Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Dahiliye Uzmanı

Ankara
  • 28.01.2019
  • 0 - 20

İş Tanımı

Çankaya'da yeni açılacak olan Tıp Merkezimizde görevlendirilmek üzere,

Aranan Nitelikler

  • İç Hastalıkları (Dahiliye) branşında ‘Uzman Tıp Doktoru’ olan, 
  • Mesleğinde deneyimli, 
  • Branşıyla ilgili bilimsel gelişmeleri takip eden, 
  • Alanındaki tanı ve tedavi yaklaşımları konusunda güncel yöntem, teknik ve teknolojilere hakim, 
  • Branşının gerektirdiği vizyona sahip, 
  • Hasta memnuniyeti odaklı, 
  • İletişim yönü güçlü, 
  • Tam/yarı zamanlı çalışabilecek, 

 “İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı” arayışımız bulunmaktadır.

 

 

 

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil
K.Maraş
Bugün
BAŞVUR
Trendy Verbena Beach
Antalya - Manavgat
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

HC Sağlık Hizmetleri A.Ş.

Ankara’da 2019 yılında, 6000 m2 kapalı alanda faaliyete geçen merkezimiz, modern mimarisi, konforlu yaşam alanları, ileri teknolojik alt yapısı, konusunda uzman akademik kadrosuyla hastalarımıza hizmet vermeyi amaç edinmiştir.

Ülkemizdeki sağlık hizmetine yeni bir soluk getirerek hizmet vermeyi amaçlayan merkezimizde, ileri teknolojik donanıma sahip üç adet ameliyathane bulunmaktadır. Merkezimize girildiği andan itibaren güler yüzlü personelle karşılanan hasta ve yakınlarının rahatı için her şey düşünülmüştür. Kaliteden ödün vermeden modern tanı yöntemleriyle teşhisin kısa zamanda konulup tedavinin planlanması amaçlanan merkezimiz, birbirini destekleyen bölümleriyle hastalarımızın hizmetindedir.

Merkezimizde öncelik hastanın sağlığıdır, bu nedenle komplike ve tanı zorluğu olan hastaların sorunları, konusunda uzman doktorlarımız tarafından oluşturulan konseylerde tartışılacak, uygun tedavinin yapılması sağlanacaktır.

Ayrıca merkezimiz tanı ve tedavi bölümlerini ülkemizin önde gelen hekimlerinin kullanımına açmış bulunmaktadır. Hastalarına üst düzeyde hizmet veren hekimlerle anlaşmalar yapılmıştır.

Merkezimizde hasta takip ve tedavisi yanında, ülkemiz ve dünya tıbbına katkı sağlayacak bilimsel araştırmalar yapılacak ve yapılacak araştırmalar desteklenecektir.

Akademik dünyanın içinde olan merkezimizin kurucularının en büyük amaçlarından birisi hekim ve sağlık personelinin eğitimine yardımcı olmak, onların tıptaki gelişmelerden haberdar olmasını sağlamaktır. Bu nedenle merkezimizde bulunan modern toplantı salonunda çeşitli eğitim faaliyetleri düzenlenecek, bilimsel toplantılar ve tartışmalar yapılacaktır.

Bilindiği gibi ülkemiz ve özellikle Ankara, modern hizmet veren sağlık kuruluşları, konularında dünya çapında uzman olan hekimleriyle bölgemizin ve komşu ülkelerdeki hastalar için bir çekim merkezidir. Merkezimiz, yurt dışından gelecek hastalara da en iyi şekilde hizmet vermek için gereken alt yapıya sahiptir.

Ankara’nın ulaşımı kolay, merkezi bir konumunda kurulan tıp merkezimize araçlarıyla gelecek hasta ve yakınları için binamızın bitişiğinde geniş bir otoparkımız bulunmaktadır.

Hastalarımızın kendini güvende hissedecekleri modern tıp merkezimizi açmanın gururunu halkımız ve dostlarımızla paylaşmak en büyük kıvancımızdır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları