Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

İletişim Makinesi Entegrasyon Platformu Uzmanı
Hermes İnternet İletişim Yazılım Sanayi Ticaret A.Ş
İzmir
Bugün
Firmanın Tüm İlanları

Dijital Pazarlama Uzmanı

İzmir
  • 13.10.2016
  • 100 - 200

İş Tanımı

       Geleneksel tanıtım yöntemleri dışında kalan tüm alternatif tanıtım yöntemlerinin şirket ihtiyaçlarına (B2B Marketing) ve kaynaklarına göre değerlendirilmesi ve geliştirilmesi için ilgili birimler ve yönetim birimleri ile koordineli çalışarak, hayata geçirmek üzere projeler geliştirecek bir uzman arıyoruz. 

 

       İlgili servislerinin spesifik ihtiyaçları doğrultusunda çok kanallı pazarlama planlarının oluşturulmasına destek vermek ve dijital taktik ve stratejilerinin bütçeler doğrultusunda geliştirilmesini sağlamak.

 

       Şirket web siteleri ve e-mail pazarlaması için içerik üretmek.

 

       Farklı kanal ( call-center, e-mail pazarlaması, SMS, MMS, Faks, Google Adwords, SEO, Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube vb) ve müşteri grupları için değerlendirme kriterleri belirleyerek müşteri ihtiyaç ve şirket kaynakları için etkin kanalların analizini yapmak.

 

       Bölümlerin ihtiyaçları doğrultusunda farklı müşteriler ( Belediyeler, Perakende,Hukuk Büroları) , farklı kanallar (dijital ,mobil ,hibrit kanallar) ve farklı platformları ( websitesi, blog, mobil uygulamalar v.b) kullanarak ürünlerin tanıtımı ile ilgili farklı kanalları tanıtmak ve destek sağlamak

 

       Sorumlu olduğu bütçe dâhilinde, dijital pazarlama yatırımlarının yönetiminden sorumlu olmak.

 

       Şirket içi yapılan dijital pazarlama aktiviteleri ile ilgili düzenli olarak üst yönetime raporlar hazırlamak.

 

       Dijital pazarlama aktivitelerinin yürütülmesinde rol alacak ajans, müşteri, Kurumsal İletişim departmanı, ilgili departmanlar ve kişiler arasında bilgi akışını ve koordinasyonunu sağlamak

 

       Call center projesinin verimlilik takibi, raporlanması ile ilgili gerekli planlama, aksiyon ve takiplerini gerçekleştirmek.

 

       Grafik ve web departmanının sağlıklı çalışmasının, verimliliğinin sağlanması ve tüm fonksiyonlara sağlıklı destek verecek şekilde düzenli çalışmasının takibini gerçekleştirmek.

 

       Ürün ve faaliyetlere yönelik kurgulanacak e-mail, SMS, MMS aktivitelerinin kurgulanması, yönlendirilmesi ve süreç planlamasının yapılması konusunda ilgili departmanlara danışmanlık vermek.

Aranan Nitelikler

Aranan Nitelikler

Üniversiteden en az lisans mezunu

Pazarlama, Ürün Yönetimi, Dijital Pazarlama, Dijital Projeler Yönetimi ya da Çoklu Kanallar Pazarlama alanında deneyimli

Çok iyi derecede İngilizce bilgisine sahip

MS Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilen

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Calidad Teknoloji Tüketim Ürünleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İzmir, Balıkesir - Susurluk
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Hermes İnternet İletişim Yazılım Sanayi Ticaret A.Ş

Hermes İletişim, meraklı insanların iletişim teknolojileri sektörünün geleceğine dair yaratıcı ve yenilikçi çözümler üretmek için bir araya geldiği bir şirkettir.

2001 yılında faaliyetlerine başlayan Hermes İletişim kurumsal müşterilerine çözüm odaklı, yenilikçi, yaratıcı, iletişime açık, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, kullanıcı dostu bir perspektifte hizmet vermektedir.

2001 yılında faaliyetlerine bir satış organizasyonu olarak başlayan Hermes İletişim, sağladığı başarıyla 2007 yılı itibariyle AR-GE yatırımlarının da önünü açmıştır.

Hermes İletişim Turkcell Silver İş Ortağı’dır.

Detaylı bilgiye; www.hermesiletisim.net internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları