Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

1950 yılında başlayan ticari tecrübemize ve bilgi birikimine dayanarak 1989 yılında kurulmuş olan Haksat firmamız kurumsallaşmayı hedef alarak ticaret hayatına devam etmektedir.
Firmamız Antalya`da Merkez ve 1 Şube olarak, 2 adet lojistik deposu ve İstanbul`satınalma bürosu, eğitimli personeliyle, ulusal ve uluslararası 1000’e yakın markanın bulunduğu 38,000’den fazla stok çeşidi ile ticaret hayatına devam etmekte,imalat, bazı ürünlerinde ithalatını yapmakta olup, Elektrik,Aydınlatma,Otomasyon, Hırdavat,Otel hijyen ekipmanları,İş güvenliği malzemeleri kollarında faaliyet göstermektedir.
Firmamız Akdeniz ve Ege bölgesindeki ulusal ve uluslararası firmaların 200’den fazla 4-5 yıldızlı turizm 1000’den fazla 3 yıldız ve muadili turistik tesislere hizmet vermekte olup bazı tesislerin inşaatından işletmesine kadar tüm aşamasındaki ürünlerinin satışını,imalatını ve projelendirmesini yapmıştır.Ayrıca birçok Sanayi tesisi, ticaret merkezi, iş merkezi ve toplu konutlarada hizmet vermektedir.
Firmamız Şu an 5000m2’den fazla kapalı bir alanda faliyet göstermektedir.


www.haksatonline.com
www.haksat.com.tr

Aranan Nitelikler

* Tercihen Meslek Lisesi Elektrik, MYO Elektrik bölümü mezunu,
* Elektrik, aydınlatma malzemeleri konusunda bilgi sahibi veya bu konuda kendini yetiştirebilecek,
* Depoda malzeme kabul ve sevk işlemlerini yapacak,
* Gelişime açık,
* 30 yaşını aşmamış,bay,
* Keyif verici ürünler, tütün ve tütün mamüllerini kullanmayan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

GALERİ KRİSTAL
Antalya - Muratpaşa, Antalya - Kepez, Antalya - Döşemealtı
Bugün
BAŞVUR
GALERİ KRİSTAL
Antalya - Kepez
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Royal Taş Turizm Ticaret A.Ş.
Antalya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Antalya - Kemer
Bugün
Antalya - Kumluca
Bugün
Antalya
Bugün
Antalya - Kepez
Bugün
Antalya - Serik
Son 1 Ay
CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA
Antalya - Serik
Bugün
BAŞVUR
ATG HOTELS
Antalya - Manavgat
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Haksat Elektrik Aydınlatma Hırdavat San.Tic.ve Paz.Ltd.Şti.

Şirket Tanımı:

1950 yılında başlayan ticari tecrübemize ve bilgi birikimine dayanarak 1989 yılında kurulmuş olan Haksat firmamız kurumsallaşmayı hedef alarak ticaret hayatına devam etmektedir. 
Firmamız Antalya`da Merkez ve 1 Şube olarak, 2 adet lojistik deposu ve İstanbul satın alma bürosu, eğitimli personeliyle, ulusal ve uluslararası 1000’e yakın markanın bulunduğu 40,000’den fazla stok çeşidi ile ticaret hayatına devam etmekte. İmalat, bazı ürünlerinde ithalatını yapmakta olup, Elektrik, Aydınlatma, Otomasyon, Hırdavat, Otel hijyen ekipmanları, İş güvenliği malzemeleri kollarında faaliyet göstermektedir. 
Firmamız Akdeniz ve Ege bölgesindeki ulusal ve uluslararası firmaların 200’den fazla 4-5 yıldızlı turizm, 1000’den fazla 3 yıldız ve muadili turistik tesislere hizmet vermekte olup bazı tesislerin inşaatından işletmesine kadar tüm aşamasındaki ürünlerinin satışını, imalatını ve projelendirmesini yapmıştır. Ayrıca birçok Sanayi tesisi, ticaret merkezi, iş merkezi ve toplu konutlara da hizmet vermektedir. 
Firmamız Şu an 5000m2’den fazla kapalı bir alanda faaliyet göstermektedir. 
Firmamız yatırımlarına önce insana yatırım diyerek başlamış daha sonrada teknolojik yatırımlara yaparak bilginin sermayeden önemli olduğu bilincini benimsedi ve firma kültürünü bunun üzerine kurmuştur.   

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları