Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Makine Mühendisi

Rusya
  • 28.02.2013
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Rusya/Sochi şantiyemizde görevlendirmek üzere MAKİNE MÜHENDİSİ aramaktayız

Aranan Nitelikler

* Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun
* Büyük ölçekli konut, otel, altyapı işlerinde 5-7 yıl arası tecrübeli
* Bir Apart-Otel ve Konut Kompleksi inşaatında saha mühendisliği yapabilecek
* Mekanik/Tesisat Kısım Şefine bağlı olarak çalışacak
* Tercihen Rusça dil bilgisine sahip

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Türkiye
Son 1 Hafta
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
30.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

HAZİNEDAROĞLU ÖZKAN İNŞAAT

Hazinedaroğlu Özkan İnşaat A.Ş.
                                   
Tarih                           
Hazinedaroğlu İnşaat Grubu, uluslararası pazarlarda çeşitli üstyapı ve altyapı projeleri gerçekleştiren firmalardan oluşan bir topluluktur.

Grubun ana firması Turan Hazinedaroğlu İnşaat Ticaret A.Ş. 1971 yılında İstanbul’da proje ve müşavirlik ofisi olarak kuruldu. 1975 yılından itibaren başta Milli Savunma Bakanlığı olmak üzere çeşitli idarelere ait inşaat taahhüt işlerine başladı. 1982 yılında anonim şirkete dönüşerek yurtdışı pazarlarına açılan firmanın yurtiçi ve yurtdışındaki kamu idarelerine ve ozel firmalara ait çeşitli üst yapı ve alt yapı inşaat projelerini başarıyla sürdürmektedir.

1994 yılında ortak girişim olarak kurulan Hazinedaroğlu Özkan İnşaat A.Ş., 1998’de iç hisse transferinden sonra Şirket, Turan Hazinedaroğlu İnşaat Ticaret A.Ş.’nin %100 sahibi yan kuruluşu olarak Rusya Federasyonu ve Türkiye’de inşaat projeleri üstlenmeye devam etmektedir.  2008’e  kadar Gasprom Firması için Rusya’da 750 milyon US Doları geçen çeşitli bina, otel ve sınai projeleri, doğalgaz hattı projeleri gerçekleştirilmiştir.

Faaliyet Alanları          
Faaliyet alanlarımız ikamet binaları, oteller, hastaneler, büro binaları, askeri binalar, okullar, spor binaları, sınai binaları ve fabrikalar, alış veriş merkezleri, yollar, otoyollar, tüneller ve köprüler, su temini ve kanalizasyon sistemleri, doğalgaz boru hatları ve elektrik şebekeleridir.

Entegrasyon                
İnşaat Sanayisine düşey olarak bütünleşmiş şirket olarak, ana ve yan şirketlerimizin genel taahhüt, proje geliştirme ve finansmana ilave olarak inşaat malzemeleri temini, mimari ve iç dizayn hizmetleri üstlenmektedir. Ana şirketimiz hakkında daha fazla bilgi için, lütfen www.hazinedaroglu-group.com ‘da web sitemizi  ziyaret ediniz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları