilya ve koltuk tasarım bölümünde çalışacak endüstriyel ürün tasarımcısı veya iç mimar aranmaktadır.

 

Aranan Nitelikler

*güzel sanatlar, mimarlık ve tasarım fakültesinden mezun ve deneyimli,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Koltek Müşavirlik A.Ş.
Balıkesir, Bursa
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

Hakim Mobilya Dek Ltd Şti

Çeyrek asırdır mobilya sektöründe faaliyet gösteren HAKİM MOBİLYA; Kocaeli Gebze ve Bursa İnegöl’de’de kurulu olan toplam 13.000m2 kapalı alana sahip entegre üretim tesislerinde yaylı yatak, sandıklı baza, koltuk takımı ve panel mobilya üretimi yapmaktadır.

Genç, dinamik kadrosuyla müşterilerinin talep ve isteklerini yakından takip eden HKMCOMFORT, yüksek üretim kapasitesi ve hızlı termin kabiliyeti ile kaliteli mobilyayı doğru fiyatla tüketicilerle buluşturmayı kendisine misyon edinmiştir.

Yılların birikimlerini ve deneyimlerini günümüze taşıyan HKMCOMFORT kaliteli ürün ve hizmet anlayışını satış sonrası hizmet ekibi ile desteklemektedir.

HKMCOMFORT, sektöründe kalitesini belirlemiş tedarikçiler ile çalışarak son teknoloji makineler ile üretim yapmanın, kaliteyi ve fonksiyonu bir arada barındıran geniş ürün yelpazesini yurt içindeki ve yurt dışındaki geniş bayii ağı ile nihai tüketiciye ulaştırmanın gururunu yaşamaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları