Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Muhasebe Uzmanı

Mersin(İçel)
  • 23.12.2019
  • 50 - 100

İş Tanımı

Mersin  Tarsus Pamukluk Barajı İnşaatında;

Aranan Nitelikler

  • Teknik Lise,Önlisans,Lisans Mezunu  
  • Şantiye muhasebeciliği konusunda deneyimli 
  • Aktif araç kullana bilen

         Çalışma arkadaşı arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Mersin(İçel)
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
5.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Harbiye İnşaat San.Tic.A.Ş.

-Harbiye İnşaat 2010 yılında “Abdulmelik Akın” tarafından kurulmuştur. İlk faaliyet alanı olan Elazığ’da Harbiye Grup olarak açılmıştır. Harbiye İnşaat olarak, hedeflerine ve taahhütlerine ulaşmak için kaliteyi ön planda tutan bir çalışma disiplinine sahip olup zaman içinde bilgi, insan, finansman, üretim ve hizmet kaynaklarını geliştirmiş bulunmaktayız. 

-Harbiye İnşaat yöntemsel yaklaşımları, kalite felsefesi, güçlü değerleri, sosyal sorumluluk anlayışı, etik değerlere bağlılığı, çevreye, iş sağlığına ve iş güvenliğine verdiği önem ve bu konularda sergilediği örnek davranışlar, Harbiye İnşaat’ın sürdürülebilir büyüme haritasını çizmektedir. Çalışmalarımızda Elazığ, Malatya, Adıyaman, Mersin gibi birçok il ve bölgelerde gölet, sulama, sanat yapıları ve üst yapı, köprü, park ve onarım gibi projelerimizle hizmet vermeye devam etmekteyiz. Harbiye İnşaat zorlu çalışma koşullarına rağmen çalışmalarına son hız devam etmekte ve üstlendiği projeleri başarıyla tamamlamaktadır. 

-Harbiye İnşaat olarak sektördeki yerimizi korumak, daha iyiye geliştirmek ve hedeflediğimiz noktaya ulaşmak için yarınların dünlerden daha iyi olacağının garantisini vermekteyiz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları